Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Uyuşturucu ve Uyarıcı

ddddugr

New member
Burada epifiz bezine veya 6. çakraya tam olarak hatırlamıyorum meditasyon yapmanın zamanla uyuşturuculardan bile daha çok keyif verildiği gibi bir şey söylenmişti ben sadece hayatımda bir kere çtım ve nasıl bir şey olduğunu grodum diyebilirim nasıl oluyorda epifiz bezine meditasyon yapmak o şekilde bir haz veya daha fazlasını sağlıyor anlam veremedim

Burada epifiz bezine veya 6. çakraya tam olarak hatırlamıyorum meditasyon yapmanın zamanla uyuşturuculardan bile daha çok keyif verildiği gibi bir şey söylenmişti ben sadece hayatımda bir kere çtım ve nasıl bir şey olduğunu grodum diyebilirim nasıl oluyorda epifiz bezine meditasyon yapmak o şekilde bir haz veya daha fazlasını sağlıyor anlam veremedim
Esenlikler,

Böyle birşeyi duyduğumu hatırlamıyorum. Ama bildiğim tek şey üst çakralara be epifiz bezine odaklanmak insana zevk veriyor. Şahsen bana veriyor ama tabi bu durum kişiden kişiye göre değişebilir. Gelişmişlik farkı.

İyi günler.

Evet, hiç uyuşturucu kullanmasam da aşırı miktarda zevk verdiği doğrudur. Hatta bir zamanlar verdiği zevkten ötürü meditasyonlara benim uyuşturucum gözüyle baktığım oldu, sonra bu düşünceden vazgeçtim çünkü hoş olmayan bir şey. Özellikle de taç çakrası epifiz bezi gibi üst çakralara yaptığım meditasyonlarda çok zevk aldığım zamanlar oldu.
Bahsettiğiniz gibi bir kere açmakla o zevke tabiki erişemezsiniz. Açtıktan sonra sürdürmeniz ve özellikle vakit ayırmanız gerekiyor. Ben bir de jupiter karesini taç çakram ve epifiz bezim üzerinde kullanmıştım, size de öneririm. Netice de zevk verdiği kesinlikle doğru ve hiçte mecazi değil.

Uyuşturucu ve meditasyonların verdiği zevkler aynı kefeye konulamaz.

Meditasyonlar düşük bir frekanstaki basit bir zevkten çok daha fazlasıdır.

Okuduğunuz kısımdaki kelimenin ekstazi olduğunu tahmin ediyorum.

Etimolojik olarak baktığımızda bu kelime direkt olarak bir uyuşturucuya değil, bir bilinç durumuna çıkar.

"Total involvement with an object of interest is not an ordinary experience. Ecstasy is an example of an altered state of consciousness characterized by diminished awareness of other objects or the total lack of the awareness of surroundings and everything around the object. The word is also used to refer to any heightened state of consciousness or intensely pleasant experience. It is also used more specifically to denote states of awareness of non-ordinary mental spaces, which may be perceived as spiritual."
Wikipedia kaynak.

Forumda da daha önce konuşulmuş bir konu olması yüksek ihtimal. Arama kısmından, varsa bu konu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Uyuşturucu ve meditasyonların verdiği zevkler aynı kefeye konulamaz.

Meditasyonlar düşük bir frekanstaki basit bir zevkten çok daha fazlasıdır.

Okuduğunuz kısımdaki kelimenin ekstazi olduğunu tahmin ediyorum.

Etimolojik olarak baktığımızda bu kelime direkt olarak bir uyuşturucuya değil, bir bilinç durumuna çıkar.

"Total involvement with an object of interest is not an ordinary experience. Ecstasy is an example of an altered state of consciousness characterized by diminished awareness of other objects or the total lack of the awareness of surroundings and everything around the object. The word is also used to refer to any heightened state of consciousness or intensely pleasant experience. It is also used more specifically to denote states of awareness of non-ordinary mental spaces, which may be perceived as spiritual."
Wikipedia kaynak.

Forumda da daha önce konuşulmuş bir konu olması yüksek ihtimal. Arama kısmından, varsa bu konu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Taç çakrasını açma ve düzenli meditasyon yapmanın uyuşturucuyu bırakma konusunda yardımcı olması ile ilgili olduğunu söyleyen yazıyı ben de okumuştum eskiden. Elbette iki zevk karşılaştırılamaz. Ama özünde uyuşturucu zevk ve dopamin veriyor insanlarda birden aşırı miktarda elde ettiği bu dopamine bağımlı oluyor. Sonrasında sönüş yaşıyor ve normal aktivetelerden zevk alamıyor, dolayısıyla tekrar aynı batağa düşüyor. Genel olarak bundan kurtulmakta dopamin dengesini uzmanlar eşliğinde yeniden oluşturmak. Benzer şekilde taç çakrası da mutluluğu yönetiyor ve verdiği zevk ile depominde uyuşturucu gibi sağlıksız değil, gün boyu dengeleyici hatta bana göre. Yani evet taç çakrasına odaklı düzenli meditasyon yapmak özellikle "yoksunluk krizi" gibi durumlarda işe yarayabilir.

Epifiz bezi meditasyonu yaptıktan sonra uzun saatler boyu çok neşeli hissediyorum. Verdiği his alkol almışım gibi. Biraz dengesiz hissediyorum ama o neşe hissi zirvede oluyor. Geçenlerde sınava girdim ve hiç stresli hissetmiyordum. Sınav kağıdına sırıtarak bakarken kafamda oyun havaları çalıyordu lol

Epifiz bezi meditasyonu yaptıktan sonra uzun saatler boyu çok neşeli hissediyorum. Verdiği his alkol almışım gibi. Biraz dengesiz hissediyorum ama o neşe hissi zirvede oluyor. Geçenlerde sınava girdim ve hiç stresli hissetmiyordum. Sınav kağıdına sırıtarak bakarken kafamda oyun havaları çalıyordu lol
alkol hissi dışında evet bu bende de aynıydı.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back