Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Umutsuzluk

diana

New member
Esenlikler,

Bu aralar çok kötüyüm, sürekli her şeye negatif bakıyorum. Aşırı derecede stresli ve sinirliyim. Yks'ye son 3 günün kalması da cabası. Gerek sınav gerek aile konusunda aşırı derece ümitsiz ve kötü hissediyorum sürekli negatif her şey üst üste geliyor bunun dışında bütün dertlerim de durup durup şimdi ki anı beklemiş gibi. Ne yapacağımı bilmiyorum sadece eski beni özlüyorum. Demonlarla konuşmak ve meditasyon da işe yaramıyor gerçi medleri düzenli yapamıyorum. Bu sınav beni iyice gerdi ne kadar çalışsam da hiç çalışmamış gibi ve bir o kadar da ümitsizim. Kendime olan inancımı iyice yitiriyorum. Bu arada bir ara sırf ders çalışmak için toprak elementini invoke etmiştim fazla olduğu halde ve etkileri saydıklarım gibi oldu pişman olup geçenlerde havayı invoke ettim ama hala eski halimdeyim element dengemi bozmuş olabilir miyim bozduysam da düzelir mi eter invoke etmeli miyim şuan napıcağım, napsam iyi gelir bilmiyorum.

Önce bir sakin ol sinav stresi bu sinav stresi çocukları mahf ediyor bi bira al iç relax ol beni bile bu sinav stesi rahatsız eder insan panik atak olur bende boyacı belgesi almak için sinava girdim ozaman fazla stres olmadim sorular çok basit geldi 85 puanla geçtim mesleki yeterlilik belgesi aldım resmi boyaciyim yani bak ilkokul mezunuyum ben kendi kendime ders çalışıyorum okuyorum ediyorum araştırıyorum tabi 3 tane dini eleyip Satanist olmak kolay değil biraz beyin yormak biraz hayatın sillesini yemek gerekiyormus haladaha zorluklar yakamı bırakmıyor birde havalar çok sıcak bunalıyor insan

Ben boyacı belgesi almak için 2 aşamalı sinav oldum yazılı sinav oldum birde uygulamalı sinav oldum sabah 9 dan saat 16 kadar sürdü neredeyse bir gün sinav oldum hiçde stres olmadım boya firması sabah kahvaltı verdi sınavdan önce öğlende yemek verdi aralarda çay zaten her dakika var benim sınav yedik içtik yattık sinav harcımi bile firma ödedi bütün boyacılar gelmiş oturduk çay kave sigara sınavı beklerken grup grup aldılar

malesef türkiyede yaşayan herkesin başına gelen ve maruz kaldığı bi durum bu. ben hala seneler önce girdiğim üniversite sınavının bende yarattığı hastalıklarla uğraşmaya çalışıyorum.
ne yazık ki coğrafya kaderdir. yapman gereken bu durumla mücadele etmek.
bu konuda kendini motive etmeye çalış. zorla. hayatında senin için ne iyi neresi iyi bilemezsin. 4064. oldum yksde ama 20k lik bölüm tercih ettim. daha mutlu olurum sanıp. neyin ne olacağını bilemezsin yani. o yüzden mümkün olduğunca krizi yönetmeye odaklanıp elinden geleni yap. tanrılar da sana yardımcı olacaktır

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back