meraklikedi
New member
Merhaba. Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor sanırım herhangi bir dine inandığım söylenemez. Ancak sizlere de herhangi bir önyargım ya da kötü bir yakıştırmam yok hatta sosyal ortamlarda satanizmin savunuculuğunu yapmışlığım bile var. Burada bulunma sebebim ise araştırmak. Tuhaf bir şekilde şeytan beni en çok etkileyen rüyalarımın içerisinde bulundu ve daha da tuhaf bir şekilde bazen rüyalarım aracılığıyla bazense başka şekillerde beni edebi anlamda besledi. Şu an yazmaya çalıştığım iki roman var. Birinin ortaya çıkış şekli rüyamda şeytanı görmem ve o rüyadan esinlenmem. Bu kısmı çok önemli değil. İkincisinde ise lilith ve şeytan üzerine bie kurgu kurmak istiyorum. Bunun için pek çok araştırma yaptım forumun bağlı olduğu siteyi de inceledim. Ben hikayenin temelini diğer dinlere inananlar tarafından söylenen şeyler yerine sizin inançlarınıza göre kurmak istiyorum. Sizlerden ricam ise lilith ve şeytan hakkında, dinimizin çıkış noktası hakkında yazılmış mümkünse Türkçe kitap, makale vs ile beni beslemeniz. Umarım aşırı saçma bir konu açmamışımdır. Esenlikler.