Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ufak bir yardım

meraklikedi

New member
Merhaba. Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor sanırım herhangi bir dine inandığım söylenemez. Ancak sizlere de herhangi bir önyargım ya da kötü bir yakıştırmam yok hatta sosyal ortamlarda satanizmin savunuculuğunu yapmışlığım bile var. Burada bulunma sebebim ise araştırmak. Tuhaf bir şekilde şeytan beni en çok etkileyen rüyalarımın içerisinde bulundu ve daha da tuhaf bir şekilde bazen rüyalarım aracılığıyla bazense başka şekillerde beni edebi anlamda besledi. Şu an yazmaya çalıştığım iki roman var. Birinin ortaya çıkış şekli rüyamda şeytanı görmem ve o rüyadan esinlenmem. Bu kısmı çok önemli değil. İkincisinde ise lilith ve şeytan üzerine bie kurgu kurmak istiyorum. Bunun için pek çok araştırma yaptım forumun bağlı olduğu siteyi de inceledim. Ben hikayenin temelini diğer dinlere inananlar tarafından söylenen şeyler yerine sizin inançlarınıza göre kurmak istiyorum. Sizlerden ricam ise lilith ve şeytan hakkında, dinimizin çıkış noktası hakkında yazılmış mümkünse Türkçe kitap, makale vs ile beni beslemeniz. Umarım aşırı saçma bir konu açmamışımdır. Esenlikler.

Merhaba. Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor sanırım herhangi bir dine inandığım söylenemez. Ancak sizlere de herhangi bir önyargım ya da kötü bir yakıştırmam yok hatta sosyal ortamlarda satanizmin savunuculuğunu yapmışlığım bile var. Burada bulunma sebebim ise araştırmak. Tuhaf bir şekilde şeytan beni en çok etkileyen rüyalarımın içerisinde bulundu ve daha da tuhaf bir şekilde bazen rüyalarım aracılığıyla bazense başka şekillerde beni edebi anlamda besledi. Şu an yazmaya çalıştığım iki roman var. Birinin ortaya çıkış şekli rüyamda şeytanı görmem ve o rüyadan esinlenmem. Bu kısmı çok önemli değil. İkincisinde ise lilith ve şeytan üzerine bie kurgu kurmak istiyorum. Bunun için pek çok araştırma yaptım forumun bağlı olduğu siteyi de inceledim. Ben hikayenin temelini diğer dinlere inananlar tarafından söylenen şeyler yerine sizin inançlarınıza göre kurmak istiyorum. Sizlerden ricam ise lilith ve şeytan hakkında, dinimizin çıkış noktası hakkında yazılmış mümkünse Türkçe kitap, makale vs ile beni beslemeniz. Umarım aşırı saçma bir konu açmamışımdır. Esenlikler.
Şeytan Baba ve Lilith Annemiz hakkında yeterince bilgi mevcut sitemizde. En güvenilir Türkçe kaynak da o.

Demek ki bana yeterli gelmemiş ki ekstra kaynak öğrenmek istemişim. :)
Merhaba. Sadece site değil türkçe ve yabancı forumda da çok fazla yazı var. Türkçe forumdaki yazıları okumakla başlayabilirsiniz. Bir yandan meditasyon yapıp bir yandan okursanız zihninizi Tanrılara açmış olacağınızdan gerekli ilhamı alabileceksiniz.

Demek ki bana yeterli gelmemiş ki ekstra kaynak öğrenmek istemişim. :)
Agartha Bey'in de belirttiği gibi, Leydi Lilith ve Şeytan Baba hakkında yazılanlar yalnızca sitemizde yer alan içeriklerle sınırlı değildir. Forumlarda bu konuyla ilgili yüzlerce farklı yazıya ulaşabilirsiniz.

Daha kapsamlı ve detaylı bir araştırma yaptığınızda, elde edeceğiniz bilgilerin sizi tatmin edeceğinden eminim.

İyi çalışmalar dilerim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back