Luce del sole said:
Esenlikler kardeşlerim. Şu sıralar tam toparlanıyordum ki başıma gelmeyen kalmadı. En yakın arkadaşım tarafından yüzüstü bırakılmam, sevdiğim çocuğun aniden başka birisiyle ilişkisi olduğunu öğrenmem, psikolojik sorunlarımın üstesinden geliyorken tekrar anksiyetemin başlaması, meditasyonlarda yorgunluktan uyuyakalmam... Sizce şu dönemde rtrlere vs normalden daha mı sıkı sarılmam gerekir yoksa biraz dinlenip toparlandıktan sonra daha kaliteli düzenli bir şekilde mi ilerlemeliyim? Bir tür saldırı olabilir mi sizde de bu tarz bir şey oldu mu çünkü baya bir ilerliyordum ve hepsi çok kısa bir sürede oldu ayrıca her yerde çift sayılar görüp duruyorum ne önerirsiniz?
Çift sayıları görmezden gelmek en iyisi. Ben de bir süredir her yerde 777 ve 11 görüyorum. Ramazan yüzünden saldırılar yoğunlaşmış olabilir. Ne kadar az umursarsanız o kadar iyi. Üstünde düşünerek zamanınızı ve zihinsel enerjinizi vermeyin, siktirip gitmelerini söyleyin ve aklınızdan çıkarın boşluk meditasyonu yapar gibi. Temizlenmelerde ve korunma aurası yaparken odağınızı güçlü tutun.
Sizi kötü hissettiren olaylar -arkadaş ve hoşlandığınız çocuk- özünde kötü şeyler olmayabilir. Arınma olarak düşünün. Belki hayatınızın aşkıyla tanışırken onu sevmeye hazır olmanız için bu çocuğa olan hislerinizin bitmiş olması gerekiyordur. Belki arkadaşınızın ihaneti şimdiden bu yönünü fark edip ileride size zarar verecek davranışlarını engellemenize sebep olur. Tabii kötü hissetmek hiç hoş değil ama büyümek, olgunlaşmak ve arınmak için gerekli oluyor bazen.
Profilimdeki resmi bunu bana hatırlatsın diye koydum.