Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tekrar Adanmak ?

00mans0n

New member
Esenlikler, direkt konuya giriyorum kasım ayında adanmamı eksiksiz bir şekilde yaptığımı düşünüyordum ta ki küllerini çöpe attığımı fark edene kadar 🤦‍♂️.Yine de çok umurumda olmamıştı elbet kabul olmuştur diye çok üzerine düşmedim. Bu sürede Ev taşıyordum ve yeni evime geçtiğimde masamın üzerinde sanki tekrar adanmanı yap niteliğinde bir mavi bir kırmızı mum olduğunu fark ettim. O mumları oraya ben mi koydum yoksa bunlar bana bir mesaj mi diye aklım baya karıştı çünkü ilk SS'i keşfettiğimde adanman ne kadar kötü de geçse Tanrılar seni yine de kabul eder yazılı bir vaaz okumuştum. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.🙏

Esenlikler, direkt konuya giriyorum kasım ayında adanmamı eksiksiz bir şekilde yaptığımı düşünüyordum ta ki küllerini çöpe attığımı fark edene kadar 🤦‍♂️.Yine de çok umurumda olmamıştı elbet kabul olmuştur diye çok üzerine düşmedim. Bu sürede Ev taşıyordum ve yeni evime geçtiğimde masamın üzerinde sanki tekrar adanmanı yap niteliğinde bir mavi bir kırmızı mum olduğunu fark ettim. O mumları oraya ben mi koydum yoksa bunlar bana bir mesaj mi diye aklım baya karıştı çünkü ilk SS'i keşfettiğimde adanman ne kadar kötü de geçse Tanrılar seni yine de kabul eder yazılı bir vaaz okumuştum. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.🙏
Külleri ben de nereye attım bilmiyorum. Ama olabildiğince elimden geleni yapmıştım, bir şey olmaz bence.

Yeniden adansanız iyi olur.

Tanrı/ça'lardan bu durum için özür dilediğiniz bir rituel yapıp dilerseniz ayini tekrarlayabilirsiniz.

Merhaba,

Küllerin atılması saygısızca olsa da bu durum ayinin kabul edilmemesine sebep olmaz.
Bu linkin götürdüğü yazıyı okuyup yukarıdaki arkadaşımızın da söylediği gibi standart ayin yapmalısınız. Tanrılara davranışınızdan pişman olduğunuzu söyleyip özür dilemelisiniz.

Merhaba,

Küllerin atılması saygısızca olsa da bu durum ayinin kabul edilmemesine sebep olmaz.
Bu linkin götürdüğü yazıyı okuyup yukarıdaki arkadaşımızın da söylediği gibi standart ayin yapmalısınız. Tanrılara davranışınızdan pişman olduğunuzu söyleyip özür dilemelisiniz.
Küllerin atılması neden saygısızcadır? Sadece birer küller. Ama tabii ki ruhsal başka anlamı varsa öğrenmeyi çok isterim.

Küllerin atılması neden saygısızcadır? Sadece birer küller. Ama tabii ki ruhsal başka anlamı varsa öğrenmeyi çok isterim.
Birçok kez külleri atmanın saygısızca olduğunu okudum ve maalesef bu konu hakkındaki tek bilgim bu. Ancak o küllerin Tanrılara adandığımız kutsal bir ayinin metninin külleri olduğu düşünülürse mantıksız değildir. Sonuçta o kâğıtta dua yazıyor ve kanımızı da akıtıyoruz, geçerli bir Satanik ayin yapıyoruz. Küller rüzgâra, nehre bırakılabilir veya toprağa gömülebilir. Ya da saygılı olmak koşuluyla başka şekilde küllerden kurtulabiliriz. Atmak istenmiyorsa kavanozda da saklanabilir.

Küllerin üstüne çeşitli dualar yazıyoruz yardımlar istiyoruz mektup gibi düşünün sevdiğiniz birisinin bu yakıp çöpe attığını onur kırıcı bence sizce de öyledir. Ama havaya karıştırmak evrene geri göndermek sağlıklıca bir hareket

Ben lavaboya dökmek zorunda kalmıştım.
Bir ara adanmaya çok heveslenmiştim. Evde mumların nerede olduğunu bilmediğimden çakmak ile yakarak adanmayı düşünmüştüm sonra bunun yasak olduğunu öğrenip vazgeçmiştim. Sonra birisinin forumdaki mesajını okumuştum, çakmak ile adandığını söylemişti. Birisi de ona yanıt olarak adanmanız geçerli yazmıştı. Benim de moralim bozulmuştu gerçekten. Sonra Tanrı/çalar adanmamı istemiyor diye düşündüm temelli vazgeçtim ben de. Nasip olmadı, demek ki bunun olmaması gerekiyor.

Bir ara adanmaya çok heveslenmiştim. Evde mumların nerede olduğunu bilmediğimden çakmak ile yakarak adanmayı düşünmüştüm sonra bunun yasak olduğunu öğrenip vazgeçmiştim. Sonra birisinin forumdaki mesajını okumuştum, çakmak ile adandığını söylemişti. Birisi de ona yanıt olarak adanmanız geçerli yazmıştı. Benim de moralim bozulmuştu gerçekten. Sonra Tanrı/çalar adanmamı istemiyor diye düşündüm temelli vazgeçtim ben de. Nasip olmadı, demek ki bunun olmaması gerekiyor.
Adanmadığınız sürece gerçek anlamda bir Spiritüel Satanist sayılmazsınız. Bu tür saçmalıklardan anlam çıkarmaya çalışıp "ilahi plan" gibi temelsiz düşünceler doğrultusunda hareket etmek yerine, müsait bir vaktinizde gerekli hazırlıkları yaparak adanmanız sizin yararınıza olacaktır.

Şeytan’a Adanmak – Şeytan’a Adanmak için İnisiyasyon Ritüeli
Adanma Ritüeli: İnisiyasyona Giden Yol

Tanrılarımız son derece anlayışlıdır bize karşı, her zaman her şeyi kusursuz yapamayız değil mi? Siz niyetinizi yapabildiğiniz en sağlıklı ve doğru şekilde yapın eminim ki kabul edileceksiniz.

Adanmadığınız sürece gerçek anlamda bir Spiritüel Satanist sayılmazsınız. Bu tür saçmalıklardan anlam çıkarmaya çalışıp "ilahi plan" gibi temelsiz düşünceler doğrultusunda hareket etmek yerine, müsait bir vaktinizde gerekli hazırlıkları yaparak adanmanız sizin yararınıza olacaktır.

Şeytan’a Adanmak – Şeytan’a Adanmak için İnisiyasyon Ritüeli
Adanma Ritüeli: İnisiyasyona Giden Yol
Tavsiyeniz için çok teşekkürler. Umarım en kısa sürede adanabilirim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back