Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tarot bakmak zararlı mı ?

anonymous042

New member
Merhabalar , tarot bakmak, negatif enerji taşır kötü etkiler diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum acaba ? ve nasıl bakılmalı neler yapılmalı sonrası öncesi.

Merhabalar , tarot bakmak, negatif enerji taşır kötü etkiler diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum acaba ? ve nasıl bakılmalı neler yapılmalı sonrası öncesi.
Herhalde 2-3 gündür @Baron Hope Von Blossom ile birbirimizin Tarot falına bakıp duruyoruz; henüz yaşadığımız şehirlerde deprem olmadı, üstümüze yıldırım yahut meteor düşmedi, sevdiklerimiz ölmedi ya da anladınız siz; bir şey olmadı.

Tarot kötü enerji taşır diyen insanların dediği şeylere bakalım:
!!!Y*HUDİ ALARMI!!!

Ya farkında olmadan, iyi niyetle de olsa; uğraştıklarınız yüzünden "küçük deccaller" zümresi içerisine düştüyseniz ?

Tarot, fal, enerji, duru görü, yoga, reiki gibi konularla uğraşanlara, -onlar bunu bilmese de- Şeytan yardım etmektedir.

Ahir zamanda deccal de gelecektir ancak şu anda enerjici, falcı, tarotçu, havas ilminin içindeki bir kısım insanlar, -farkında olmasalar da- küçük deccallerdir.

!!!Y*HUDİ ALARMI!!!
Gördüğünüz üzere Pislam batağına düşmüş ve oruç tutarken beyinlerine gitmeyen oksijen yüzünden en değerli organlarından birini çürütmüş sevimli Andrapod dostlarımız bunları söylüyor.

Yani Tarot kötü enerjiler taşır diyene bakmayın, yok öyle şey.

Ha Tarot destelerinde bizim Tanrılarımıza hakaret içeren bazı sembolizmler var ama bu Tarot'un değil o destelerin sorunu, bu sembolizmden arınmış destelerin hiç bir kötülüğü yok.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back