love pencil New member Joined Jan 18, 2024 Messages 34 Jan 21, 2024 #1 Arkadaşlar Tarot bakmaya başlamak istiyorum desteyi buldum. nasıl başlıyabilirim ? Neler yapılması gerek Tarot bilen biri bana yardımcı olursa sevinirim?
Arkadaşlar Tarot bakmaya başlamak istiyorum desteyi buldum. nasıl başlıyabilirim ? Neler yapılması gerek Tarot bilen biri bana yardımcı olursa sevinirim?
Sonne Moderator Joined Oct 23, 2023 Messages 983 Jan 21, 2024 #2 Bu konuyu okumak ile başlayabilirsiniz. Ayrıca Tarot Simple and Plain kitabına da bir göz atın, Yüksek Rahibe Maxine önermişti.
Bu konuyu okumak ile başlayabilirsiniz. Ayrıca Tarot Simple and Plain kitabına da bir göz atın, Yüksek Rahibe Maxine önermişti.
love pencil New member Joined Jan 18, 2024 Messages 34 Jan 21, 2024 #3 Sonne said: Bu konuyu okumak ile başlayabilirsiniz. Ayrıca Tarot Simple and Plain kitabına da bir göz atın, Yüksek Rahibe Maxine önermişti. Click to expand... Ben nasıl açılım yapılır bilmiyorum
Sonne said: Bu konuyu okumak ile başlayabilirsiniz. Ayrıca Tarot Simple and Plain kitabına da bir göz atın, Yüksek Rahibe Maxine önermişti. Click to expand... Ben nasıl açılım yapılır bilmiyorum
Sonne Moderator Joined Oct 23, 2023 Messages 983 Jan 21, 2024 #4 love pencil said: Ben nasıl açılım yapılır bilmiyorum Click to expand... Tarot Simple and Plain kitabını okuyarak başlayabilirsiniz, bilmeniz gereken her şeyi gösteriyor.
love pencil said: Ben nasıl açılım yapılır bilmiyorum Click to expand... Tarot Simple and Plain kitabını okuyarak başlayabilirsiniz, bilmeniz gereken her şeyi gösteriyor.