Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tarafımdan Çeşitli Sorular / Hakkında Merak Ettiklerim

Merhaba,
Hesabımı henüz yeni oluşturdum.
Uzun zamandır JOS içeriklerini okuyan ve adanmayı (aranıza katılmayı) düşünen biriyim. Aranıza katılmadan önce ise bazı sorular aklımı meşgul etti.

Bu sorularımdan birincisi: JOS resmi websitesinde adanmanın kağıdı yakarak gerçekleştiğini okudum ve aklıma kağıdın icat edilmediği zamanlar geldi. Kağıt icat edilmediği zamanlar eski paganlar nasıl adanıyorlardı? Metni taşa kazıyarak lavın içine mi atıyorlardı?

Bu sorularımdan ikincisi: Yahudilerin burada hoş karşılanmadığını biliyorum. Peki ya bir Yahudi hangi karakteristik özellikleri gösterir ve hangi fenotiplere sahip olur? Örneğin bir Yahudi isem burada olup sizleri desteklemem kabulünüz olacak mıdır?

İkinci sorumla ilgili şunu da eklemek istiyorum: Bir Yahudinin RTR yaparak acı çektiğini ve aklını kaçırdığını bir yerlerde bir metinde okumuştum. Neresi olduğunu tam olarak hatırlamıyorum. Yahudilerin Satanizm gibi şeylere ilgisinin olmadığını söylemiştiniz. Kişi RTR yapıyorsa bu ilgisi olduğu anlamına gelmez mi?

Bu sorularımdan üçüncüsü: CIA gibi istihbarat merkezleri JOS'u gözlüyor mu? Böyle ciddi bilgiler paylaşan bir platformun CIA'nın ve diğer istihbarat merkezlerinin gözünden kaçmayacağını düşünmekteyim.

Bu sorularımdan dördüncüsü: Dünyayı firavunun soyundan gelenlerin yönettiği söylenir. Eğer öyleyse Antik Mısır hakkında konuşmak ne kadar doğru olacaktır? Dünyanın durumunu hepimizin bildiğini düşünüyorum.

Bu sorularımdan beşincisi: Spiritüel Satanizm'e güvenmek için nedenler nedir? Bu dini güvenilir kılan şeyler var mı? Bahsettiğim güvenilirlik Müslümanların ölünce görürsün görüşünden daha kesin bir şey.

Bu sorularımdan altıncısı: Ruhların YHWH'e kaçırıldıktan ve enerji getirmeleri için salınmalarından sonra Yahudi formunu aldığını düşünmekteyim. Eğer böyleyse neden Tanrı/çalar kaçırılmalarına müsade ediyor? Eğer müsade etmeselerdi şu anda Yahudi meseleleri ile uğraşmazdınız diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?

Bu sorularımdan yedincisi: Tanrıların şafağından kastınız nedir? Uyanış gibi bir şey mi?

Bu sorularımdan sekizincisi: Konu dışı ancak merak ettiğim bir konu. Konu şu: Eğer bir kişiyi yakarsak enerjileri astral boyutta asılı kalır mı? Ruhu Eter'e karışır mı ya da yok olur mu? Yoksa normal bir şekilde reenkarne olmaya devam mı eder? Şunu da ek olarak sormak istiyorum: Mavi ateş bilimsel olarak oluşturulabilen bir şey. Çeşitli kimyalar ile oluşturmamız mümkün. Peki ya oluşturduğumuz mavi ateş ile kişiyi yakarsak durum nasıl olur? Bu konulara fazla merağım olduğunu belirtmeliyim.

1- Ritüel kâğıdını yakmamızın amacı, adanmamızı astralde kalıcılaştırmaktır.

Gizem okullarındaki inisiye ritüelleri, bu amaca uygun farklı şeyler içerecektir.

2- Hayır, Yahudilere karşı kapımız kapalı. Eğer bir Yahudi buraya ilgi duyuyorsa, ya sızmak için bilinçli ya da bilinçsiz hareket ediyor demektir ya da kafası karışmıştır.

Tövbe eden Yahudilerin ise yine bizimle beraber olamayacağı gerçeğiyle birlikte, Tanrılara karşı af dilemeleri ve suçlarından dönmeleri gerekmektedir. Fakat bu bilince ulaşan çok az Yahudi vardır ve onların da yargısı, diğer ırkdaşlarıyla birlikte Tanrılar tarafından verilecektir.

3- Muhtemelen evet. Federaller bazen "radikalleştirme amaçlı" yoklayabiliyor.

4- Müslüman hurafeleri. Belli başlıları hariç, Firavunlar, Tanrılar tarafından inisiye edilmiş, yüksek bilinç düzeyine sahip insanlardır.

5- Sitemizi okuyabilirsiniz.

6- Böyle bir şey yok, bunu tamamıyla yanlış anlamışsınız.

Bir insanın YHVH düşünce formu içinde yok olması için ağır bir şekilde ruhunu tahribe uğratması gerekir. Fakat ibadetler de aynı zamanda buna enerji sağlar.

Yahudilerle ilgiliyse şu yazılarımıza bakın:

Yahudilerin Demistifikasyonu - 1

Yahudilerin Demistifikasyonu - 2

7- Kastettiğiniz şey Altın Çağ mı?

8- Böyle bir şeyin, diğer her olumsuz şey gibi insan ruhuna zarar vereceği aşikar. Yine de ruhun yok olması bu kadar basit bir şey değildir. Dediğim gibi, Budistler gibi ağır yozlaşmış ruhani kesimler, bir sürü yaşamları boyunca bunu deniyorlar.

Bunun kişiye hiçbir yararı olmayacaktır. Ölüm, her türlüsüyle ruhta hasar bırakan bir şeydir.

Ateşle bir kağıdı yakmak ile canlıyı öldürmek/ona zarar vermek, aynı şey değildir. İkincisi tamamen aptallıktır ve aptallık da Spiritüel Satanizmde yasaktır. Herhangi bir canlıya verilen zarar, sadece ölüm enerjileri ortaya çıkarır ve bu yöntemleri izleyen kişiler de düşmanın ta kendisidir.

Ayrıca herhangi bir canlıya zarar verildiğinde, Tanrılar bunu yapan kişiyi de yargılayacaktır.

1- Ritüel kâğıdını yakmamızın amacı, adanmamızı astralde kalıcılaştırmaktır.

Gizem okullarındaki inisiye ritüelleri, bu amaca uygun farklı şeyler içerecektir.

2- Hayır, Yahudilere karşı kapımız kapalı. Eğer bir Yahudi buraya ilgi duyuyorsa, ya sızmak için bilinçli ya da bilinçsiz hareket ediyor demektir ya da kafası karışmıştır.

Tövbe eden Yahudilerin ise yine bizimle beraber olamayacağı gerçeğiyle birlikte, Tanrılara karşı af dilemeleri ve suçlarından dönmeleri gerekmektedir. Fakat bu bilince ulaşan çok az Yahudi vardır ve onların da yargısı, diğer ırkdaşlarıyla birlikte Tanrılar tarafından verilecektir.

3- Muhtemelen evet. Federaller bazen "radikalleştirme amaçlı" yoklayabiliyor.

4- Müslüman hurafeleri. Belli başlıları hariç, Firavunlar, Tanrılar tarafından inisiye edilmiş, yüksek bilinç düzeyine sahip insanlardır.

5- Sitemizi okuyabilirsiniz.

6- Böyle bir şey yok, bunu tamamıyla yanlış anlamışsınız.

Bir insanın YHVH düşünce formu içinde yok olması için ağır bir şekilde ruhunu tahribe uğratması gerekir. Fakat ibadetler de aynı zamanda buna enerji sağlar.

Yahudilerle ilgiliyse şu yazılarımıza bakın:

Yahudilerin Demistifikasyonu - 1

Yahudilerin Demistifikasyonu - 2

7- Kastettiğiniz şey Altın Çağ mı?

8- Böyle bir şeyin, diğer her olumsuz şey gibi insan ruhuna zarar vereceği aşikar. Yine de ruhun yok olması bu kadar basit bir şey değildir. Dediğim gibi, Budistler gibi ağır yozlaşmış ruhani kesimler, bir sürü yaşamları boyunca bunu deniyorlar.

Bunun kişiye hiçbir yararı olmayacaktır. Ölüm, her türlüsüyle ruhta hasar bırakan bir şeydir.

Ateşle bir kağıdı yakmak ile canlıyı öldürmek/ona zarar vermek, aynı şey değildir. İkincisi tamamen aptallıktır ve aptallık da Spiritüel Satanizmde yasaktır. Herhangi bir canlıya verilen zarar, sadece ölüm enerjileri ortaya çıkarır ve bu yöntemleri izleyen kişiler de düşmanın ta kendisidir.

Ayrıca herhangi bir canlıya zarar verildiğinde, Tanrılar bunu yapan kişiyi de yargılayacaktır.
Yanıtlarınız ile sorularımı cevaplandırdığınız için çok sağ olun.

7. Soru için, evet altın çağdan söz etmiştim.

Bir canlıya zarar verilmesi hakkındaki sorum "suçlu canlıları" kapsıyordu. Bu Dünya'da insan/lara ağır psikolojik darbeler vurmuş, hayatlarını karartmış canlıları yakarsak tamamen yok olurlar mı diye merak etmiştim.

Peki Yahudi olup olmadığımı anlamanın yolu nedir? Ve eğer Yahudi olduğuma kanaat getirirsem insanlığın iyiliği adına ruhumu yok etme çalışmaları yapmalı mıyım? Sonraki yaşamlarımda kimseye zarar vermek istemiyorum. Benim zarar vereceklerim sadece kötü insanlardır.

İyi akşamlar dilerim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back