Olabildiğince egzotik ve hoş görünmesi için düşündüm fikirlerinizi merak ediyorum ilk çalışmalarım olduğu için bazı eksiklikleri ve hataları benimle paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba, tasarımlarınız çok hoş. Ben en son paylaştığınız sağdaki resmi beğendim heykel ve yazı çok güzel duruyor. Bir de üstte paylaştığınız Amonun resminde yarasalar var, bunun bir anlamı var mı?
Ben de grafik veya dijital tasarım okusaydım, böyle tasarımlar yapmak çok isterdim.
Merhaba, tasarımlarınız çok hoş. Ben en son paylaştığınız sağdaki resmi beğendim heykel ve yazı çok güzel duruyor. Bir de üstte paylaştığınız Amonun resminde yarasalar var, bunun bir anlamı var mı?
Ben de grafik veya dijital tasarım okusaydım, böyle tasarımlar yapmak çok isterdim.
Tanrıya kulluk etmek, biz kulmuyuz tapınmayı ŞEYTAN baba yasaklamadımı ? sitede böyle yazmıyormuydu tapınak ta kime tapacaz ZEUS a mı ? bunu anlayamıyorum akıl izan mantık tapınmak tapınak resmen tapının demiyormu ?
Bizler ZEUS babanın ve Tanrı/çaların nesiyiz kulumuyuz kölesimiyiz, Tapınağa gidip ne yapacaz önceden gidenler ne yapıyordu, mantıklı bir açıklama yok, birazda bunlardan bahsedin
Tutturmuşlar bir Zeusun tapınağı aşağı Zeusun tapınağı yukarı, biride çıkıp demiyorki tapınak adı üstünde tapinilacak yer mekan vs, okumuş insanlarsınız sürü psikolojisi değilmi bu yaptığınız? ŞEYTAN baba tapınmayı yasaklamadımı ? akşam akşam sinirlerim alt-üst oldu
Tanrıya kulluk etmek, biz kulmuyuz tapınmayı ŞEYTAN baba yasaklamadımı ? sitede böyle yazmıyormuydu tapınak ta kime tapacaz ZEUS a mı ? bunu anlayamıyorum akıl izan mantık tapınmak tapınak resmen tapının demiyormu ?
Tapınak kelimesinin ingilizcesi olan "Temple" bizim kullandığı "Tapmak" kökünden gelmiyor.
Temple; Templum ve Temenos köklerinden gelir.
Templum, Antik Yunan'da kuşların hareketlerinin izlendiği alandı; bir templum , bir Augur(Rahip, Ruhban) tarafından ritüel amaçlar için tanımlanan kutsal bir alandı , en önemlisi kutsal olarak "kesilmiş" bir yerdi: Yunanca temenos'u ele alalım, temnein'den kesmek anlamına gelir.
Temenos özellikle krallara ve şeflere resmi bir alan olarak ayrılmış ve tahsis edilmiş bir toprak parçası veya ortak kullanımlardan ayrılmış, kutsal bölgeye adanmış bir toprak parçasıydı.
Ruhban sınıfı Augur bir tapınak yaratmak için, astrolojik dereceleri hizalar yer "keserdi".
Yani eskiden tapınaklar kralların ve soyluların yeriydi; kölelerin ve soytarıların değil.
Joy of Satan Türkiye'nin adı hala çok güzel fakat bundan hala şikayetçiyseniz bunu ruhban sınıfına bildirebilirsiniz.