Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tanrılardan uzaklaşmış hissediyorum.

anonymous042

Member
Hepinize iyi günler dilerim. bu aralar maddiyata çok yöneldim. bildiğiniz üzere hayat şartları insanı yoruyor. bir sürü stres kaynağı vs. bu yüzden Tanrılarımıza ve Tanrıçalarımıza hatta direk ruhaniyete çok odaklanamıyorum. elimden geldiğinde meditasyonlarıma çalışıyorum ama eskisi kadar yakın ve manevi güçlü hissetmiyorum. bunu nasıl düzeltebilirim. Sannki Tanrılardan uzaklaşmışım gibi hissediyorum ama uzaklaşmadım ama kararsız bi his duygu oluşuyor işte anlarsınız ya. Bunu nasıl çözebilirim tekrar nasıl yakınlaşabilriim onlara ? dostluğumu bağımı güçlendirebilirim ?

Bu yol bir rollercoaster gibi olabilir. Çoğu zaman bu duygusal ve zihinseldir ve hayatınızdaki dönemlerle de ilgilidir. Bu dalgalanmaların sizi etkilemesine izin vermeyin ve elinizden geldiğince yolunuza devam edin.

Bu yol bir rollercoaster gibi olabilir. Çoğu zaman bu duygusal ve zihinseldir ve hayatınızdaki dönemlerle de ilgilidir. Bu dalgalanmaların sizi etkilemesine izin vermeyin ve elinizden geldiğince yolunuza devam edin.
Önerebiliceğiniz birşey varmı ?

ZEUS babaya TANRIM diye dua ediyorum, sesleniyorum Ey YÜCE En YÜCE olan diyerek, ama şöyle sanıyorum bir düşman saldırısı korku salmaya çalışıyor bana, ama direniyorum Tek Gerçek olan Yüceler Yücesi ulu TANRI Ebedi gerçek SATYA ben onun eseriyim, ve sendeledigim yerde bana yardım edecek Şeref ve güç ebediyen En Yüce olana bizi Yaratana aft olsun Kayre ZEUS !

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back