Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tanrılardan cevap hakkında

Xaji

Member
Merhaba,

Son zamanlarda ne yapacağımı pek bilmiyorum, kafam karışık. Gelecek için hangi yolu seçmeliyim, bunu da kestiremiyorum. bu yüzden Tanrılardan yardım almak istiyorum ama hangi Tanrıdan yardım istemeliyim ve nasıl cevap alabilirim? Ne rüya ne de tahtadan cevap alabiliyorum.

Kimden yardım istemeniz gerektiğini dahi bilmiyorsanız neden direkt olarak Koruyucu Tanrı veya Tanrıça'nızdan yardım istemiyorsunuz? Yerinizde olsam ya Şeytan Baba ya da Koruyucumla kafa karışıklığımı ve endişelerimi paylaşır gözümü her türlü yanıt için açık tutardım.

Koruyucunuzun kim olduğunu biliyorsanız ve güç ritüeli varsa onu yapıp mührüne odaklanarak kendisiyle konuşabilirsiniz.
Benim bunu yapıp da nasıl yanıt alabilirim diye düşündüğüm hiç olmadı, çünkü yanıtlar kendiliğinden geliyor zaten.

Birtakım olaylarla, rüyalarla, trans durumundayken, boşluk meditasyonu esnasında. Aklınızda aniden yankılanan sözcüklerle, araştırma dürtüsüne kapıldığınız bir konuyla.
Zihninizi iletişime açık tutun yeterlidir.

Merhaba,

Son zamanlarda ne yapacağımı pek bilmiyorum, kafam karışık. Gelecek için hangi yolu seçmeliyim, bunu da kestiremiyorum. bu yüzden Tanrılardan yardım almak istiyorum ama hangi Tanrıdan yardım istemeliyim ve nasıl cevap alabilirim? Ne rüya ne de tahtadan cevap alabiliyorum.
Lord Balam geçmiş ve geleceği sezinler, mizah, çabuk düşünme (kıvrak zekâ) ve zekâ bahşeder.

Lord Aim sorulara doğru cevap verir, bilinmeyen şeyler hakkındaki soruları cevaplar, insanları hazırcevap ve zeki kılar.

Lord Belial kişiye iş terfilerinde destek olabilir ve kişinin daha yüksek bir pozisyon edinmesine yardımcı olur.

Lord Botis, önemli kararlar almada yardımcı olur ve cesareti kuvvetlendirir. Kişiyi başkalarının nefret veya kıskançlığı tarafından zarar görmekten korur ve evdeki gerginlikleri gevşetmeye yardımcı olur.

Lord Lucifius Focalor, Şeytan’a yeni adananlara yardımcı olur. Kendisi sabırlı, nazik ve tatlı dillidir.

Kendilerini davet edip merak ettiklerinizi sorup yardım dinleyebilirsiniz. Umarım senin için faydalı olur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back