Biraz alakasız olabilir fakat ben de adandıktan sonraki aylarda özellikle Lord Azazel'den "korkuyordum". Aslında bu duyguya korku denilemez, daha çok çekinmek gibi düşünün. Tanrılarla ilişkim geliştikçe ve Lord Azazel'in kutsamalarına şahit oldukça anladım ki bu gayet yersiz bir duyguymuş. RTR yaparak üstümdeki y*hudi etkisini parçalamanın da bunda büyük etkisi olmuştur, çünkü hayatımın önceki yıllarından kalma Pislam saçmalığının etkileri zihnimin ve ruhumun en derin köşelerinde halen durup bana yersiz duygular yaşatıyormuş. Neden özellikle Lord Azazel derseniz de sanırım buna şöyle yanıt verebilirim; Pislam denilen "dinin" sözde "kutsal" kitabında özellikle Lord Azazel korkunç iftiralara ve hakaretlere maruz kalmış. Hatta bazı Pislam profesörleri "Şeytanın cennetten düşmeden önceki ismi Azazil 'idi" tarzı açıklamalar yapıyor; yani Lord Azazel'den o kadar korkuyorlar. İlginçtir ki Hristiyanlar da Baalzebul, Şeytan ve Lucifer aynı varlıktır tarzı açıklamalar yapıyor.
Size tavsiyem de Demon sayfalarını okuyup kendinize yakın hissettiğiniz bir isim aramak; sonra da -eğer varsa- onun Güç Ritüelini yapmak. Bunu günlük rutin haline getirir, Tanrının veya Tanrıçanın mührüne odaklanıp meditasyon yapar ve dua ederseniz aranızdaki bağ kuvvetlenir. Ben de yeniyken böyle yapıyordum, çok da yararını gördüğümü belirtebilirim.