Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tanrılar hangi dili konuşuyor ?

Xaji

Member
Esenlikler

Tanrılarımız hangi dili konuşuyor ? ve onlarla iletişim kuran kişiler türkçe mi konuşur yoksa ne söylediklerini zihnimizde mi algılarız ?
son olarak ingilizce nasıl öğrenebilirim şöyle pratik yaparsan ya da bu şekilde yaparsan yardımcı olur dediğiniz bir şey var mı ? teşekkürler

Esenlikler

Tanrılarımız hangi dili konuşuyor ? ve onlarla iletişim kuran kişiler türkçe mi konuşur yoksa ne söylediklerini zihnimizde mi algılarız ?
son olarak ingilizce nasıl öğrenebilirim şöyle pratik yaparsan ya da bu şekilde yaparsan yardımcı olur dediğiniz bir şey var mı ? teşekkürler
Tanrılar kendi aralarında hangi dili konuşuyorlar bunu bilmiyoruz. Ancak İnsanlar ile kurdukları diyaloglarda o kişi hangi dili anlıyorsa tanrıları o şekilde duyacaktır. Zira kişinin epifiz bezi astralden gelen her türlü mesajı ve sinyali kendi anlayacağı dile çevirebilen evrensel bir çeviri aracıdır. Epifiz bezinizi kullanarak kendi çakralarınızın, enerjilerin, renklerin ve dili olmayan diğer her şeyin sesini duyabilirsiniz. Epifiz bezi kişinin algılarını evrensel olarak açar.

Tanrılar kendi aralarında hangi dili konuşuyorlar bunu bilmiyoruz. Ancak İnsanlar ile kurdukları diyaloglarda o kişi hangi dili anlıyorsa tanrıları o şekilde duyacaktır. Zira kişinin epifiz bezi astralden gelen her türlü mesajı ve sinyali kendi anlayacağı dile çevirebilen evrensel bir çeviri aracıdır. Epifiz bezinizi kullanarak kendi çakralarınızın, enerjilerin, renklerin ve dili olmayan diğer her şeyin sesini duyabilirsiniz. Epifiz bezi kişinin algılarını evrensel olarak açar.
Epifiz bezimizi düşünüp Gaum titretiyorduk değil mi ? öyle demiştiniz başka bir şey gerekiyor mu ? teşekkürler

Gaum mantrasının ses dosyası nerede? Bulamıyorum da nasıl titretildiğini unuttuğumu fark ettim.
Gebo da var mı acaba ? Halen çözemedim G yi nasıl titretceği mi

Beyin kuantum enerjisi kullandığı için bu gibi özelliklerin olmasını çok doğal karşılıyorum.

Tanrılar bizimle anladığımız dilden konuşuyor evet ama bazı ruhlar benimle anlamadığım dillerde iletişim kuruyorlar. Onları anlamadığımı söylediğimde türkçeye dönüyorlar ama bazen yine anlamıyorum ..

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back