Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Takvim ile ilgili

Frederick

New member
Esenlikler arkadaşlar takvim ve kareler ile ilgili birşey danışmak istiyorum

26 haziranda jupiter karesine başlamak için uygun bir zaman gösteriyor günün altında da yazan şöyle
(Ev, aile, kadınlar, yemek,
bakım/besleme, doğurganlık
ve çocuk doğurma, aşk,
medyumluk, psişik uğraşlar,
toprak, gayrimenkul, KA)

Daha sonra 10 temmuzda tekrar jupiter karesi için uygun bir gün onda da şöyle yazıyor
(Otorite, kariyer, itibar,
onurlar, sosyal statü,
düzen/tertip, sorumluluk,
uzun dönemde
hedefler/planlar)

Sormak istediğim şey ise şu mesela ben 26 haziranda jüpiter karesine başladım ev aile kadınlar yemek... o konularla ilgili bir olumlama mı seçeceğim 10 temmuzda başladıysam da o günde yazan konular ile ilgili bir çalışma mı olacak?

Yoksa orada yazanla karelerin bir alakası yok mu? Yani otorite kariyer itibar vs ile ilgili başka büyü çalışmaları yapılabilir ama aynı zamanda o gün jupiter karesine başlamak için uygun gün diye mi belirliyor yani ikisi birbirinden farklı konular mı?

Yoksa orada yazanla karelerin bir alakası yok mu? Yani otorite kariyer itibar vs ile ilgili başka büyü çalışmaları yapılabilir ama aynı zamanda o gün jupiter karesine başlamak için uygun gün diye mi belirliyor yani ikisi birbirinden farklı konular mı?
Evet, bu sorunuzda bahsettiğiniz gibidir.

Sağolun teşekkürler peki bu konular hakkında nasıl bir çalışma yapabilirim?
onurlar, sosyal statü,
uzun dönemde
hedefler/planlar)

Sağolun teşekkürler peki bu konular hakkında nasıl bir çalışma yapabilirim?
onurlar, sosyal statü,
uzun dönemde
hedefler/planlar)
Öncelikle ilk soruna cevap vereceğim. Jüpiter karesini o günün altında yazan şeylerden bağımsız yapabilirsin. O gün belirtilen şeyler gezegen pozisyonlarına göre başlanılabilecek uygun büyüler. Eğer o konular üzerine Jüpiter karesi yaparsan, tabii Jüpiter'in yönettikleri arasındaysa, 2x etki alabilirsin.

2.sorun içinse: Jüpiter doğası gereği genişletir, bollaştırır ve zenginleştirir. Şans, talih, servet ve ileri eğitimi yönetir. Senden isteğim doğum haritandaki Jüpiter'in konumlandığı ev ve burca bakman. Ruhsal Jüpiter Karesi'ni doğum haritandaki Jüpiter'i güçlendirmek için yapabilirsin. Bu şekilde bulunduğu burç ve evin yönettikleri ile Jüpiter'in diğer gezegenlerle olan açıları güçlenecektir. Örneğin 10.evdeyse kariyer konusunda, Aslan burcundaysa karizma, onur ve liderlik konularında güçlendirme yapabilir.

Maddesel kare yapacaksan, Jüpiter talihi yönettiği için kariyer, sosyal statü, servet, ileri eğitim konularında şans, fırsat ve talih arttırması için yapabilirsin.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back