Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tütsü

Perla

Member
Tütsü olarak neler kullanıyorsunuz, neler yapıyorsunuz? Gül, sandal, yağmur kokusu, afrodizyak gibi kokusunu sevdiğim şeylerden alıyorum. Pahalı olduğundan çok nadiren kullanıyorum.

o, çubuk tütsüleri küçük bir bardak içinde yakıyorum, külleri masaya dökülüyor. siz nasıl kullanıyorsunuz? neler yapıyorsunuz?
Doğada bitki arayarak adaçayı gibi bulması kolay veya aktardan daha ucuz maliyetle bitki alarak yakabileceğim bişey var mı? üzerlik otu mu yoksa üzerlik tohumu onuda tütsü olarak yakanlarda var sanırım.

daha önce üzerik otu vb. şeyler kaynatıp bilinç değiştirici şeyler oluyormuş. Denedim hiç ama hiçbişey olmadı, sanırım ben düzgün yapamadım. Tohumda nasıl yakacağımı bilemedim sonra, kokmuyorda.

Bu bitkileri, metal bir kapta yakılacak mı, öyle mi çıkacak kokusu?

Baroness Blossom said:
Perla said:

Yani ateşe ve yanmaya dayanıklı bir kapta yakın ve son sorunuzu anlamadım tekrarlar mısınız ?

o bitkiyi yakınca mı çıkıyor kokusu, onu demek istedim. evde adaçayı vardı, o dagüzel kokuyor, küçük bir kapta yakayım dedim pek yapamadım, bi daha deniyeyim bakalım.

lotus-cicegi-selale-geri-akisli-tutsuluk-hem-tutsu-hediyeli-850x850.jpg

bambu-seramik-geri-akisli-tutsuluk-hem-tutsu-hediyeli-850x850.jpg

Böyle bir şey istiyorum ama çok pahalılar. Tütsünün sahte olma olasılığının yüksek olması da beni uzak tutuyor. Papier d'armenie diye bir şey varmış, kağıt tütsü, o da çok pahalı ne yazık ki. Sonuç olarak tütsü kullanmıyorum.

Bir de bildiğim kadarıyla dıştan maddeyle bilinç düzeyini yükseltmeye çalışmak zararlı. Bulaşmamak daha iyi. Tabii lavanta çayıyla sakinleşmekle haşhaş arasında çok fark var. Bu iki uç arasında bir sürü şey var. Ben olsam yine de yapmam.

Perla said:
Baroness Blossom said:
Perla said:

Yani ateşe ve yanmaya dayanıklı bir kapta yakın ve son sorunuzu anlamadım tekrarlar mısınız ?

o bitkiyi yakınca mı çıkıyor kokusu, onu demek istedim. evde adaçayı vardı, o dagüzel kokuyor, küçük bir kapta yakayım dedim pek yapamadım, bi daha deniyeyim bakalım.

Ewd tütsüler zaten böyle kullanılır yani

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back