Targon
Member
Çikolatalı kek, muz aromalı, muzlu ve damla çikolatalı pastacı kreması. Kaç kişilik? Dışı Ganaj mı yoksa şanti mi?
Bunun muzlusu 4 kişilik dışı şanti olsun
Çikolatalı kek, muz aromalı, muzlu ve damla çikolatalı pastacı kreması. Kaç kişilik? Dışı Ganaj mı yoksa şanti mi?
Dışı şanti, 5 kişilik olsun tek başıma yiyeceğim.Keki çikolatalı, çilekli ve damla çikolatalı pastacı kreması. Dışı Ganaj mı yoksa şanti mi ? Kaç kişilik istiyorsunuz ?
Karşıda Mordekaiser var kim olsa korkar, toplanenin babası kendisi
Dışı şanti, 5 kişilik olsun tek başıma yiyeceğim.
Ahbe kardeşim gel beraber olsun, midem yalnız yediğimi nerden anlasın yapmaz bence kilo.Usta bari bizi de davet etseydin, yalnız yemek kilo yapıyor derler.
Bana malzemeleri ayrı ayrı getirebilir misinBen bunun pasta yapmak ile ilgili versiyonunu yaşıyorum.![]()
Vazgeçtim, bana bundan yapabilir misinBen bunun pasta yapmak ile ilgili versiyonunu yaşıyorum.![]()
Vazgeçtim, bana bundan yapabilir misin
Telekkürler şimdiden![]()
Dışı şanti, 5 kişilik olsun tek başıma yiyeceğim.
Ben başında demiştim tapınağa bir mutfak yaptıralım diyeBunun muzlusu 4 kişilik dışı şanti olsun
hayatının hatasını yaptın, hiçbir şeyi unutmam...Ben başında demiştim tapınağa bir mutfak yaptıralım diye . Neyse duat'ta sözüm olsun .
Bu cidden büyük dert
İlk baştaki beni benden aldı efsane birşey
bu yakışıklı da kim ola ki?
Nasıl yani teksiniz dediler ben de dedim ki siktir git!
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan