Akay Alaz
Member
Benim daimi ruh hali.
Akay Alaz said:
Bright Truth said:Büyük stratejist, masaları bozan, oyunları kuran Kemal Kılıçdaroğlu, paralel evrendeki en ağır milliyetçi ve vatansever kopyasını getirirken onu yıpratmamak için kendisini aday gösteriyor. Bu görüntülerde ikisi satranç oynarken yakalanmış.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yalnız hesaba katmadığı bir sorun vardı... 18 yaşına bastığı andan itibaren mührü masayı kırarcasına sağ merkez şeriatçı partilere basan, Türkiye şartlarında yaşayarak bedenini ve mentalini adeta bir Şaolin ustasıymışçasına geliştirmiş ve bölgenin zorlu koşullarına adapte olmuş, bir tank gibi eğilmez, komando gibi iradesinden dönmez veteran AKP'li kesimin bu eski gücüne geri dönemeyeceğine, zihninde oluşan yaralarını saramayacağına fazla güvenmişti...
O gün, bu büyük zıtlıkların savaşında, kazanan kim olacaktı... Eski rakibi tekrardan savaş çığlığını haykırmaya, o salonu inletmeye mi geliyordu...
Bunu okurken haykırdım :lol: :lol:Bright Truth said:Yalnız hesaba katmadığı bir sorun vardı... 18 yaşına bastığı andan itibaren mührü masayı kırarcasına sağ merkez şeriatçı partilere basan, Türkiye şartlarında yaşayarak bedenini ve mentalini adeta bir Şaolin ustasıymışçasına geliştirmiş ve bölgenin zorlu koşullarına adapte olmuş, bir tank gibi eğilmez, komando gibi iradesinden dönmez veteran AKP'li kesimin bu eski gücüne geri dönemeyeceğine, zihninde oluşan yaralarını saramayacağına fazla güvenmişti...
O gün, bu büyük zıtlıkların savaşında, kazanan kim olacaktı... Eski rakibi tekrardan savaş çığlığını haykırmaya, o salonu inletmeye mi geliyordu...
Sapahe said:
Haklısınız pardon, düşünemedim. Bu gönderi de dahil olmak üzere kaldırabiliyorsanız kaldırabilirsiniz. Bundan sonra dikkat edeceğim çünkü estetiğin bozulmasını istemem.Bright Truth said:Esenlikler,
Lütfen meme paylaşırken bütün arşivi dökmek yerine zamana yayarak paylaşın. Öbür türlü gönderi büyük bir yer kaplıyor.
İyi günler.
YONE666 said:satou said:
Cahiliyetimi mazur görün.
Ben anlamadım. :|
Merkür boğa da olunca noluyo?
Pegasus666 said:satou said:Eskiden kundalinisinin uyandığını sanan çok fazla yeni kişi/troll vardı. Yine türerseler bunu atalım.
Sadece belin ağrıyor da denebilir.
Dejavu said:
Koltuk sevdası insana yetmişinde neler yaptırıyor, ben de hayret ediyorum...Pegasus666 said:Tüm bunlara rağmen 70 yaşında rahat rahat emeklilik yaşamak varken İstanbul ve Ankara'yı kırmızı yaptı. Ve ikinci tura kaldı.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan