Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

SS'lere sesleniyorum ya da SS olacaklara

kleazs

New member
Son birkaç gündür bu lanet ay ile ilgili düşük ve kötü enerjimden bahsetmiştim. Artık kendime geldim ve iyi hissediyorum. SS olacaklar gerçekten inanın, çünkü tek hakikat olan yol bu yol. Uykum esnasında daralmıştım, bunalmıştım, bıkmıştım. En kötü ne olabilir dedim ve demonlarla iletişim kurmaya çalıştım. Tek gerçek tanrı olan babamız şeytana dua ettim. Uykumda öyle bir şey hissettim ki, kalbimde çok fazla pislik dolmuş ve daraltmıştı beni. Kitlenmişti bildiğiniz kalbim, sonra onun içinde bir göz açıldı ve bir anda o pislikler silinmeye başladı. Bir rahatlama ve gevşeme geldi. Üstümde bir yük varmışta artık kalkmış gibiydi. Huzur dolmuştum. Bunların hepsi uykumda oldu ve gerçekten oldu. Bakın anlattığım her şey virgülüne kadar gerçek. Sadece gerçekten inanmanız lazım, belki bu enerji beni çok yorduğundan, hayat beni çok bıktırdığından artık son çare bunu düşünmüştüm. Halbuki ilk olarak bunu düşünmem lazımdı. Babamız ve demonlar her zaman yanımızdalar. Bu forumdaki SS'lerde öyle, hiçbiriniz yalnız değilsiniz. Ben de değilim. Özellikle bu lanet ay bittiğinde ve havalar çok daha ısınmaya başladığında ülkemiz genelinde konuşuyorum ; ivme bize tekrar dönecek ve yükseleceğiz. Düşman sadece psikolojik olarak üstün ve kazanıyor gibi görünüyor ama aslında tam tersi yaşanıyor dipte dipte. Üç buçuk attıklarından dolayı bu kadar baskılar ve toplum kontrolü ile yönlendirmeler artıyor. Özgürüz ve sonsuza kadar öyle kalacağız. Reenkarne olduğumuzda da keza öyle. Bizim babamız ve ona inananlar er ya da geç zaferi yaşayacaktır. Bunu bana inanın, ya da inancınızı arttırmak yahut motivasyon sağlamak için söylemiyorum. Çünkü gerçekten öyle zaten, hakikat bu. Bilimle uyuşan, gerçekle uyuşan tek yol bizim yolumuz. Zaten gelecekte özellikle bu 90 ve 2000'lerin başından olan şu süreçte insanlar bizleri garipseyecek, hatta dalga bile geçecekler. SS olan insanlar harici için genel toplum olarak konuşuyorum. O kadar aptallıklarımızla dalga geçecekler ki, devrim gerçekleştiğinde ve dünya daha çok ilerlediğinde bu olacak bunu da tarihe not olarak yazıyorum. Ve Hitler'i sevmem için sebep ararken şunu fark ettim ki, onda tanrı parçası vardı. Şimdi yahudileri özellikle gözlemlediğinizde daha iyi anlayacaksınız. Bilmedikleri şey SS'lerin inancı ve bilgisiydi. Onlar korksunlar biz değil, biz rahat olalım çünkü güçlü olan biziz. Bilinci açık olan biziz. Kurtulmuş olan biziz. Bütün SS'lere selam olsun

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back