Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Spiritüel satanizmde yeniyim neleri bilmem/öğrenmem lazım?

İnaillusion

New member
Yazıları okuyorum fakat çok karışık ilerliyorum, bu yüzden kafam karışıyor. İlk önce neleri öğrenmeliyim? Hangi sırayla öğrenmeliyim ve ilk olarak neleri bilmem lazım? Bilgili kişiler cevap verirse mutlu olurum bu konuda beni aydınlatın lütfen.

Tanrıları detaylı bir şekilde tanımak yolun ilerisi hakkında fikir ve yol gösterici ilham sahibi olmak için tercihe göre izlenebilecek bir yoldur.

İnaillusion said:
Yazıları okuyorum fakat çok karışık ilerliyorum, bu yüzden kafam karışıyor. İlk önce neleri öğrenmeliyim? Hangi sırayla öğrenmeliyim ve ilk olarak neleri bilmem lazım? Bilgili kişiler cevap verirse mutlu olurum bu konuda beni aydınlatın lütfen.

Esenlikler, bu ilk adandığımda benim de merak ettiğim bir şeydi ve kimseye sormamıştım. Öyle ki her gün araştırma yapmama rağmen reptillerin varlığını 1 hafta sonra random şekilde yazıları okurken fark etmiştim ve o zamanda düşman olduklarını anlamamıştım. Aynı şekilde kitaplarımız olduğunu sanıyordum. Neyse ki bunun böyle olmadığını yarım yamalak okuduğum "Satanizm Nedir? Şeytan kimdir?" yazısında fark ettim. Size de tavsiyem, bu "Satanizm Nedir? Şeytan Kimdir?" yazısını düzgün bir şekilde okursanız kafanızın karışmasını iyi bir ölçüde engellersiniz. Temel şeyleri öğrendikten sonra tüm çeviri metinlerini kafanıza göre okuyabilirsiniz. Ama ilk olarak tanrılarla ilgili yazılardan başlamanız iyi olur. Ondan sonra düşman, mitolojik yazılar, nasyonal sosyalizm, yoga, meditasyon, çakralar, auralar, İbrâhimi sistemler şeklinde olabilir. Ama dediğim gibi temeli attıktan sonra neyin ne olduğu fark etmez ve kafanız karışmaz.

Esenlikler,

Bilgilerin daha verimli bir şekilde özümsenebilmesi için çeşitli rehber ve yol haritalarına ihtiyaç olduğunun farkındayız ki bu konu üzerindeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Başlangıç amacıyla şu yazılara göz atabilirsiniz:

Satanizm Nedir? Şeytan Kimdir?
Satanizm’de Arabuluculuk Yoktur
Ölüm ve Sonrası
Güç Meditasyonları
Şeytan GERÇEK'tir
Yoga – En Yüksek Form

Arşivimizden sitemizdeki tüm yazılara göz atabilirsiniz. Tüm siteyi okumanızı öneriyoruz.

İyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back