Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

SORUMA CEVAP ARIYORUM

TheOnlyKing666

New member
Esenlikler Dilerim tüm Joy of Satan Forumuna

Arkadaşlar kafamda bir anda beliren bir soru var.
Muhammed'in akıbeti hakkında bilgi verebilecek birisi var mı? Şuan durumu ne cezalandırıldı mı? Nerede ne yapıyor?
Bu kadar insanın ahını aldıktan sonra ne hissediyor?
Bu yalanın bu kadar büyüyebileceğini düşündü mü?
Belki bir cevap gelir. Sizi seviyorum.

07bilmiyorum said:
Esenlikler Dilerim tüm Joy of Satan Forumuna

Arkadaşlar kafamda bir anda beliren bir soru var.
Muhammed'in akıbeti hakkında bilgi verebilecek birisi var mı? Şuan durumu ne cezalandırıldı mı? Nerede ne yapıyor?
Bu kadar insanın ahını aldıktan sonra ne hissediyor?
Bu yalanın bu kadar büyüyebileceğini düşündü mü?
Belki bir cevap gelir. Sizi seviyorum.

Hiç var olmadı ki

Peki Muhammedin var olduğu ama güçlü bir Yahudi büyücüsü olduğu için çevresindeki insanları kandırdığı ihtimali gerçek olamaz mı? Aynı şekilde çeşitli peygamberler için de geçerli bu. Süleyman vs.

Alena666 said:
Kahin said:
Peki Muhammedin var olduğu ama güçlü bir Yahudi büyücüsü olduğu için çevresindeki insanları kandırdığı ihtimali gerçek olamaz mı? Aynı şekilde çeşitli peygamberler için de geçerli bu. Süleyman vs.

Esenlikler,

Hayır, olamaz.

Harry Potter'da değiliz, hem yahudi hem büyücü olsun.

İyi Geceler.

AHAHA :lol: bulanık göndermesi çok iyiydi.

Kahin said:

Esenlikler,

Burada size verilen cevaplar her bakımdan yetersiz kalacaktır.

https://spirituelsatanizm.org/muhammed-asla-varolmadi/

https://spirituelsatanizm.org/yahudi-peygamber-muhammed/

Bu yazıları okuyarak aklınızdaki soruların çoğuna cevap bulabilirsiniz. Ha okudunuz ama yine aklınızda soru kaldı, o zaman ayriyeten detaylıca cevaplarım.

Var olmadığı doğru, sitedeki ilgili kaynak gözünüzden kaçtıysa okumak isteyebilirsiniz konu hakkında.
https://spirituelsatanizm.org/muhammed-asla-varolmadi/

Bu arada yahudiler büyü yapamıyor olsa kabala diye bir kavram da olmazdı. İnsanlığı bu derece etki altına alamazlardı ve biz de onların büyülerini ve lanetlerini ters çevirmek için uğraşmazdık. Bu arada yahudilerin büyücü olan başka bir kurgusal peygamberleri var da o başka bir masalda geçiyor şimdi konuyu dağıtmayayım hiç.

Kahin said:

Hayır, Musa, Süleyman, vs. gibi Yahudi dinlerinin tüm karakterleri hiçbir zaman var olmamış uydurma karakterlerdir ve genellikle önemli ruhani kavramların Yahudiler tarafından bozulmuş halleridir.

Yahudiler büyü yapabiliyor.

Muhonun var olmadığına gelirsek Tarih kitaplarında ders olarak anlatılıyor, gerçek değilse kendisine kattığı kadınlar, paralar, mal mülk bunlar dini kullanıp halkı sömüren bir adamın elde ettiği şeyler. Ateistlerde bu gözde bakıyor ve Muhammed'i bu yüzden akıllı kurnaz bir insan olarak değerlendiriyor. Hırkası asası vs başka şeylerde var. Onun için emin olamadım ve sordum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back