andrea. said:
yaklaşık 4 yıldır cadılık spritüel şeyler vs araştırma yapıyorum son bikaç aydır da satanizme denk geldikçe ve araştırdıkça en mantıklısının bu olduğuna karar verdim ve satanist oldum fakat bu aralar çok sık şekilde rüyalarımda sahte tanrı allahla ilgili şeyler görüyorum sanki doğru olan oymuş gibi kafamı çok karıştırıyor bunu yaşayan var mı ve nasıl engelleyebilirim acaba :?:
Adanmış mıydınız? Adanmadıysanız adanın, Adandıysanız aramıza hoşgeldiniz. Siteyi okuyun. Ve sorularınız olursa forumlarda sorun.
All*h bir tanrı değil ve hiçbir zamanda olmadı bu yüzden ondan "sahte tanrı" demiyoruz, diyenler kitapçı ekol oluyor biz değil. Bu düşmanın bir saldırısı yani benzer saldıranlara mazur kalan SSler illaki vardır. Sadece auranızı temizleyin, koruma aurası yapın ve yardım için gardiyanınıza seslenin. Gardiyanınız adı veya mührünü bilmek zorunda değilsiniz çünkü o sizin kim olduğunuzu biliyor bu yüzden sizi duyup yardım edecektir.
İyi günler.^^
[/quote
yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. hayır daha adanmadım ama istiyorum. gardiyanıma seslenmeyi nasıl yapmalıyım