Esenlikler,
Yılanın başını küçükken ezmek gerekir. Onları umursamamak değil de yıldırmak gerekir, ikisi arasındaki fark çok büyük. Yıldırmadan kastım, forumlarda bir kardeşimiz bahsetmişti bundan. Umursamazsak yine devam ederler ve işi sadece insanları trolleyip gülmek kadar basit şeyler olmayan hainler bunu fırsat bilerek işleri çığrından çıkaracaktır. Ne kadar mümkün bilmiyorum ancak IP ban atabilseydik bu çok etkili olurdu. Bu trolleri şimdilik engellemenin yolu ise merhamet ve anlayış GÖSTERMEMEKTİR. HPHC666 ne kadar trollere karşı bile sabırlı ve anlayışlı olsa bile bunun yanlış olduğu kanaatindeyim, herif zaten bir şeyler öğrenmeye niyetli değil, bizi bir avuç enayi yerine koyup trollemeye çalışıyor. Asıl sorun da bu zaten, trollenmemizin sebebi aptal yerine konmamız. Siz hiç güçlü, zeki, kuvvetli birinin trollenmeye çalıştığını gördünüz mü? Sanmıyorum açıkçası. Böyle birini trollemeye çalışan kişi büyük ihtimalle onu aptal yerine koyan birisi olurdu. Durum da bunun gibi, umarım anlatabilmişimdir.
Kısacası, trollemeye çalışan biri olursa, ne bir şeyler öğretmeyi deneyin ne de anlayış gösterin. Öğrenmek isteyen adam gider öğrenmeye çabalar zaten. Sitede yazan şeyleri gelip forumlarda ardarda ısrarla sormaz. Azıcık akıl yürütemiyorlarsa da zaten SS'liğe katkıları olacaklarını pek zannetmiyorum. Doğal seçilim mantığı.
İyi günler.