Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sokak Hayvanları Hakkında Yasa

Ne düşünelim, planlı bir şekilde yaşasınlar. Çoluk çocuğa zarar vermesinler, zarar veriyorlarsa uyutulsunlar.Sokakta pitbul köpeği istemiyorum, kedileri bile öldürüyorlar,

Yeni doğmuş bebekten 70 yaşındaki kadına kadar saldıran ve kendi türlerini bile yemeye başladıkları bir noktadalar. İnsan ırkını tehdit ediyorlar ve bu noktada artık onları ''rahat'' bırakmak başka çocukların ve insanların da ölümüne sebebiyet verecektir. Durum ne olursa olsun çocukların canına değer vermeyen ve sokak köpeklerini onlardan üstün tutan bir kişi aşağılık bir yaratıktır.

Yeni doğmuş bebekten 70 yaşındaki kadına kadar saldıran ve kendi türlerini bile yemeye başladıkları bir noktadalar. İnsan ırkını tehdit ediyorlar ve bu noktada artık onları ''rahat'' bırakmak başka çocukların ve insanların da ölümüne sebebiyet verecektir. Durum ne olursa olsun çocukların canına değer vermeyen ve sokak köpeklerini onlardan üstün tutan bir kişi aşağılık bir yaratıktır.
Her sokak köpeği saldırmıyor ama hükümet saldıran olsun olmasın hepsini katledebilir. Ben şahsen artık kendi oturduğum semtteki köpekleri göremez oldum. Ki onlar mahalle insanlarını koruyorlardı. Aynı şekilde kedileride göremez oldum her zaman yemek yedikleri yerde yoklar.

Her sokak köpeği saldırmıyor ama hükümet saldıran olsun olmasın hepsini katledebilir. Ben şahsen artık kendi oturduğum semtteki köpekleri göremez oldum. Ki onlar mahalle insanlarını koruyorlardı. Aynı şekilde kedileride göremez oldum her zaman yemek yedikleri yerde yoklar.
Ayrıca insanlarımız hayvanlara karşı bu kadar saygısız ve kaba olmasaydı, hayvan özenilerek satın alınmasaydı onlarda bu kadar vahşileşmezdi. Hayvanlar korktukları ve aç kaldıkları için saldırırlar.

Evet çocuklara saldıranlarda var. Lakin hepsi değil. Ve içlerinden birisinin gelecekte saldırma ihtimali var diye katledilmesi ne kadar doğru ? Şahsen benim içim almıyor bu durumu.

Çocuklara ölümden daha korkunç şeyler yaşatanlarda var ama onlara hiçbir şey yapılmayı polisler tarafından daha onlara teslim ediliyorlar. Bir ara bu kişiler içinde karar çıkarsınlar.

Köpek konusu tartışmalı olsa da kedilere kafaya takan güruhu Fransa lağımlarına sokmak gerek. Kedi hem ülkemiz için kültürel bir öge haline geldi, hem de neredeyse hiç bir zararlı yönleri yok. Kedilerin tartışma haline gelmesi bile baştan hatalıydı; tam Orta Çağ Avrupası zihniyetinin örneği.

Ayrıca insanlarımız hayvanlara karşı bu kadar saygısız ve kaba olmasaydı, hayvan özenilerek satın alınmasaydı onlarda bu kadar vahşileşmezdi. Hayvanlar korktukları ve aç kaldıkları için saldırırlar.

Evet çocuklara saldıranlarda var. Lakin hepsi değil. Ve içlerinden birisinin gelecekte saldırma ihtimali var diye katledilmesi ne kadar doğru ? Şahsen benim içim almıyor bu durumu.

Çocuklara ölümden daha korkunç şeyler yaşatanlarda var ama onlara hiçbir şey yapılmayı polisler tarafından daha onlara teslim ediliyorlar. Bir ara bu kişiler içinde karar çıkarsınlar.
İnsanlara saldırmaları dışında da sokak köpeklerinin bir sürü zararı mevcut. Normal şartlar altında var olan her canlının doğal döngüye bir katkısı vardır, ancak sokak köpekleri doğal döngüye dahil değil, hatta zarar vermektedir. Köpeklerin ataları kurtlardır ve doğalarından ötürü içgüdüsel olarak yırtıcı ve etçil canlılardır, ne kadar idare edilirse edilsinler eninde sonunda o içgüdüleri de ortaya çıkacaktır. Bunu engellemenin hiçbir yolu yok.

Şunu da unutmamak lazım, köpeklerin doğal yaşam alanı adım başına apartman inşa edilen ve insanların bile zar zor yaşadığı daracık sokaklar değildir. Özünde yabana aitlerdir ve her ne kadar yırtıcı olsalar dahi doğalarından da bir o kadar uzaklaştılar ki, şu an hiçbir sokak köpeği yabanda hayatta kalamaz. Bu ikilemde kalan canlıların yaşaması hem insanlara hem de kendilerine zarar verir.

Sokak köpekler bir sürü hastalık taşırlar ve bunların yayılması çok da zor değildir. Ufak bir çizik veya ısırık bile yeni bir salgın başlatabilir. İkinci olarak, kedileri öldürdüklerinden dolayı da aşırı zarar verirler. En son topluca kediler öldürüldüğünde Kara Veba denilen hastalığın yayıldığını hepimiz biliyoruz. Kedilerin azaldığı durumlarda fareler çoğalır, kıtlık yaşanmaya başlar. Şahsen buna ihtiyacımız olduğunu zannetmiyorum.

Sokak köpeklerinin insanlara zarar verdiği durumlarda da tecavüzcülere veyahut diğer yaratıklara değinmenin hiçbir faydası yok. Ülkedeki herkes durumun farkında fakat mevcut kişiler bu durumdan memnun olduğu için umurlarında bile olmayacaktır. Elimizdekine odaklanmazsak onu da kaybedeceğiz.

Bunun gibi toplumsal olaylarda duygusal düşünmeyin. Çocuklarınız ve sevdikleriniz tehlikeyle karşı karşıya. Spiritüel Satanist iseniz, işiniz gerçeği ve doğruyu görmektir, duygularımızı anlattığımız bir pijama partisinde değiliz.

Bunun gibi toplumsal olaylarda duygusal düşünmeyin. Çocuklarınız ve sevdikleriniz tehlikeyle karşı karşıya. Spiritüel Satanist iseniz, işiniz gerçeği ve doğruyu görmektir, duygularımızı anlattığımız bir pijama partisinde değiliz.
... Peki.

Köpek konusu tartışmalı olsa da kedilere kafaya takan güruhu Fransa lağımlarına sokmak gerek. Kedi hem ülkemiz için kültürel bir öge haline geldi, hem de neredeyse hiç bir zararlı yönleri yok. Kedilerin tartışma haline gelmesi bile baştan hatalıydı; tam Orta Çağ Avrupası zihniyetinin örneği.

Kedilerin yararı var bence. Çoğalan fare nüfusunu dengeliyorlar. Kırsal yerlerde falan bilerek kedileri kovmazlar, sırf etrafta ortalıkta fare olmasın diye.

Kedilerin yararı var bence. Çoğalan fare nüfusunu dengeliyorlar. Kırsal yerlerde falan bilerek kedileri kovmazlar, sırf etrafta ortalıkta fare olmasın diye.
Doğrudur, şahsen bu hayvandan gördüğüm en büyük zarar kuzenime saldıran bir kediden geliyordu. Yazıktır, muhtemelen hem bedenen hem de ruhsal olarak hasta hayvan onu doktora götürmeye çalışan kuzenime karşı öyle bir hayat mücadelesi vermiş ki kuzenimin üstü başı yara bere içindeydi; bir süre de kuduz aşısı olması gerekti. Lakin bunun istisna olduğunu herkes biliyor, sokakta kedi gördüğümde çoğu zaten ya uyuyor ya da bana sırnaşıyor. Bir de kedilerin hiç o kadar fazla ürediğini görmedim, sayıları çok fazla artmıyor; hızlı ürüyorlar ama bir o kadar da hızlı ölüyorlar. Zaten halihazırda dengeye sahip bir canlıya, sırf evinin önünde miyavlıyor diye kafayı takmak da saçmalık.

kedi sokakta yaşayabilecek bir hayvan değil, biz onları kendimizle yaşayabilecek şekilde adapte etik. Araba çarpan,en vayi çeşit uyuzla hasta olan, üreyen hastalıklı nüfusla. Söylemesi kolay tabi evinde oturuyorsun kışı ve yazı sokakta aç bir şekilde geçirmiyorsun, farelere bir çözümde olmuyor istanbul,izmir fare kaynıyor.
Esenliklerle

kedi sokakta yaşayabilecek bir hayvan değil, biz onları kendimizle yaşayabilecek şekilde adapte etik. Araba çarpan,en vayi çeşit uyuzla hasta olan, üreyen hastalıklı nüfusla. Söylemesi kolay tabi evinde oturuyorsun kışı ve yazı sokakta aç bir şekilde geçirmiyorsun, farelere bir çözümde olmuyor istanbul,izmir fare kaynıyor.
Esenliklerle
Farenin ne zararı var ? Uzakdoğuda fareleri yiyorlar, işte gençlere bir istihdam kapısı, fare ihraç etsinler yurt uzakdoğuya....

Atı severim ben, bir atım olsun isterim avrat var silah var, atım yok, at asil hayvan, at arabadan çok iyi, ata binen adam hasta olmaz. Çünkü atla giderken bütün vücudun hareket eder, oturduğu semerde, at, eşek ,katır i,nek öküz , bunlar gerçekten çok yararlı hayvanlar, kedi köpek ne yav, kedi besleyeceme eşşek beslerim daha iyi..

İnsanlar kopeklerin k4falarını k3smeye baslamis. Acı cektirmeden uyutma veya sahiplendirme veya alınan vergilerle barınak kurma fikirleri hayal oldu maalesef. Sokakta kopek olmaz, kopek insana insan da kopege dayanamaz ancak cozum bu kadar vahsi olmamalıydı diye düşünüyorum. Daha acısız yöntemler varken ve biz Avrupa'da en az köpek bulunduran ülkelerden biriyken ülkede bu kadar sokak köpeği olması barınak yetersizliğini gösterir başka hiç bir şeyi değil. Açıkçası daha güvenilir ve akıllıca hareket edileceğini ve hayvanların itilaf gibi durumlarının kontrol altında ve sadece sorunu olanlara yapılacağını düşünmüştüm. Öyle olmadı. Hiç hayra alamet gözükmüyor durum ve bu olayın karması illa yaşanır gibime geliyor.

İnsanlar kopeklerin k4falarını k3smeye baslamis. Acı cektirmeden uyutma veya sahiplendirme veya alınan vergilerle barınak kurma fikirleri hayal oldu maalesef. Sokakta kopek olmaz, kopek insana insan da kopege dayanamaz ancak cozum bu kadar vahsi olmamalıydı diye düşünüyorum. Daha acısız yöntemler varken ve biz Avrupa'da en az köpek bulunduran ülkelerden biriyken ülkede bu kadar sokak köpeği olması barınak yetersizliğini gösterir başka hiç bir şeyi değil. Açıkçası daha güvenilir ve akıllıca hareket edileceğini ve hayvanların itilaf gibi durumlarının kontrol altında ve sadece sorunu olanlara yapılacağını düşünmüştüm. Öyle olmadı. Hiç hayra alamet gözükmüyor durum ve bu olayın karması illa yaşanır gibime geliyor.

“Avrupa'da en az köpek bulunduran ülkelerden biriyken” bu durum ne yazık ki gerçek değil. Gördüğünüz istatistikler kavramsal hatalar nedeniyle bizim açımızdan doğruyu yansıtmıyor. Çünkü “sokak köpekleri” gibi bir kavramları yok.

Bırakın Avrupa’yı, 3. Dünya ülkelerinden bile beter olabiliriz.

Barınaklar yetersiz ama çözümde değiller. Toplayıp atsak, cins olmayan kurt kadar büyük boyutta olan bu hayvanları kim sahiplenecek? Kimse şu anda olduğu gibi sahiplenmeyecek. Her şekilde itilaf edilmeleri gerekiyor. Sadece sorunlu olanları edip geri kalanları kısırlaştırıp geri salsak, bunun devlete maliyetinin ne kadar olacağını biliyor musunuz? Barınaklarda bakma olayına girmiyorum bile. Olaylara duygusal değil, rasyonel bir şekilde bakmalısınız, Ludovica Hanım.

Normal. Eğer yapılması gerekenler yapılmazsa insanlar çirkinleşir. Çocuğuma köpeklerin saldırma riski varsa, onun kuduz olma şansı varsa, belki hatta olduysa bile doğal olarak sinirlenirim. Halk da böyle. Ve maalesef devlet gerektiğince hassas davranmıyor, bırak barınağı aramayı, polisi arayınca yarım saatten önce geldiğine hiç tanıklık etmedim. O kadar ölüm sebebi ve problem içerisinden köpekleri sikeyim benim ve sevdiklerimin canım daha önemli. Sikik sanat sepet ittapar solcu tayfa istiyorsa kendileri besleyebilirler, tabi cins hayvan varken sokak hayvanını sikleyen kim onların tarafında? Sokakta basit bir şekilde yürüyüş yaparken, mültecilerle beraber o kadar toplumsal bozulmaya uğramış halkın yanında bir de köpekle insanlar uğraşmak istemiyor.

Prosedürler takip edilmiyor. Birkaç gün önce bir köpek 20'den fazla kurşunla vuruldu. Çözüm hiçbir zaman hepsini öldürmek değildi. Bazıları ilkel enerjilere sahipler ve aralarında hastalık barındıran çok fazla köpek var.

Fakat burada hasta olanları ayırmakla, ülke çapında katliam yapmak arasında büyük bir fark var.

Hayvanlar Satanizm de kutsaldırlar. Ayrıca bazıları(özellikle kediler) insan ruhunu çok daha iyi algılayabilirler. Leydi Lilith en güzel kedilerinden birkaç tanesini HPS Maxine'ye göstermiştir.

Her bilinçli SS gibi halkımın geleceğini düşünmek zorundayım; fakat doğru prosedürlerin bile uygulanmadığı, halkın da silahlarla beklediği bir durumu savunmayacağım.

Spiritüel Satanizm yaşamdan yanadır. En azından onlara da tüm canlıların hak ettiği saygıyı göstermeliydik.

Yasayı eleştirmiyorum, ne kadar bazı noktalarda kesinlikle haklı olsa da uygulama biçimleri tamamiyle yanlıştı.

“Avrupa'da en az köpek bulunduran ülkelerden biriyken” bu durum ne yazık ki gerçek değil. Gördüğünüz istatistikler kavramsal hatalar nedeniyle bizim açımızdan doğruyu yansıtmıyor. Çünkü “sokak köpekleri” gibi bir kavramları yok.

Bırakın Avrupa’yı, 3. Dünya ülkelerinden bile beter olabiliriz.

Barınaklar yetersiz ama çözümde değiller. Toplayıp atsak, cins olmayan kurt kadar büyük boyutta olan bu hayvanları kim sahiplenecek? Kimse şu anda olduğu gibi sahiplenmeyecek. Her şekilde itilaf edilmeleri gerekiyor. Sadece sorunlu olanları edip geri kalanları kısırlaştırıp geri salsak, bunun devlete maliyetinin ne kadar olacağını biliyor musunuz? Barınaklarda bakma olayına girmiyorum bile. Olaylara duygusal değil, rasyonel bir şekilde bakmalısınız, Ludovica Hanım.
Sanırım tam anlatamamışım. Sokakta köpek olmaz, fakat hayvanlar için gereken çaba gösterilemedi. Üstüne üstlük avrupada rastegele sokaktaki hayvanların k4falarının k3sildiğini düşünmüyorum. İğne yoluyla acısız ve denetimli yapılabilirdi bu durum. Devletin varoluş amacı zaten bunu kontrollü ve olabilecek en az hasarla çözmesi değil mi?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back