Odin'in balası
New member
Esenlikler, Aynı fikirdeyim, seçime veya salt sosyal medya etkileşimine bel bağlayacak durumda olmadığımızı düşünüyorum. Zira bulunduğumuz noktada milletin hürriyetine kast edilmektedir. Tepkimizi ortaya koymak her zaman önemliydi fakat artık aciliyetle gereklidir. Bir an daha olsun harekete geçmeyi ertelersek artık çok geç olacak ve biz gelecek nesillerin yüzüne bakamayacağız. Çocuklar ile ilgili endişenizi de paylaşıyorum zira eğitim açıkça baltalanmaktadır bu yüzden genç beyinlerin zehirlenmesi medya ve aile baskısı ile de sınırlı kalmayacak. Zaten uzun süredir eğitim bu ülkede gerçek anlamda yok. Ben de bugün forumda tam bu konuya değinmek istemiştim. Konuyu zaten açmış olduğunuzu gördüğümde inanın gözlerim parladı. Birilerinin daha durumun aciliyetini kavrayıp harekete geçmek istediğini görmek beni mutlu etti. Bir yardımım dokunursa onur ve mutluluk duyarım.Sağ olun. Artık insanların tamamen pasif kaldığı ve balık hafızalı olduğu bu dönemde tepkimizi ortaya koymadan olmaz bunu anladım. Bir dahaki seçimde ne olacağı belli değil. Alfa kuşağı bana pek güven vermiyor umarım onları doğru yönlendiririz yoksa şeriatçı ve liberal anarşist olmaya devam ederler. Dünya ve türkiye siyasetinden anlayan SS bakış açısına sahip insanlarla iletişime girebilirsem ivmeyi tersine çevirebilirim. Buna inanıyorum. Kesinlikle büyük bir etki yapabilirim.
Aslında birkaç yıldır üye olsam da forumu okuduğum fakat pek yazmadığım için özel mesaj iznimi henüz aktifleştiremedim. Bu nedenle şimdilik özel mesaj gönderemedim, kusura bakmayın.