Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Siyaset ve seçim

Sağ olun. Artık insanların tamamen pasif kaldığı ve balık hafızalı olduğu bu dönemde tepkimizi ortaya koymadan olmaz bunu anladım. Bir dahaki seçimde ne olacağı belli değil. Alfa kuşağı bana pek güven vermiyor umarım onları doğru yönlendiririz yoksa şeriatçı ve liberal anarşist olmaya devam ederler. Dünya ve türkiye siyasetinden anlayan SS bakış açısına sahip insanlarla iletişime girebilirsem ivmeyi tersine çevirebilirim. Buna inanıyorum. Kesinlikle büyük bir etki yapabilirim.
Esenlikler, Aynı fikirdeyim, seçime veya salt sosyal medya etkileşimine bel bağlayacak durumda olmadığımızı düşünüyorum. Zira bulunduğumuz noktada milletin hürriyetine kast edilmektedir. Tepkimizi ortaya koymak her zaman önemliydi fakat artık aciliyetle gereklidir. Bir an daha olsun harekete geçmeyi ertelersek artık çok geç olacak ve biz gelecek nesillerin yüzüne bakamayacağız. Çocuklar ile ilgili endişenizi de paylaşıyorum zira eğitim açıkça baltalanmaktadır bu yüzden genç beyinlerin zehirlenmesi medya ve aile baskısı ile de sınırlı kalmayacak. Zaten uzun süredir eğitim bu ülkede gerçek anlamda yok. Ben de bugün forumda tam bu konuya değinmek istemiştim. Konuyu zaten açmış olduğunuzu gördüğümde inanın gözlerim parladı. Birilerinin daha durumun aciliyetini kavrayıp harekete geçmek istediğini görmek beni mutlu etti. Bir yardımım dokunursa onur ve mutluluk duyarım.
Aslında birkaç yıldır üye olsam da forumu okuduğum fakat pek yazmadığım için özel mesaj iznimi henüz aktifleştiremedim. Bu nedenle şimdilik özel mesaj gönderemedim, kusura bakmayın.

Esenlikler, Aynı fikirdeyim, seçime veya salt sosyal medya etkileşimine bel bağlayacak durumda olmadığımızı düşünüyorum. Zira bulunduğumuz noktada milletin hürriyetine kast edilmektedir. Tepkimizi ortaya koymak her zaman önemliydi fakat artık aciliyetle gereklidir. Bir an daha olsun harekete geçmeyi ertelersek artık çok geç olacak ve biz gelecek nesillerin yüzüne bakamayacağız. Çocuklar ile ilgili endişenizi de paylaşıyorum zira eğitim açıkça baltalanmaktadır bu yüzden genç beyinlerin zehirlenmesi medya ve aile baskısı ile de sınırlı kalmayacak. Zaten uzun süredir eğitim bu ülkede gerçek anlamda yok. Ben de bugün forumda tam bu konuya değinmek istemiştim. Konuyu zaten açmış olduğunuzu gördüğümde inanın gözlerim parladı. Birilerinin daha durumun aciliyetini kavrayıp harekete geçmek istediğini görmek beni mutlu etti. Bir yardımım dokunursa onur ve mutluluk duyarım.
Aslında birkaç yıldır üye olsam da forumu okuduğum fakat pek yazmadığım için özel mesaj iznimi henüz aktifleştiremedim. Bu nedenle şimdilik özel mesaj gönderemedim, kusura bakmayın.
Çok güzel. Sizinle çalışmayı isterim. Ben de tam bırakıyordum çünkü bu tek başıma yapabileceğim bir şey değil. Yardım edebileceğini söyleyenler ya bıraktı ya da yetersiz kaldı. Ben size özel mesaj gönderebilirim eğer isterseniz. İş bölümü yaparsak bolca başlık açıp farkındalık oluşturabiliriz.

Siyaset masonların ve yahudilerin elinde ve yahudiler yıkılmadan hiçbir zaman tam anlamıyla bağımsız bir siyaset düzenine erişemeyeceğiz diye düşünüyorum. Mustafa Kemal Atatürk, Adolf Hitler ve niceleri bağımsız olarak ülkelerini yönetti ancak günümüzde diğerleri bunu yapmaya kalkışırsa sürekli tehlike altında kalacaklardır diye düşünüyorum.

Çabanızı takdir ediyorum. Ancak içimde bu toplum akıllanmaz gibi bir his var. Ne iyi ki sizin gibi insanlar bir şeyler yapmaya çalışıyor. İnanabiliyor musunuz halen günümüzde şeriat isteyenler var. Gerçekten de tamamen sinir bozucu.
Siyasetin şu anki vaziyeti konusunda haklısınız. Büyük oranda bağımsız bir siyaset elde edersek bile elbette her zaman yahudilerin faaliyet göstermeye çalışan uzuvları olacaktır. Bunun farkında olmak ve önceden durumun önünü almak iyidir. Fakat tehlike konusunda yanıldığınızı düşünüyorum çünkü Mustafa Kemal Atatürk ve Hitler de zaten tehlikedeydi ve göze alarak yaptılar zaten. Kaldı ki cumhuriyet ilk kurulduğunda ve Atatürk yaşıyorken bile toplum kafa olarak laik denemezdi. O zaman bile devlet içinde menfaatçi uzuvlar büyük oranda faaliyet göstermiştir. Laikliği toplumumuzun zihnine kazandırmak için milletimizin birçok ferdi de bu uzuvlara karşı mücadele vermiş ve böylece bu tehlikeye girmiştir. Bir zamanlar elimizde olan laiklik de bu farkındalıkla devam eden mücadelenin eseridir.

Esenlikler,

Ülkemizin durumu hakkında birçoğumuz karamsar olsak da; unutmamamız gereken bir şey var o da şu ki savunduğumuz Cumhuriyet mevcut şartların ağırlığı kadar zor durumlarda kurulmuştur.

Devletimizin kritik noktalarında şu an iktidar sahiplerinin boyunduruğu söz konusu. Ancak şunu bilmeliyiz ki görevini olabildiğince layıkıyla yapan insanlar da var.

Yaşadığımız topraklar her haliyle kritik bir halde olduğundan ötürü ne kadar işi dalga geçmeye vuruyor olsak da dış güçler gerçektir. Birçok çıkar grubu var ve herkes kendi hakkında menfaatini düşünüyor.

Yukarıda yazdığım görevini layıkıyla yapan insanlardan bahsetmiştim. Peki neden onlar şu an bir şey yapmıyorlar? Yapmıyorlar değil, yapamıyorlar da değil. Burası ABD gibi sadece demokrat ve cumhuriyetçilerin düellosundan ibaret değil. Bu sadece halk nezdinde değil aynı zamanda devletin içinde de böyle. Onu tek payda yönetmeyi düşünenler için de böyle.

Elebaşının çıkmadığını göreceksiniz. Bu hainin çıkmasını ortaya sürenlere karşı da hiçbir zaman mücadelemizden ödün vermemeliyiz. Bazı şeyler yavaş yavaş olur.

Çok güzel. Sizinle çalışmayı isterim. Ben de tam bırakıyordum çünkü bu tek başıma yapabileceğim bir şey değil. Yardım edebileceğini söyleyenler ya bıraktı ya da yetersiz kaldı. Ben size özel mesaj gönderebilirim eğer isterseniz. İş bölümü yaparsak bolca başlık açıp farkındalık oluşturabiliriz.
Olur, birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarım.

Bu iş peki nasıl olacak, Atatürkün gençliğe hitabesinde zaten bu günkü durumdan bahsediyor, Atatürk ve ismet paşadan sonra köy enstitüleri kapatıldı, köylü halk cahil bırakıldı, köylü halk büyük şehirlere göç ettirildi, adnan menderes bu ülkeye en büyük zararı verdi, abd yi ülkeye soktu, siyasal islamı ülkeye soktu, islam zaten siyasaldır, islamda takiyye vardır, güç ellerine geçince demokrasi felan takmazlar, güçleri yokken demokrasi derler, işte kurandaki mekkedeki ayetler ılımlıyken, güç ellerine geçince medinedeki ayetler savaş ayetleri, Atatürkün kurduğu bu cumhuriyet, Atatürkcüyüm demekle olmuyor, Atatürkün ilke ve inkılaplarını uygulamakla olur, Atatürk cüyüm oturayım rakı içeyim, böyle cumhuriyet korunmaz nitekimde korunmuyor, Atatürk bilimden yanaydı yükseltmekten yanaydı, yükselmiş medeniyetlerden yanaydı, herif Atatürkçü yüm diyor, ne bilim var, ne kültür var, ondan sonra kahrolsun şeriat diyor, kahrolsun demekle yok olmuyor, bunlarda laik yobazlar bu güruh islamcilardan daha çok kemalizme zarar veriyor, Atatürk gibi bir lider ülkeye gelmemiştir, umarım daha iyisi gelir Esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back