Onlar TANRI kendilerini rahat bir şekilde konrol ederler, dediklerinize katılıyorum tabikide seçici olmak lazım herşeyin bize göre en güzeli en iyisi, ama biz TANRI değiliz, bu demek değil ki insanları taciz edelim.Böyle birşeye zaten karşıyım herşey karşılıklı aşk la istekle birbirine karşı arzuyla olur.Zoraki ilişki zaten zulümdür, herkes birbirini sevmek yatmak zorunda değil, kendi adıma konuşursam, zaten ben laubali birisi değilim, haddimi bilirim bizim gibi ameleye kimse bakmaz.Benim anlatmak, istediğim cinsellik kutsal diyorsunuz, tamam okey ama şimdi çık dışarıya bakalım bu kutsallık nerde? İnsanların çoğu hayvan gibi sağda solda affedersiniz ciftlesiyor.Kadinlar zengin paralı yakışıklı genç kaslı erkek arıyor birde serseriyse daha çok seviyorlar, sonra ne oluyor erkek kadını ya dövüyor ya öldürüyor, yani kadınlar serseri gaspçı erkeklerden daha çok hoşlanıyor.Bizim gibi uysal monoton bir erkeği kadinlar istemez, kadın kısmı güce tapar ben bunu çok iyi biliyorum, eğer bir kadın bana yaklaşırsa dalga geçmek için, yada param için yaklaşır yoksa bizim gibi biriyle kadının işi olmaz, onun için ben konumumu bilirim...Ama günümüz gençleri fırlama beni yanlış anlamayın ciğerleri beş para etmez onlarla düşüp kalkan kızlarda aynı onlar gibi..EĞER cinsellik kutsalsa bu değil dir olamaz da..