calore New member Joined Aug 6, 2022 Messages 77 Sep 27, 2022 #1 Shava, kareler dışında, isteğimiz doğrultusunda belirlediğimiz sayılar kadar titretilebilir mi? Satanas gibi
Shava, kareler dışında, isteğimiz doğrultusunda belirlediğimiz sayılar kadar titretilebilir mi? Satanas gibi
U unforgiven Member Joined Aug 18, 2021 Messages 461 Sep 27, 2022 #2 calore said: Shava, kareler dışında, isteğimiz doğrultusunda belirlediğimiz sayılar kadar titretilebilir mi? Satanas gibi Click to expand... Shava'dan kastınız nedir? Kareler doğru zamanlama ile belirlediğiniz sayılar ile gün gün yapılabilir.
calore said: Shava, kareler dışında, isteğimiz doğrultusunda belirlediğimiz sayılar kadar titretilebilir mi? Satanas gibi Click to expand... Shava'dan kastınız nedir? Kareler doğru zamanlama ile belirlediğiniz sayılar ile gün gün yapılabilir.
calore New member Joined Aug 6, 2022 Messages 77 Sep 29, 2022 #3 unforgiven said: calore said: Shava, kareler dışında, isteğimiz doğrultusunda belirlediğimiz sayılar kadar titretilebilir mi? Satanas gibi Click to expand... Shava'dan kastınız nedir? Kareler doğru zamanlama ile belirlediğiniz sayılar ile gün gün yapılabilir. Click to expand... "Shava" mantrası kareler ile kullanımını biliyorum ancak, kareler dışında da kullanılabilir olması mümkün müdür diye merak ettim
unforgiven said: calore said: Shava, kareler dışında, isteğimiz doğrultusunda belirlediğimiz sayılar kadar titretilebilir mi? Satanas gibi Click to expand... Shava'dan kastınız nedir? Kareler doğru zamanlama ile belirlediğiniz sayılar ile gün gün yapılabilir. Click to expand... "Shava" mantrası kareler ile kullanımını biliyorum ancak, kareler dışında da kullanılabilir olması mümkün müdür diye merak ettim
calore New member Joined Aug 6, 2022 Messages 77 Sep 29, 2022 #4 Pegasus666 said: Click to expand... Niye dostum
calore New member Joined Aug 6, 2022 Messages 77 Sep 29, 2022 #5 Pegasus666 said: calore said: Pegasus666 said: Click to expand... Niye dostum Click to expand... Ben bunu attığım zaman daha yanıt gelmemişti. Click to expand... Cevap vermiyorsan, susmak senin için daha iyi bir tercih
Pegasus666 said: calore said: Pegasus666 said: Click to expand... Niye dostum Click to expand... Ben bunu attığım zaman daha yanıt gelmemişti. Click to expand... Cevap vermiyorsan, susmak senin için daha iyi bir tercih
Elite Well-known member Joined Mar 25, 2020 Messages 2,825 Sep 29, 2022 #6 Pegasus666 said: Esenlikler Bazen susuyorum bazen mizah yapıyorum. Benim mizahım serttir. Alınganlık etmeyin. İyi geceler. Click to expand... Esenlikler, Eğer insanlar istemiyorsa mizahınızı veya eğlence anlayışınızı onlara yansıtmanız doğru değil. İyi geceler.
Pegasus666 said: Esenlikler Bazen susuyorum bazen mizah yapıyorum. Benim mizahım serttir. Alınganlık etmeyin. İyi geceler. Click to expand... Esenlikler, Eğer insanlar istemiyorsa mizahınızı veya eğlence anlayışınızı onlara yansıtmanız doğru değil. İyi geceler.