Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

sevdiğim birisi hakkında yardım lazım

Bright

New member
kendisi ile sevgiliyiz, son zamanlarda çok fazla sıkılıyor. Sadece benden değil, etrafındaki her şeyden çok sıkılıyor. buluştuğumuz zaman mutlu oluyor ama diğer zamanlarda ruh hali hep aynı oluyor genelde. Mutsuz hissediyor. Onu bu durumdan nasıl kurtarabilirim, yapabileceğim bir çalışma var mı? Son zamanlarda gitmeyi düşünnüyor çünkü çok fazla tartışıyoruz ve kendisini sorumlu tutuyor bu durumdan. Buna nasıl engel olabilirim? nasıl daha iyi hissetmesini sağlarım, konuşmayı denedik ama sadece bir süre için yeterli oluyor bu. Şimdiden teşekkür ederim.
Ayrıca belirtmek isterim ki kendisi ile Şeytan babaya dua ettikten sonra tanıştık. Beni gerçekten sevebilecek birisini istemiştim, saf ve temiz...
Bu durumda olması içimi kanatıyor, lütfen yardımcı olun...

kendisi ile sevgiliyiz, son zamanlarda çok fazla sıkılıyor. Sadece benden değil, etrafındaki her şeyden çok sıkılıyor. buluştuğumuz zaman mutlu oluyor ama diğer zamanlarda ruh hali hep aynı oluyor genelde. Mutsuz hissediyor. Onu bu durumdan nasıl kurtarabilirim, yapabileceğim bir çalışma var mı? Son zamanlarda gitmeyi düşünnüyor çünkü çok fazla tartışıyoruz ve kendisini sorumlu tutuyor bu durumdan. Buna nasıl engel olabilirim? nasıl daha iyi hissetmesini sağlarım, konuşmayı denedik ama sadece bir süre için yeterli oluyor bu. Şimdiden teşekkür ederim.
Ayrıca belirtmek isterim ki kendisi ile Şeytan babaya dua ettikten sonra tanıştık. Beni gerçekten sevebilecek birisini istemiştim, saf ve temiz...
SANANDA mantrası Sanskritçe mutluluk anlamına gelir. Mutlu enerjiler oluşturur ve kişiyi depresyondan kurtarabilir. Bu mantrayı titretip enerjileri onun ruhuna yönlendirebilirsiniz. Altın ve Sarı enerjiler kullanmak iyi olacaktır.

Ayrıca o kişinin aurasını da mutlu olma yönünde programlayabilirsiniz.

SANANDA mantrası Sanskritçe mutluluk anlamına gelir. Mutlu enerjiler oluşturur ve kişiyi depresyondan kurtarabilir. Bu mantrayı titretip enerjileri onun ruhuna yönlendirebilirsiniz. Altın ve Sarı enerjiler kullanmak iyi olacaktır.

Ayrıca o kişinin aurasını da mutlu olma yönünde programlayabilirsiniz.
bu dediklerinizi nasıl yapacağım hakkında birazcık daha açık olur musunuz lütfen, SANANDA mantrasının ses kaydı var mı mesela, ayrıca onun ruhuna nasıl yönlendireceğim? sarı ve altın enerjileri nasıl kullanacağım? mutlu olması için nasıl programlayabilirim?

bu dediklerinizi nasıl yapacağım hakkında birazcık daha açık olur musunuz lütfen, SANANDA mantrasının ses kaydı var mı mesela, ayrıca onun ruhuna nasıl yönlendireceğim? sarı ve altın enerjileri nasıl kullanacağım? mutlu olması için nasıl programlayabilirim?
Sananda mantrası türkçe okunduğu gibi titretiliyor. D ise DDZZZ şeklinde, aynı Dagaz rünü titretir gibi dilinizin ucunu dişleriniz arasında çok hafif şekilde kıstırarak DDZZZ sesi çıkartıyorsunuz. S ise türkçe Sevgi sözcüğündeki gibi. SSSSSS-AAAAAA-NNNNNN-AAAAA-NNNN-DZZZZZZ-AAAAAA

Sarı ve Altın enerji kullanmaktan kastetmek istediğim istediğim burada mantra ile oluşturduğunuz enerjiyi aynı doğan Güneş gibi gibi Sarı ve aşırı parlak bir Altın renginde imgelemelisiniz. İsterseniz mantrayı titretirken enerjiyi önünüzde Altın ve Sarı renkte güneş gibi parlayan bir küre şeklinde imgeleyebilirsiniz. Sonrasında ise bu küreye " X kişisi şimdi ve her zaman muazzam derece mutlu ve hayattan zevk alıyor" gibi bir cümleyi 9 defa kararlı ve inançlı şekilde afirme edebilirsiniz. Ardından bu enerji küresinin yönlendirmek istediğiniz kişinin bedenine girdiğini imgeleyebilirsiniz. Sonrasında ise o kişinin ruhunun bir güneş gibi parladığını ve artık hep mutlu olduğunu düşünebilirsiniz. Bu imgeleme ve odaklanma kısmına mümkünse 5 dakika ayırmaya çalışın.

İsterseniz de enerjiyi bir küre olarak toplamak ve öyle yönlendirmek yerine, direkt siz mantrayı titretirken o kişinin Altın ve Sarı renkte parladığını da imgeleyebilirsiniz. Ardından Afirmasyonu direkt olarak o kişinin ruhuna tekrarlayabilirsiniz ancak sonrasında yine onun çok mutlu olduğuna yoğun şekilde odaklanmalısınız.

aramızdaki aşkı çoğaltmak/alevlendirmek için ne yapabilirim peki?

Sizden ayrılmak istiyor ama kalbinizi kırmak istemediği için direkt olarak belli edemiyor bence.

Yorulmadınmı kaç yıldır aynı kadın?
Sen ss dışarda binlerce goyim var seç beğen al. Sanda yazık kaç yıldır uğraşıyorsun.
Esenliklerle

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back