Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Seppuku & Harakiri

Xaji

Member
Bizim inancımıza inanan bir samuray, sanırım onlarda Şintoizm olarak geçiyor farklılıklar olabilir. Bu tür cezalar aldıklarında, intihar sayılıp reenkarnasyonlarını kötü etkiler mi? Yoksa oranın yetiştirme ve geleneklerinden dolayı ve hükmünden ötürü sayılmaz mı?

Konuya tam olarak hakim değilim fakat kişisel görüşümce harakiri olayı tamamen alegoridir. Zira intiharın ruhu mahvettiğini ve ölen kişi için işleri çok zorlaştırdığını biliyoruz. Alegori değilse ve bir zamanlar gerçekten uygulandıysa bile uygulandığı toplumun düşman tarafından yozlaştırılıp çarpık bir onur ve haysiyet anlayışı kazandırılmış olması sebebiyle bu işin yapılmış olduğunu düşünüyorum. Daha iyi bilenler net bir açıklama yapabilir.

Bunun düşmanla ilgili olduğunu sanmıyorum. Bu adamların her bölgede spawn noktası mı var? Ne işi var yahudinin Japonya'da? XD Ben açıkçası, elimizi şıplatıp tüm yahudileri ve onların taptıkları bilinçsiz enerji kaynağını yok etsek, dünya yine düzelmez. Kim nerede doğduysa, oranın gelenek ve göreneklerine uyuyor. Hiç kimse, 'Bunları niye yapıyoruz?' diye sormuyor. Bu, insan zekasıyla ilgili bir şey. Benim düşüncem bu şekilde. Biz de en kötü bölgede doğduk, yani islamın ortasında. Bizde de böyle bir şey olmadı.

Bunun düşmanla ilgili olduğunu sanmıyorum. Bu adamların her bölgede spawn noktası mı var? Ne işi var yahudinin Japonya'da? XD Ben açıkçası, elimizi şıplatıp tüm yahudileri ve onların taptıkları bilinçsiz enerji kaynağını yok etsek, dünya yine düzelmez. Kim nerede doğduysa, oranın gelenek ve göreneklerine uyuyor. Hiç kimse, 'Bunları niye yapıyoruz?' diye sormuyor. Bu, insan zekasıyla ilgili bir şey. Benim düşüncem bu şekilde. Biz de en kötü bölgede doğduk, yani islamın ortasında. Bizde de böyle bir şey olmadı.
Biz en kötü bölgede değiliz. Ancak en kritik bölgedeyiz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back