Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Savaş

Tarihte 2 devletin savaşması için birinin yahudi olmasına gerek yoktur. İki centil devlet de birbiriyle savaşabilir. M.Ö 190 yılında yapılan Magnesia savaşında ne Romalılar ne de Selevkoslar yahudiydi. Hatta Selevkoslar makkabi isyanında en fazla yahudi kanı dökmüş devletti. Teutoburg ormanında Cermenler Romalıları doğradılar. Cannae'de Hannibal Roma ordusunu imha etti. Troya'da akalar yahudi değildi ama Apollon'un şehrine karşı savaştılar. Ayrıca çoğu savaş doktrini yazarı Sun Tzu, Clausewitz, Guderian vs. Centildir. Savaş doğada saf halde bulunan bir elementtir. Yararlıdır ama tehlikeli bir kimyasaldır. Yanlış ellere geçmemesi gerekir. Geçerse adı savaş değil istila olur. Yani düşman istilası.

Teşekkürler.

Esenlikler,

Çok eskiden, yani on binlerce yıl öncesinde tanrılar bizimle yaşarken, bu tarz savaşların olduğunu sanmıyorum. Onların bilgeliğinden uzaklaştırıldığımızdan beridir Centiller arası savaşların olduğunu düşünüyorum. Eskiden krallar, tahtlarına geçmeden önce belirli düzeyde meditasyon yapıp zihinlerini eğitmiş olmalılardı. Bu kişiler zaten "Aryan" idi, yani tanrı soyundan geliyorlardı.

Dikkat ederseniz her ne kadar vahşi bir goy olsa da Cengiz Han bile, kökenini bildiğim kadarıyla bir tanrıya dayandırıyor (belki bu sadece bir iddiadır). Antik Yunanistan'da benzer şekilde hanedanlıklar var, ve tabii ki Japonya'da.

Kesin konuşmak istemesem de, bana kalırsa bu tamamen bir bilinç eksikliğinden kaynaklanıyor. Örneğin kişisel olarak forumlarda da insanların hoşlanmadığı kişiler var, ancak genel olarak herkes aynı yolun yolcuları olduklarının bilincinde. Hoşnutsuzluklar ve antipatiler ise kişisel seviyedeler. Tabii ki eskiden yaşadığımız Altın Çağ'da da bunlar mutlaka yaşanmıştır ve ileride de yaşanacaktır ancak ülkelerin savaşmasını gerektiren bir bilinçsizlik ortamının oluştuğunu/oluşacağını düşünmüyorum.

Gerçek bir Satanist Centil liderin zihninin nasıl çalışacağını Büyük İskender ve Adolf Hitler örneklerinden görebilirsiniz. İkisi de savaştı ancak basit bir çıkar uğruna değil, daha büyük bir erek için. Bu açıdan yakın tarihten (birkaç bin yıl) verilebilecek savaş örneklerinin, bu iki tam bilinçteki ülke lideriyle yakın bilinç düzeyinde olan liderlerin döneminde yaşanabileceğini sanmıyorum.

En azından kendim onlara bakınca, çağlarının materyalist çıkar üzerine kurulu ve her an savaşa varabilecek ülkeler arası ilişkilerinin ötesinde bir ruhani erekle hareket ettiklerini görüyorum. Elimizdeki verilerle, Altın Çağ'da da yakın bilinçteki liderler olduğunu biliyoruz, bu insanların yönetiminde, ortada kardeş kanının dökülmesini gerektirecek sebepler olamaz.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back