Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Satanizmle Nasıl Tanıştınız?

gizlibirvarlık

New member
Ben kendimce baya korkunç bir şey yaşayarak tanıştım son günlerde hala aynı durumu yaşıyorum hatta bundan kaynaklı artık uyuyamıyorum. İlk başta olayı babama anlattım inanmadı, daha sonrasında Ayetler Kitabı ve Gerçekler Kitabı çıktı karşıma ancak içinde bulunduğum şartlar gereği henüz inisiye olmadım.

Esenlikler,

Bir konuda bilgilendirmek istiyorum. O kitaplar ne Şeytan'a, ne de bize aittir.

İyi geceler.

gizlibirvarlık said:
Ben kendimce baya korkunç bir şey yaşayarak tanıştım son günlerde hala aynı durumu yaşıyorum hatta bundan kaynaklı artık uyuyamıyorum. İlk başta olayı babama anlattım inanmadı, daha sonrasında Ayetler Kitabı ve Gerçekler Kitabı çıktı karşıma ancak içinde bulunduğum şartlar gereği henüz inisiye olmadım.
Esenlikler,

Ayetler ve Gerçekler kitabı gibi şeyleri bizler tanımıyoruz, sitemizi düzgünce okumanızı ve kafanızda oluşan bu yanlışlığı düzeltmenizi rica ediyorum. Bizler Spiritüel Satanistiz, Teistik değil.

Kendi hikayem ise, ben de 2019 Aralık gibi Teistik Satanisttim. Daha sonra çok saçma geldiğinden Ateizme tekrar yöneldim, iyi kide yönelmişim. Eğer yönelmeseydim şuan hala Teistik Satanist olabilirdim ve Joy of Satan ile hiç tanışmamış olabilirdim de, inisiye konusunda ise çok üzerine düşünmedim ve pişman da değilim.

İyi geceler.

gizlibirvarlık said:

Öncelikle o kitaplar bize ait bile değil.

Kısa bir özet geçmem gerekirse:
Benim cadılığa karşı bir yönelimim var bu durumun biraz üzerine gittim ve Wicca'ı buldum (ve wicca sayesinde de hecate'i tanıdım) sonrasın wicca da çok fazla eğitici ve açıklayıcı değildi sonrasında kitapçı ekol'ü buldum ama kitapçı olmadım bir çok saçma tarafı vardı bana göre sonra jos'u buldum ama jos'un argümanlarını fln araştırmam ve kabul etmem 4 ayımı aldı ve sonra da adandım hatta adanmaya kadar olan süreçte kasap vardı tanıdığım yine birkaç SS vardı .

Ben sürekli (o dönemler evrenden aldığımı zannediyordum) işaretler alıyordum ve hayatımda ciddi anlamda işime yarıyordu.
Bir dönem çok yoğun astral seyahat denemeleri yaptım bir kaç sefer başarılı oldum. Ancak bir gece gözümü bir açtım 60-70 cm boylarında bir demon gördüm başımda bana gülüyordu ve eliyle maalesef evimde ki reptilianı gösterdi reptilianla göz göze geldik odadan çıktı bağırdım kardeşim geldi anlattım inanmadı. Aynı gecenin sabaha karşı filmlerde olur yani simsiyah kapüşonlu ruhani birisi beni kitlemişti bişeyler anlattı ama konuşmadan ilerleyen süreçte de karşıma ayetler kitabı ve gerçekler kitabı çıktı karşıma ama SS yi anlamam karşıma çıkan şeyler doğrultusunda yorumlamam zaman aldı bu süreçtede maalesef düşmanın kolektif enerjisinden fiziki olarak olmasada ciddi zarar gördüm sırf bu yüzden şuan bulunduğum ortam gereği inisiye dahi olamadım (sembolik bu tarz şeyler ama yapacağım yinede) şuan en azından 1-2 ay daha maalesef sürünmeye devam yapacak bir şey yok.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back