Evet, o websitesini biliyorum. O websitesi beni forumunuza yönlendirmişti. Her ne kadar bu bilgiler websitesinde yer almış olsa da sizlere danışmak istedim.
Madem öyle șahsi deneyimlerimden yola çıkarak sana birșeyler söyleyeyim.
1-) Meditasyon çok çok ÇOK önemli
Bașlarda meditasyondan ziyade okumayı ve bilgi almayı öceliyor ve meditasyonu ikinci planda tutuyordum fakat bilgelik için meditasyon gerekliymiș ve meditasyon sayesinde zihnimizdeki kir temizleniyor, engeller kalkıyor, bağlar çözülüyor, kavrayıșımız artıyor bu yüzden meditasyon önemli
2-) Duygusal dalgalanmalar
Meditasyona bașlakdıktan sonra duygusal hareketlilikte bașlıyor. Ben öfke krizleri, ani dopamin patlamaları ve kaçınılmaz düșüșleri dibine kadar yașamıș biri olarak șunu söyleyebilirimki bu duyguların tamamını yönetebilir ve doğru yere yönlendirebilir bir hale geleceksin ve boșluk meditasyonunda ustalaștıkça kötü duygu ve düșüncelerden kurtulmanın bir tușa basmak kadar kolay olduğunu anlayacaksın. İnan bana bu güç için bir kaç hafta öfkeli gezmeye değer.
3-)Kendine fazla yüklenme
Gene benim yaptığım hatalardan biri buydu, hakikatı bulmuș olmak bazen fazla coșku uyandırıyor ve bișeyler hemen olsun diye așırıya kaçıyoruz ama buna gerek yok çünkü biyere yetișmiyoruz. Sakin kalmak ve içsel harekete geçme arzunu bekleyip o arzuyla harekete geçmek hem en verimlisi hem en zevklisi hem de en hızlı sonuç vereni
4-)Korkuyka mücadele
Nasıl bir hayat yașadın bilmiyorum ama ülkemizdeki mevcut yapıda büyüyen çocuklar gelișimden ve içerdiği yöntemlerden zaman zaman korkabilirler ve çocukluğundan beri böyle programlanmıș birinin bu durumla karșılașması çok doğaldır. Önemli olan hiç korkmamak değil korktuğunda ilkel dürtülerine teslim olmak yerine doğru kararı düșnecek zihne ve uygulayacak iradeye sahip olmaktır, cesaret bu demektir ve doğru davranıldığında korku cesaretin tohumu olabilir.
Sözün özü dostum, umarım bu kadar yaklașmıșken hakikatin kenarından dönüp gitmezsin, gelișim ve macera dolu bir yolculuk seni bekliyor.
Esenliklerle