Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Satanizm davranış ve kuralları

Xaji

Member
Merhaba esenlikler

Satanizm de bazı kurallar ve davranışlar var mıdır ? örneğin yemememiz gereken bir yemek veya yapmamamız gereken bir davranış
Kısacası günah olabilecek şeyler nelerdir bilgilendirebilir misiniz ? aynı zamanda SS üyesi olarak Tanrılarımızı ve Babamızı neler yaparsak mutlu edebiliriz kendimizi kanıtlamış oluruz ?
Teşekkürler 🙏

Merhaba esenlikler

Satanizm de bazı kurallar ve davranışlar var mıdır ? örneğin yemememiz gereken bir yemek veya yapmamamız gereken bir davranış
Kısacası günah olabilecek şeyler nelerdir bilgilendirebilir misiniz ? aynı zamanda SS üyesi olarak Tanrılarımızı ve Babamızı neler yaparsak mutlu edebiliriz kendimizi kanıtlamış oluruz ?
Teşekkürler 🙏
Satanizm içerisindeki tek günah aptallıktır. Tanrıları sevindirmek için aptallıklardan uzak durmanız yeterlidir. Onlara şükranlar ve teşekkürler sunmak için ise güç ritüellerini yapabiliriz.

Merhaba esenlikler

Teşekkürler 🙏
İlk sorunuz için, bu yazıyı okuyabilirsiniz.
İstikrarlı bir biçimde güçlenmek adına vereceğiniz çaba, bu Yol'da karşınıza çıkacak zorluklara dayanıklılıkla direnebilmeniz ve kendinizi mükemmelleştirme uğraşınız; Babamızı memnun edecektir ve bu biçimde "kendini kanıtlama" hevesini de uygulamaya dökmüş olabileceksinizdir. Tüm bunlar çokça detay barındırıyor ve çoğu sorunuzun yanıtı sitede var, daha dikkatli okumaya ne dersiniz?
Mutlu bir Yule dilerim.

Merhaba esenlikler

Teşekkürler 🙏
İslam dinindeki gibi günahlar yoktur fakat etik kuralları vardır. Etik kuralları Tanrı/çalar tarafından insanlara verilmiştir. Zaten eğer etik kuralları olmasaydı hayvanlardan farkımız olmazdı.

Saygılarımla.

Satanizm içerisindeki tek günah aptallıktır. Tanrıları sevindirmek için aptallıklardan uzak durmanız yeterlidir. Onlara şükranlar ve teşekkürler sunmak için ise güç ritüellerini yapabiliriz.

Bu şeyler haricinde yine de nasıl yaşamamız gerektiğine dair bir yazı harika olurdu. Böyle bir vaaz vesaire var mı?

Çünkü Satanist olduğumuzu söylemiyor olsak bile hayatta bir duruşumuz olmalı. Onların evlatları olarak onları temsil ediyoruz.

Bunu tabi Türkçe sitede başlangıç yazılarıyla temellendirebiliyoruz ama daha detayı olan bir vaaz varsa okumak istiyorum.

Bu şeyler haricinde yine de nasıl yaşamamız gerektiğine dair bir yazı harika olurdu. Böyle bir vaaz vesaire var mı?

Çünkü Satanist olduğumuzu söylemiyor olsak bile hayatta bir duruşumuz olmalı. Onların evlatları olarak onları temsil ediyoruz.

Bunu tabi Türkçe sitede başlangıç yazılarıyla temellendirebiliyoruz ama daha detayı olan bir vaaz varsa okumak istiyorum.
Tanrıların erdemleri ve etikleri var, onlar hayatı nasıl yaşamamız gerektiğini anlatıyor. Erdemli bireyler olmalıyız, dediğiniz gibi bir spiritüel satanist olarak hayatta ayrı bir duruşumuz olmalı. Ruhsal, fiziksel ve zihinsel mükemmelliği amaçlıyoruz, erdemler olmadan tam anlamıyla gelişemeyiz. Her şeyimizle gelişirken kişiliğimizi arkada bırakmamız doğru olmaz tabii…

Tanrıların erdemleri ve etikleri var, onlar hayatı nasıl yaşamamız gerektiğini anlatıyor. Erdemli bireyler olmalıyız, dediğiniz gibi bir spiritüel satanist olarak hayatta ayrı bir duruşumuz olmalı. Ruhsal, fiziksel ve zihinsel mükemmelliği amaçlıyoruz, erdemler olmadan tam anlamıyla gelişemeyiz. Her şeyimizle gelişirken kişiliğimizi arkada bırakmamız doğru olmaz tabii…

Dediklerinize katılıyorum.

Satanik etikleri ne kadar anlamaya çalışıyor olsam da, tam idrak etmem söz konusu olamaz. Bunların derinliğini idrak etmem gereksinimiyle vaaz tarzı yazılar aramaya girişiyorum. Gezegenimizde hüküm süren bir sürü fikir var iken bunların arasında Şeytan'ı bulmuş isek; onu fani bedenimizin potansiyelinin sonuna kadar anlamamız gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki zihin zamanla gelişiyor ve her şeyi birden anlamak mümkün değil. Ancak bahsettiğim şeyler yüce bir varlıktan geldiği için gelişim yolunda beni yanlış şeylerden törpüleyecek her fikre açığım.

Merhaba esenlikler

Teşekkürler 🙏
Demin bu soruya benzer soruyu ben sordum, siz benden önce sormussunuz. Sizin sorunuzu görmeden sordum.

Demin bu soruya benzer soruyu ben sordum, siz benden önce sormussunuz. Sizin sorunuzu görmeden sordum.
😄 aynı gün aklımızdan aynı soru geçmiş demek ki olsun umarım aradığın cevapları bulmuşsundur

Dediklerinize katılıyorum.

Satanik etikleri ne kadar anlamaya çalışıyor olsam da, tam idrak etmem söz konusu olamaz. Bunların derinliğini idrak etmem gereksinimiyle vaaz tarzı yazılar aramaya girişiyorum. Gezegenimizde hüküm süren bir sürü fikir var iken bunların arasında Şeytan'ı bulmuş isek; onu fani bedenimizin potansiyelinin sonuna kadar anlamamız gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki zihin zamanla gelişiyor ve her şeyi birden anlamak mümkün değil. Ancak bahsettiğim şeyler yüce bir varlıktan geldiği için gelişim yolunda beni yanlış şeylerden törpüleyecek her fikre açığım.

Haklınız… Sizi anlıyorum, erdemler derin sırlar içeriyor ve çözmek kolay da değil. Nitekim ben de erdemler çıktığından beri üzerlerine düşünüp kavramak için fazlasıyla uğraş veriyorum ancak fark ettim ki ödül zaten erdemleri anlamaya giden yolda saklı. Sonuca değil sürece farkındalıkla yaklaşmamız gerekiyor. Burada zevkli ve gerekli olanın tanrılarımıza giden yoldaki bilmeceleri çözmeye çalışmak olduğunu unutmamalıyız. Dediğiniz gibi her şeyi birden anlamak mümkün değil, ilk önce insan olmayı öğrenmeliyiz 🩵.

Müsait olmadığımdan kaynaklı liste hazırlayamadım ancak zamanınız olunca Satan’s Library’den anahtar kelimelerle [ör. “Life”], nasıl yaşanması gerektiği ya da bu gibi konulardaki vaazları aratıp bulabilirsiniz.

Satan’s Library

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back