Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Satanist insanlar

Sorgucu

Member
Esenlikler alıntı atacağım.

Sizin yoldaşlarınız, Şeytan'ın Kendisiyle birlikte tüm Pagan Tanrılarımız, Onların soyundan gelen asil Atalarımız ve Enki'nin dünyasını tekrar canlandırmaya çalışan insanlardır. Satanik Medeniyetin aydınlatıcılarıdır bu insanlar: Sir Isaac Newton, Leonardo da Vinci, Francis Bacon, Gallileo, Aristotle, Voltaire ve Rousseu (bunlardan bazılarının fikirleri Marksistler tarafından değiştirilerek kayda geçirilmiştir), Hunların lideri Atilla ve Tengri'nin oğulları olarak geçen Göktürk Kağanları dahil diğer kadim Pagan Kraliyetleri ve liderleri (örneğin Ramses II ve oğlu Merneptah, Ptah/Satan'ın emriyle Yahudi tiranlığıyla savaşanlar arasındadır), Piramit inşasının geliştiricisi Imhotep, Pythia, Hypatea, Kleopatra gibi önemli liderler, Tartini, Richard Wagner, Shakespeare ve Amerika'nın kurucuları-özellikle George Washington, Benjamin Franklin, Thomas Jefferson, daha ileri zamanlardan Abraham Lincoln, günümüze yakın dönemlerden, Türkiye'mizin kurucusu M. Kemal Atatürk ve onun yakın dostu Adolf Hitler, beraberindeki üst düzey Nasyonal Sosyalistler, onların da üye olduğu ve ilk olarak ülkemizde kurulan Thule örgütü gibi birçok örnek sayılabilir. Bunlardan çoğu tarih boyunca "Hristiyan" "Müslüman" gibi dindar kimliklerin arkasına saklanmaya çalışmıştır, çünkü yaşadıkları dönemde (Antik çağlar hariç) Satanizm hiçbir şekilde kabul görmüyordu.

Bu yazının ne kadarı doğru ? Hepsi satanik ruhlu insanlar mıydı, Newton satanik felsefeyi benimsemiş hristiyan diyorlar gerçekten hristiyan mıydı mesela ?

Kahin said:

Sizin yoldaşlarınız, Şeytan'ın Kendisiyle birlikte tüm Pagan Tanrılarımız, Onların soyundan gelen asil Atalarımız ve Enki'nin dünyasını tekrar canlandırmaya çalışan insanlardır. Satanik Medeniyetin aydınlatıcılarıdır bu insanlar: Sir Isaac Newton, Leonardo da Vinci, Francis Bacon, Gallileo, Aristotle, Voltaire ve Rousseu (bunlardan bazılarının fikirleri Marksistler tarafından değiştirilerek kayda geçirilmiştir), Hunların lideri Atilla ve Tengri'nin oğulları olarak geçen Göktürk Kağanları dahil diğer kadim Pagan Kraliyetleri ve liderleri (örneğin Ramses II ve oğlu Merneptah, Ptah/Satan'ın emriyle Yahudi tiranlığıyla savaşanlar arasındadır), Piramit inşasının geliştiricisi Imhotep, Pythia, Hypatea, Kleopatra gibi önemli liderler, Tartini, Richard Wagner, Shakespeare ve Amerika'nın kurucuları-özellikle George Washington, Benjamin Franklin, Thomas Jefferson, daha ileri zamanlardan Abraham Lincoln, günümüze yakın dönemlerden, Türkiye'mizin kurucusu M. Kemal Atatürk ve onun yakın dostu Adolf Hitler, beraberindeki üst düzey Nasyonal Sosyalistler, onların da üye olduğu ve ilk olarak ülkemizde kurulan Thule örgütü gibi birçok örnek sayılabilir. Bunlardan çoğu tarih boyunca "Hristiyan" "Müslüman" gibi dindar kimliklerin arkasına saklanmaya çalışmıştır, çünkü yaşadıkları dönemde (Antik çağlar hariç) Satanizm hiçbir şekilde kabul görmüyordu.

Bu yazının ne kadarı doğru ? Hepsi satanik ruhlu insanlar mıydı, Newton satanik felsefeyi benimsemiş hristiyan diyorlar gerçekten hristiyan mıydı mesela ?

Bülent Ersoy'u unutmuşsunuz (!)

Atatürk müslüman olmayabilir ama Satanist de değil.
Thule'ün kurucusu Sabbottendorf bir süre bektaşiliği tatbik etmiş yani Satanizmle alakası yok. Atatürk de Thule üyesi değil. O camia Atatürk'ü sever ama Atatürk herhangi bir cemiyet cemaat üyesi değildir.

Onun yerine yahudi bedene enkarne edilmiş centil ruhlu Anton Lavey sayılabilir. Satanizm denilen şeyi bozuk haliyle de olsa dünya gündemine soktuğu ve ilk kez dillendirdiği için kendisinin gözümdeki yeri büyüktür.

Ve Abraham Lincoln yahudi değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?

Alena666 said:
Kahin said:

Esenlikler,

Bu yazıyı yazan kişiyi çok merak ettim. Hadi her şeyi geçtim. Atatürk ve yakın dostu Adolf Hitler? Bunu demesi bile yeter. Birçok yazıda Atatürk'ün dininin bilinmediği zaten söylendi. Diğerleri ise çok doğru gibi değil. Abraham Lincoln'ün adı bile değişik. Yahudi değil yani araştırdım ama bulamadım. Bazı iyi işleri olmuş olabilir ama SS olsaydı zaten bilirdik ki kendisi İncil okuyan bir insanmış. Ve Kleopatra? O satanist değildi ki. Yani çok saçma bir yazı olmuş.

İyi günler dilerim.

Esenlikler

Actium savaşındaki Kleopatra kendisini bir yılana sokturtarak öldürüyor. Buradaki yılan kundalininin alegorisi ise Satanist olma ihtimali yüksek.

İyi geceler.

VII. Kleopatra Mısır'ın Ptolemaios Hanedanı'nın son yöneticisiydi, ondan önceki Kleopatralar gibi. Büyük İskender'in generali Ptolemaios I Soter, Ptolemy hanedanının kurucusudur. O zamanlar düşman daha ana akım din haline gelmemişti. Kleopatra da diğer Mısırlılar ve tüm atalarımız gibi Pagandı. Kendisi Isis'e hayrandı ve onun dünyadaki temsilcisi olduğunu düşünüyordu. Bazı belgesellerde ve kitaplarda kendini bir Tanrıça olarak gördüğü geçiyor. Kleopatra en az yedi dil konuşan ve elçileri tercüman olmadan kabul eden, Mısır'ı bağımsızlaştırmak için ticaret anlaşmaları yaparak Yunan-Makedon tarafından tamamen yutulmamasına uğraşan dahi bir diplomat, acımasız bir kadındı ve Mısır'ı kurtarmak için çok şey yaptı. O ve sevgililerinden Sezar'ın kaybı Yahudi kuklası Octavius'un başa geçmesiyle sonuçlandı. Mısır özgürlüğünü tamamen kaybetti ve bir eyalet haline geldi. Kleopatra o zamanlar Antik Mısır ve Antik Yunan'da olabilecek en iyi eğitimi görmüştü, buna okült de dahil. Bizim bildiğimiz anlamıyla Satanizm henüz yoktu çünkü daha düşman güçlü değildi, Hristiyanlık ve İslam daha yoktu, centil halklar pagandı.

Ptolemy Hanedanı ile ilgili bu başlığı İngilizce forumda açmıştım, diğer üyelerin fikrini merak ediyorsanız bakabilirsiniz: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=3&t=70637

Atatürk'ün hayatı cephede savaştan savaşa geçti. Yıpranmış bedeni erken yaşta pes etti. Okültle ilgilenecek zamanı yoktu. Benim ve SS olan olmayan bir sürü kişinin fikri önceki hayatlardan gelen bilgeliği olması çünkü o kadar kısa hayatında askeri stratejilerden politikaya, sanata, sosyal konulara bir insan bu kadar kısa sürede nasıl başarılı olabilir? Satanist değildi. Hitler ile yakın arkadaş da değildi.

Atatürk'le ilgili şu başlıkta ve genel olarak Sapahe kardeşimizin gönderilerinde güzel bilgiler var: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=29&t=68175

Bahsedilen diğer isimleri forumlarda aratmanızı tavsiye ederim. Kim yazdıysa abartmış ve abartması yüzünden şaka gibi duruyor. Kleopatra'nın cadı olması Hristiyanlar tarafından kabul edilen bir şey. Bazı diğer isimlerin de. Da Vinci'nin cinlerle iş birliğinde olduğunu söylüyor Müslüman ve muhtemelen haklılar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back