TheOnlyKing666
New member
Öncelikle iyi günler arkadaşlar.
Ben 2 yıldır sizi takipteyim.
Yaradılışla alakalı tezinizi bulamadım bir türlü...
Yhwh ya da Allahin bir enerji deposu olduğunu belirtiyorsunuz.
Ancak Şeytana Magnum opusu tamamlayıp fâni olan biri diye bahsediyorsunuz.
1)
O halde herşeyin yaratıcısı kimdir? Biz kime hizmet edeceğiz insanlık olarak?
2)
Reptilyanlar Yhwh mührü aracılığıyla Yahudiler üzerinden dunyaya yön veriyor iseler Anunanki ırkı Demonlar mi oluyor?
3) Reptilyanlar, Anunakiler,Grilerden daha üstün bir güç yok mudur? İşte ben bunun arayışındayim.
4) RTR mevzusuna neden ihtiyaç duyuyorsunuz? Sizden çalınan birşeyi nasıl oluyorda tersten okuyorsunuz ya da laneti tutuyor?
5) Yahudi tarafından çizildiği iddia edilen Tanrılar diye bahsettiginiz isimleri Googlelayinca açıkça söylemem gerekir ki ürperdim. Sizler buna karşı ne argüman sunuyorsunuz bu postun altına bırakırsanız sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ben 2 yıldır sizi takipteyim.
Yaradılışla alakalı tezinizi bulamadım bir türlü...
Yhwh ya da Allahin bir enerji deposu olduğunu belirtiyorsunuz.
Ancak Şeytana Magnum opusu tamamlayıp fâni olan biri diye bahsediyorsunuz.
1)
O halde herşeyin yaratıcısı kimdir? Biz kime hizmet edeceğiz insanlık olarak?
2)
Reptilyanlar Yhwh mührü aracılığıyla Yahudiler üzerinden dunyaya yön veriyor iseler Anunanki ırkı Demonlar mi oluyor?
3) Reptilyanlar, Anunakiler,Grilerden daha üstün bir güç yok mudur? İşte ben bunun arayışındayim.
4) RTR mevzusuna neden ihtiyaç duyuyorsunuz? Sizden çalınan birşeyi nasıl oluyorda tersten okuyorsunuz ya da laneti tutuyor?
5) Yahudi tarafından çizildiği iddia edilen Tanrılar diye bahsettiginiz isimleri Googlelayinca açıkça söylemem gerekir ki ürperdim. Sizler buna karşı ne argüman sunuyorsunuz bu postun altına bırakırsanız sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.