Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Satanism ve Tarihi Hakkinda Oneri

Sfenks

New member
Merhaba ben yeni bir uyeyim ve sizden buradaki inanis hakkinda bilgi yardimi istiyorum. (Kitap veya guvenilir bilgi linki) Buradaki cogu kavram bana yabanci geliyor mesela ss ne bilmiyorum. Bir de burada kisisel guvenligimiz tehlike altinda midir? Ilk gonderim yasimi belirttigim icin onaylanmadi.Bir din mensubu degilim ve siteye goz attim pek hos olmayan iddialar gordum. Siteyi begendim ama bu durum gozumu korkuttu. Burasi tehlikeli bir ortam midir? Satanizm kavrami zaten buyuk bir tabu ama ben ogrenmek istiyorum. Cevremdeki insanlardan gizli bir sekilde ogrenmeyi amacliyorum cunku ogrenmeleri benim icin iyi olmaz. Cevaplarinizi beklemekteyim, mutlu ve saglikli kalin.

Esenlikler,

SS, Spiritüel Satanist/Spiritüel Satanizm'in kısaltmasıdır. İkisi yerine de kullanılır.

Spiritüel Satanizmi size anlatabilecek bir kitap bulunmasa bile sitemizi okuyabilirsiniz.

Burası tehlikeli bir ortam mıdır sorusunun cevabı ise "tüm internet kadar" olacaktır. VPN, Tor ya da bunun gibi gizlilik amaçlı her şeyi kullanmanızı öneriyoruz. İnternetin her köşesinde olabileceği gibi kötü niyetli insanlar, farklı görüşteki ve size zarar vermek isteyecek insanlar, Yahudiler buraya da uğruyor. Ajanlara girmiyorum bile. Tabii ki bu konuda insanları uyarıyoruz. Gizliliğinizi maksimumda tutun ve kimseye güvenip kişisel bilgilerinizi vermeyin diye. Sonuç olarak diyebileceğim şey, Ancient-Forums size gizlilik konusunda sınırsız hak ve imkân tanısa da yine de buraları ziyaret edecek Yahudilerden ve kötü niyetli kişilerden sizi koruyamayız. Bu sebepten ötürü yine internetin diğer köşelerinde de olduğu gibi gizliliğinizi korumak size kalıyor. Bunu yaptığınız sürece size bir zarar gelmeyecektir.

İyi günler.

Yahudilerden kastin tarikat uyeleri midir? Forumda bircok yerde yahudilere karsi bir hosnutsuzluk var hatta sansur uygulayanlar bile var bunun sebebi nedir?

Bright Truth said:
Esenlikler,

SS, Spiritüel Satanist/Spiritüel Satanizm'in kısaltmasıdır. İkisi yerine de kullanılır.

Spiritüel Satanizmi size anlatabilecek bir kitap bulunmasa bile sitemizi okuyabilirsiniz.

Burası tehlikeli bir ortam mıdır sorusunun cevabı ise "tüm internet kadar" olacaktır. VPN, Tor ya da bunun gibi gizlilik amaçlı her şeyi kullanmanızı öneriyoruz. İnternetin her köşesinde olabileceği gibi kötü niyetli insanlar, farklı görüşteki ve size zarar vermek isteyecek insanlar, Yahudiler buraya da uğruyor. Ajanlara girmiyorum bile. Tabii ki bu konuda insanları uyarıyoruz. Gizliliğinizi maksimumda tutun ve kimseye güvenip kişisel bilgilerinizi vermeyin diye. Sonuç olarak diyebileceğim şey, Ancient-Forums size gizlilik konusunda sınırsız hak ve imkân tanısa da yine de buraları ziyaret edecek Yahudilerden ve kötü niyetli kişilerden sizi koruyamayız. Bu sebepten ötürü yine internetin diğer köşelerinde de olduğu gibi gizliliğinizi korumak size kalıyor. Bunu yaptığınız sürece size bir zarar gelmeyecektir.

İyi günler.

Cok tesekkur ederim. Iyi gunler!

Sfenks said:
Yahudilerden kastin tarikat uyeleri midir? Forumda bircok yerde yahudilere karsi bir hosnutsuzluk var hatta sansur uygulayanlar bile var bunun sebebi nedir?

Esenlikler,

Çünkü Yahudiler insan olmayan, Reptilyan hizmetçisi, işgâlci bir ırktır. Sitemizi okumaya devam ettikçe zaten bu tarz şeyler üzerinde fikir sahibi olacaksınız. Benim vereceğim cevapların çoğu zaten sitede bulunuyor.

İyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back