Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Satanik nikah

Xaji

Member
Merhaba esenlikler

Bunun bir cevabı var mı bilmiyorum varsa da kusura bakmayın bulamadım forumda o yüzden tekrar sormak istiyorum
Bir gün eğer partnerim olursa umarım olur bunun için gebo çalışması yapıyorum eğer olursa onunla satanik nikah kıymak istiyorum ama Yüksek rahibimiz bize nasıl nikah kıydırıyor ki uzaktan ? ve rahip bulamam ki ben gerçek hayatta
Satanik nikah kıydıktan sonra bunun artıları var mı ? tamamen bağlanma gelecek hayatta tekrar buluşma veya magnus opus hedefini tamamladıktan sonra astral alemde yeniden bir araya gelmek gibi
Teşekkürler şimdiden

Merhaba esenlikler

Bunun bir cevabı var mı bilmiyorum varsa da kusura bakmayın bulamadım forumda o yüzden tekrar sormak istiyorum
Bir gün eğer partnerim olursa umarım olur bunun için gebo çalışması yapıyorum eğer olursa onunla satanik nikah kıymak istiyorum ama Yüksek rahibimiz bize nasıl nikah kıydırıyor ki uzaktan ? ve rahip bulamam ki ben gerçek hayatta
Satanik nikah kıydıktan sonra bunun artıları var mı ? tamamen bağlanma gelecek hayatta tekrar buluşma veya magnus opus hedefini tamamladıktan sonra astral alemde yeniden bir araya gelmek gibi
Teşekkürler şimdiden
Satanik Nikah bir tören ayinidir. Semboliktir ve birlikteliğinizi tanrıların huzurunda meşru kılar. Bu ayini kendi başınıza da gerçekleştirebilirsiniz. Bu nikahı geçerli kılan kişi Yüksek Rahip değil Tanrılardır. Ayinin bir Yüksek Rahip tarafından yönetilmesi resmiyet açısından önemli olsa da zorunlu değildir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back