Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sanki çakışmalar var ?

anonymous042

New member
Merhaba gördüğüm düşündüğüm üzere sanki bazı şeyler çakışıyor. acaba ben mi yanlış anlıyorum veya bunun açık detaylı bir hali mi var ?
Mesela , “Şimdi Ademoğulları, işlerin gelecek hâlinden habersizler." Olarak bir sitede alıntımız var , ancak anlatıldığı üzere Hepimiz herşey evrimleşerek çoğalıp ortaya çıktık. e öyleyse nasıl ademoğullarından diye bahsediliyor..
Daha sonra sürekli olarak gördüğüm şu tarz alıntılar ve söyleniş şekilleri var: “BENİM BİLGİMİN GİZEMİNDE, BENDEN BAŞKA TANRI YOK.”Şeytan
E ama çoğul tanrılarımız/tanrıçalarımız var diyoruz. öyleyse nasıl oluyor.. Biraz karışık yani.

Merhaba gördüğüm düşündüğüm üzere sanki bazı şeyler çakışıyor. acaba ben mi yanlış anlıyorum veya bunun açık detaylı bir hali mi var ?
Mesela , “Şimdi Ademoğulları, işlerin gelecek hâlinden habersizler." Olarak bir sitede alıntımız var , ancak anlatıldığı üzere Hepimiz herşey evrimleşerek çoğalıp ortaya çıktık. e öyleyse nasıl ademoğullarından diye bahsediliyor..
Daha sonra sürekli olarak gördüğüm şu tarz alıntılar ve söyleniş şekilleri var: “BENİM BİLGİMİN GİZEMİNDE, BENDEN BAŞKA TANRI YOK.”Şeytan
E ama çoğul tanrılarımız/tanrıçalarımız var diyoruz. öyleyse nasıl oluyor.. Biraz karışık yani.
Benim bilgimin gizeminde, benden başka Tanrı yok, bu ŞEYTAN Tanrılığı kendinin bulduğundan bahsediyor, doğru diğer TANRI ve TANRIÇALAR ŞEYTAN ı takip ederek TANRI olmuşlardır, genede bunu daha iyi açıklayacak arkadaşlarımız var,

Benim bilgimin gizeminde, benden başka Tanrı yok, bu ŞEYTAN Tanrılığı kendinin bulduğundan bahsediyor, doğru diğer TANRI ve TANRIÇALAR ŞEYTAN ı takip ederek TANRI olmuşlardır, genede bunu daha iyi açıklayacak arkadaşlarımız var,
Anladım , onlar da yazarsa daha açıklığakjavuşur.

Anladım , onlar da yazarsa daha açıklığakjavuşur.
İnsan herşeyi bilmiyor, nerden bilsin ki, bizleri bilenler yönlendiriyor, grup grup insanlar ve bir idealde toplanıyor, bu dünyadaki ideallere bakılınca çoğu, o idealde yok oluyor o ideal uğrunda yok oluyor, çoğu kul ol diyor, insanların arzu ve isteklerini sınırlandırıyor, bu öyle bir sınır ki, insanı adeta hapsediyor, insanın ruhuna zincir vuruyor, ŞEYTAN da benim gördüğüm, kendimi gördüm, ŞEYTAN BABA bütün zincirleri kırmıştır, TANRI dediğin gökten emir yağdıran değildir, TANRI dediğin zincirleri kırandır, TANRI anlayışını kafamızda tam oturtmalıyız, ŞEYTAN BABA ilk zinciri kıran ve özgür olandır, senin TANRI anlayışın ne ?

İnsan herşeyi bilmiyor, nerden bilsin ki, bizleri bilenler yönlendiriyor, grup grup insanlar ve bir idealde toplanıyor, bu dünyadaki ideallere bakılınca çoğu, o idealde yok oluyor o ideal uğrunda yok oluyor, çoğu kul ol diyor, insanların arzu ve isteklerini sınırlandırıyor, bu öyle bir sınır ki, insanı adeta hapsediyor, insanın ruhuna zincir vuruyor, ŞEYTAN da benim gördüğüm, kendimi gördüm, ŞEYTAN BABA bütün zincirleri kırmıştır, TANRI dediğin gökten emir yağdıran değildir, TANRI dediğin zincirleri kırandır, TANRI anlayışını kafamızda tam oturtmalıyız, ŞEYTAN BABA ilk zinciri kıran ve özgür olandır, senin TANRI anlayışın ne ?
İnancımızı iyi , mantıklı bulmasam burda olmazdım. anlayışım bana kalsın, cevabınız için teşekkür ederim başta dediğiniz doğru.

“Şimdi Ademoğulları, işlerin gelecek hâlinden habersizler."
Kitab-ı Celve de Ademoğulları terimi Satanist olmayan Centillere hitap ederek kullanılıyor. Evet Şeytan tüm insanlığı temsil eder, fakat onun halkı Satanistlerdir.

Hepimiz herşey evrimleşerek çoğalıp ortaya çıktık. e öyleyse nasıl Ademoğullarından diye bahsediliyor..
İnsan evrimleşiyordu, belli bir form kazandı; Tanrılar ise bu formu genetik mühendisleriyle kusursuzlaştırarak 'ruh verdiler', 'yarattılar'. Biz ne yaratılışı ne de evrimi reddediyoruz. Adem ise Adapu 'dur. İlk Beyaz Centil, muhtemelen Beyaz fakat bu konuda bilgim yok. Yine de böyle olduğu için ona ilk insan diyorlar.

“BENİM BİLGİMİN GİZEMİNDE, BENDEN BAŞKA TANRI YOK.”Şeytan
Doğru, evet Tanrılarımız ve Tanrıçalarımız var ama biz spesifik olarak bir tanesine bağlılık yemini etmiyoruz. Şeytan ilk Tanrıydı, ilk nedendi ve diğer Tanrılar ve Tanrıçalar onun gözetiminde güvenle Tanrılığa erişebildi. Buradaki 'Tanrı' bu anlama denk geliyor, diğer Tanrılarımız ve Tanrıçalarımız için de Şeytan Tanrıdır; fakat Şeytan için ondan daha ötesi yoktur, o hep en yüksekte olacaktır.

Şeytan çok güçlü fakat bunu söylediğimizde bazen insanların Lord Baalzebul'un gücünü sorguladığını fark ettim, yapmayın. Lord Baalzebul'da sonsuz güce sahiptir. Duat'ın Taçlı Prensleri bu evrenden taşan güce sahiptir ve belki güç hiyeraşisine bakarsak Şeytan > Baalzebul > Astarte > Azazel gibi bir sonuca ulaşırız fakat bizim varoluş düzleminde onların gücünü belli ölçüde deneyim ederiz; deneyim ettiğimiz güç de eşit denebilir. Onlar en güçlülerdir, onlardan daha güçlü bir şey yoktur/olamaz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back