Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sahte temizlik ve saldırganlığın esas kaderi.

Chlorophyll

New member
Bireylerin sicili hakkında işlerin yürümesinin, tarihte ve günümüzde sayısız kabiliyet ve görüş yönetimi sağlayan hükümdarlık alanları bulunur.

Dedektiflik, bilgi koruyuculuğu, sırların hükmü, en büyük olmak, deneyimde en ilerilik ve sadece gerçeği umursayan dirayet gibi sahiplikler bu hükümdarlık alanına dahil olabilirite sağlar.

Hükümdarlık alanına dahiliyet sağlayan sahiplikler, hiç kimsenin bu alanın hükümdarı olduğu veya olması gereğini sağlamaz.

Bizim hükümdarımız tektir ve hiç bir şekilde farklı dahiliyet seviyelerinin getireceği kurnazlıklarla hareket edip sicilin temizlenmesi ve paklanmak uğruna kendimizi küçültmeyiz.

Küçülen bireylerin paklık uğruna taşıdığı yırtıcılığın tek kaderi böcek gibi ezilmektir.

Aynı şekilde bu hükümdarlık alanında kendini büyüterek hükmü çoğullaştırmaya çalışacak 'büyük' figürlerin de kaderini bizzat biz belirleriz.

Satanizmde yapmacıklığın ve oyunun yeri yoktur.

Kişi, karşılık usullerinde geliştiği takdirde bu mevzuat hakkındaki işlerle meşgul olabilir.

Bu mevzuatın işleri çoktur ve diğer meselelerle ilgilenmenin getireceği yapmacıklıktan da kişiyi korur.

Karşılık usulleri kişinin "haklı bencilliğini saflaştırmasıyla" geliştirilen bir yapıdır.

Haklı bencilliği saflaştırmak için majikal çalışma ve cinsel hayatın oyun usullerinden ayrıştırılması etkili olan yöntemlerdir.

Satanizmde cinselliğin yaşanma esasları çocuksu bencillik şeklinde belirtilebilecek oyun usullerine göre değil, karşılıklı saygı usullerine göredir.

En nihayetinde bu usuller bilinçlenerek ve üzerinde çalışarak kişisel hayatta kullanılır.

Majikal çalışma gerçekleştirilmek istendiğinde öz chi ile programlama yapmak, iradeyi yöneltmek ve aura ile öz odaklı biçimlendirme yapmak kullanılabilir.

Kanunlar gereği bu konuda üstün olanlar altta kalanlara hiç bir şekilde tolerans göstermez ve saflık değili konusunda taşıdığımız ciddiyet gereği saldırganlığa kesin cevaplar vermek genel alışkanlığımızdır.

Dolayısıyla kendini yaşam usullerinin getireceği gerçek paklık ve saflığa dahil etmek isteyenlerin bu konuda kendini geliştirmesi şarttır.

Saf görülmek uğruna yaşamayı çocukluğunuzda bırakıp, esas işlerin ucundan bireysel olarak tutarak yapmacıklığı kendiniz reddeder, bizlere de problem yaratmamış olursunuz.

Kișilere veya kitlelere hitap etme mevzuatı yapısı gereği ișteștir ve bahsi geçen mevzuata taraf olanların yani iletișim kuran kișilerin karșılıklı çabalarının dengesine dayanmaktadır.

Yani sizi okuyanlar sizi anlamak için sizden fazla kafa yoruyor olabilir beyefendi.

Lütfen daha anlașılır olmaya özen gösteriniz ki yazarken harcadığınız değerli vakit boșa gitmemiș olsun.

Hitabetin gereğindeki usullere dikkat ederek, kimseyi zorlamamak kişisel çabamdır.

Hitabı da genel olarak kişilik yorumcularına yapmadığımdan bazı algılara açık halde yazmayı umursamıyorum.

Konuyla alakadar olan işteşliğin beni alakadar eden sınırı olarak, algısal görüden arınık olmasını okuyacak kişilere bırakmak tercihim.

Çabalara hitap eden fakat hayaletleri görenlere hitap etmeyen şekilde yazmaya gayret ediyorum.

Sakıncalı şeyleri seçmek açısından üzerinden geçmenin zor olduğu yazılar olduğu yönünde bir yorumda bulunuyorsanız sağlıklı bir şekilde belirtmeniz yeterli.

İftiraya bu güne kadar 1 kere bile karşılık vermekten kendimi sakınmadım.

Bir şeylere uyanmanın gerekliliğini kavramaya genel olarak diğerleri tarafından yöneltildiğinde, kişi diğerlerini hafife almak yanılgısına kolayca düşebilir.

Sakıncalı şeyleri seçmek açısından üzerinden geçmenin zor olduğu yazılar olduğu yönünde bir yorumda bulunuyorsanız sağlıklı bir şekilde belirtmeniz yeterli.
Hayır, yazınızı tuhaf buldum ve bunu ilkinde sağlıklı bir șekilde yazdım
İftiraya bu güne kadar 1 kere bile karşılık vermekten kendimi sakınmadım.
Sakınmamaya devam et ama ben iftira falan atmadım
Bir şeylere uyanmanın gerekliliğini kavramaya genel olarak diğerleri tarafından yöneltildiğinde, kişi diğerlerini hafife almak yanılgısına kolayca düşebilir.
Beni birileri aydınlanmaya yönlendirdiyse o da tanrılardır, haddini așma! Ayrıca diğerlerinden kastın kim? Vaazlar yayınlayan HP/S ler mi? Yoksa forumlarda diğer üyelere fayda sağlamak adına anlașılır yazılar yazan kardeșlerim mi?

Ben henüz "yönetilmesi" gereken bir ergen iken Sonne Bey'in yayınlamıș olduğu "anlașılabilir" yazıların bu gün baktığımda hayatımı tahmin bile edilemez derecede etkiledi. Kullandığı samimi üslup sayesinde benim gibi hödüklere bile hiç de basit olmayan șeyler öğrettiği ve hayatımı kökünden değiștirdiği için (ya da senin değiminle benim aydınlanma sürecimi yönettiği için) burda Tanrılar huzurunda ona binlerce kez teșekkür ediyorum.

Ve sen dostum, hevesini ve yeteneğini geliștirmek istiyorsan eleștiriye açık olman gerekiyor. Sadelik kötü birșey değil, Sonne Bey'in 2017 de yayınlamıș olduğu yazılarında kullandığı üsluba bak ve o yazıların forumlarda kaç hayatı değiștirdiğine bak, Elite Bey'in anlașılması zor etimolojik konuları nasıl dile getirdiğine bak. Forumlarda makale mi yayınlamak istiyorsun? O halde önce senden daha deneyimli olanlardan beslen ve bunun kötü birșey olduğunu düșünmeyi bırak.

Hepimiz bu topluluğun bir parçasıyız ve sen de öylesin, kendi kendine aydınlanmak diye bișey yok, varsa bile gerek yok. Bu topluluktan eleștiri almak, senden deneyimlilerden örnek/ilham almak senin hakkın. Bu hakkı kullanmanı tavsiye ederim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back