Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sağlık sorunu

Xaji

Member
Merhaba esenlikler
Babamız ve Tanrılarımız bize sağlık problemlerinde yardımcı olur mu ?
Doğuştan göz problemim var %10 görüyorum gözlük takınca %50'ye kadar çıkabiliyor sadece
Tabi gözüm %100 göremez bu saatten sonra ama yinede birazda olsa sağlık çalışması var mıdır ritüel ya da dua gibi teşekkürler

esenlikler :)
bu ritüeller size yardımcı olabilir. gelecekte bu konuyla ilişkili olarak, sağlığınızı iyileştirmek ve sağlık sorunlarını ortadan kaldırmak amaçlı büyü de yapabilirsiniz.

Merhaba esenlikler
Doğuştan göz problemim var %10 görüyorum gözlük takınca %50'ye kadar çıkabiliyor sadece
Tabi gözüm %100 göremez bu saatten sonra ama yinede birazda olsa sağlık çalışması var mıdır ritüel ya da dua gibi teşekkürler
Yeterince kendinizi geliştirmişseniz biyokinezi çalışmaları yapabilirsiniz.

Merhaba esenlikler
Esenlikler. İlk öncelikle geçmiş olsun. Babamız ve Tanrı elbette bize destek olurlar. Lord Valefor sağlık konusunda çok yardımcı olan bir Tanrı. Lord Valefor'un ritüelini yapabilirsiniz. Kendisini davet edebilirsiniz. Diğer yandan Lord Buer ve Lord Marbas' ta sağlık, şifa konularında uzman olan Tanrılar.
Çalışma olarak Yüksek Rahibe Lydia ' nın sağlık , şifa çalışmaları vardı. Türkçeye çevrildi mi tam olarak hatırlamıyorum.
Bir de şifa için Venüs Karesi yapabilirsiniz. Ama göz hakkında farklı bir kare var mı bilmiyorum.
Bir de talep ederseniz babamıza standart ayin yapıp, ona gözünüz veya şifa hakkında dilekler , taleplerde bulunabilirsiniz.

Merhaba esenlikler
Tabiki, her konuda olduğu gibi bu konuda da büyüler yapılabilir. Ancak büyülerin gücü bizim ruhumuzun gücü ile doğrudan orantılıdır, bu sebeple bu tarz çalışmalarda mucize beklemek doğru olmayacaktır. Mucize tanrılardan gelir.

Şifa tanrılarının güç ritüellerini yaparak onlardan yardım isteyebilirsiniz.

Valefor’un Gücü Ritüeli

Asklepios’un Gücü Ritüeli

Merhaba esenlikler
Çok geçmiş olsun gerçekten okuyunca çok üzüldüm, umarım iyileşirsiniz. Keşke hiçbir sağlık sorunu olmasa. Ben de sağlık sorunları yaşıyorum. Ancak umudumu asla yitirmedim. Gerçekten de tamamen iyileşmeniz dileğiyle. İyi dileklerim sizinle, Tanrı/çaların yardımı sizinle olsun. 🕊️🕊️

Teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınız söylediklerinizi not aldım çalışmalara başlıyacağım 🙏 🫶

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back