Bu kafayla cidden yarımız ölecek gibi. Burada kimse doktor değil, kimse sağlıkla ve tıpla ilgili hiçbir bilgisi yok. Varsa da her insanın uzmanlık alanı farklı. Her şeyi ruhaniyette ararsak, vay halimize. Sağlıktan bahsediyoruz; fiziksel bir olaydan bahsediyoruz.
Kalbi yavaş atan ve kalp krizi geçirme riski olan bir adam, o zaman meditasyon yapsın. Büyük ihtimalle sonu ölümle bitecek, kalp pili taktırmazsa.
Para sıkıntısı çeken adam büyü ve ritüel yapsın, kesinlikle gökten para yağıcaktır veya evine kargoyla para gelicektir.
Veya ses tellerinde sorun olan bir kişi, ameliyatla ses tellerini aldırıp bir yıl sonra daha iyi bir ses teline kavuşmak yerine meditasyon yapabilir, ama büyük ihtimalle sonuç hayal kırıklığı olacak.
Kardeşimizin sorununu daha önce hiç görmedim, fakat meditasyon yaparak penisinizin iyileşmesini düşünüyorsanız, buyurun devam edin.
Hem fiziksel hem ruhani olarak iki yoldan ilerlemeniz lazım. Bir yoldan ilerlerseniz, olmaz.
Zarar görüceksiniz !
Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz, ben anlamıyorum. Bir tane adam gelsin, ben gözlerime lazer yaptırmak yerine daha iyi görmek için meditasyon yaptım ve düzeldi diyen varsa, gerçekten inanacağım. Kim yaşadı böyle bir şey? Hem ruhaniyetten hem de fiziksel yoldan gitmek, ameliyatı daha güzel bir hale getirecektir. Master Yi gibi meditasyon yapıp sağlık mı yükseltmeye çalışıyorsunuz? Gerçekten yazmayacaktım bunu ama endişeleniyorum diğer insanlar için.
Gerçekten aceleniz yoksa meditasyon yapın bakalım olacak mı. Umarım olur, ama ciddi sorunları olanlar kaçınsın böyle şeylerden. Gidin doktora, ameliyatınızı olun, riske atmayın canınızı.
Kardeşimizin hastalığında ucunda ölüm yok. Gerekirse 20 yıl meditasyon yap, bak gerçekten umarım ki düzelir, bunu tüm kalbimle istiyorum. Ama diğer sağlık sorunları için dikkat edin ve aklınızı başınıza alın lütfen. Umurumda olmasa yazmazdım bile bunu.