Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sağlık problemi

Tengriken

Member
Esenlikler, utanmadan çekinmeden bir sağlık problemimi anlatmak istiyorum. Erkeğim ve erektil disfonksiyon problemim var, bu problem damarlara ilgili. En son tedavi olarak ameliyat kaldı. Bu ameliyatı olmadan sorunu çözme imkanım var mı? Ameliyattan başka çözüm gözükmüyor fiziksel olarak.

Esenlikler, utanmadan çekinmeden bir sağlık problemimi anlatmak istiyorum. Erkeğim ve erektil disfonksiyon problemim var, bu problem damarlara ilgili. En son tedavi olarak ameliyat kaldı. Bu ameliyatı olmadan sorunu çözme imkanım var mı? Ameliyattan başka çözüm gözükmüyor fiziksel olarak.
Doktorları dinlemeli ve onlara göre hareket etmelisiniz. Burada Doktor olan kişiler bile sizi muayene etmeden size sağlık açısından bir tavsiye veremez. Geleneksel ve "köy tıbbı" adı altında bir tavsiye istiyorsanız size kırmızı pancar yemenizi tavsiye edebilirim. Kırmızı pancar içerisinde bulunan nitrat ile damarları genişletir ve bu sayede ereksiyona yardımcı olur.

Aynı şekilde sarımsak da tüketebilirsiniz. Sarımsağın da damarları genişletici bir özelliği vardır bu sebeple çok yenilirse kişide baş dönmesi gibi problemlere sebep olabilir, dikkatli kullanılması gereken bir ürün.

Dediğim gibi burada verilebilecek tavsiyeler yerine doktorunuzu dinlemeniz daha iyi olacaktır.

Doktorları dinlemeli ve onlara göre hareket etmelisiniz. Burada Doktor olan kişiler bile sizi muayene etmeden size sağlık açısından bir tavsiye veremez. Geleneksel ve "köy tıbbı" adı altında bir tavsiye istiyorsanız size kırmızı pancar yemenizi tavsiye edebilirim. Kırmızı pancar içerisinde bulunan nitrat ile damarları genişletir ve bu sayede ereksiyona yardımcı olur.

Aynı şekilde sarımsak da tüketebilirsiniz. Sarımsağın da damarları genişletici bir özelliği vardır bu sebeple çok yenilirse kişide baş dönmesi gibi problemlere sebep olabilir, dikkatli kullanılması gereken bir ürün.

Dediğim gibi burada verilebilecek tavsiyeler yerine doktorunuzu dinlemeniz daha iyi olacaktır.
Anladım. Doktora göre son çare ameliyat. Ameliyatsız düzelme şansı yok.

Anladım. Doktora göre son çare ameliyat. Ameliyatsız düzelme şansı yok.

Merhaba,

Farklı bir doktora görünmeniz daha iyi olabilir, garanti almak amacıyla. Çünkü benim göz sorunum vardı ve doktora gittiğimde ameliyat olmam gerektiğini söylemişti. Ancak başka bir doktor, en iyisi gözlük takmam gerektiğini belirtti. %90'lık başarı olasılığı olsa bile, sonuçta risk her zaman vardır, demişti.

İki doktor da aynı şeyi söylüyorsa, o zaman ameliyat olmanız gerektiği anlamına gelebilir. Çünkü tıpta tedavi yöntemleri doktorlara göre değişiklik gösterebilir. Bir sağlıkçı olarak size yardımcı olmak isterdim, fakat Thersthara Bey'in de dediği gibi, muayene etmeden sorunu belirlemek zor. Özellikle her bölümün ilgilendiği alan farklı olduğu için, örneğin benim bölümümde hayati tehlikesi olan ağır yaralılar ile ilgileniyoruz. Bu nedenle, cinsel konularda farmakoloji bilgimle çözüm aramam doğru olmaz.

İngilizce forumda meditasyon ile yeni damar oluşumunu sağlayıp venöz 2 kaçak erektil disfonksiyon çözülür dediler. Modern tıp bile ameliyatsız tedavi edemezken meditasyon nasıl tedavi edecek? Yardımcı olur musunuz?

İngilizce forumda meditasyon ile yeni damar oluşumunu sağlayıp venöz 2 kaçak erektil disfonksiyon çözülür dediler. Modern tıp bile ameliyatsız tedavi edemezken meditasyon nasıl tedavi edecek? Yardımcı olur musunuz?
Neden en kolay yolu bulma peşindesiniz ki? Ameliyat gerekiyorsa olun, ama başka bir doktora da görünün belki onun söyleyecekleri ve tedavi süreci farklı olur. Ne kadar meditasyon veya ritüel yaparak fiziksel olarak iyileşmek bana mantıklı gelmese de, bir bildikleri vardır herhalde Yazdıklarına göre. siz ama iki yoldan da ilerleyin, Hem meditasyon ve ritüel yapın, hem de doktora görünün. Meditasyon ve Sağlık hakkında yardımcı olan Tanrılarımızdan yardım istemek, ameliyatınızın iyi ve kusursuz geçmesini sağlıcaktır.

Neden en kolay yolu bulma peşindesiniz ki? Ameliyat gerekiyorsa olun, ama başka bir doktora da görünün belki onun söyleyecekleri ve tedavi süreci farklı olur. Ne kadar meditasyon veya ritüel yaparak fiziksel olarak iyileşmek bana mantıklı gelmese de, bir bildikleri vardır herhalde Yazdıklarına göre. siz ama iki yoldan da ilerleyin, Hem meditasyon ve ritüel yapın, hem de doktora görünün. Meditasyon ve Sağlık hakkında yardımcı olan Tanrılarımızdan yardım istemek, ameliyatınızın iyi ve kusursuz geçmesini sağlıcaktır.
Başka doktorlara da görüneceğim ama çok fark olmaz. Gittiğim doktor epey sağlam doktordu. Meditasyon ile keşke geçse, yaparım. Bilen yok mu?

Başka doktorlara da görüneceğim ama çok fark olmaz. Gittiğim doktor epey sağlam doktordu. Meditasyon ile keşke geçse, yaparım. Bilen yok mu?
Ameliyat olmanız gerekiyorsa ameliyat olun. Beraberinde meditasyonlara da devam edin.

Bu, bana göre tehlikeli bir düşünce. Tanrılarımız, elbette her konuda yardım eder. Meditasyon ritüeli yaparsak, sağlığımız konusunda iyi oluruz, fakat ben şunu anlatmaya çalışıyorum:

SS kardeşlerimiz bu sefer hangi sorunu yaşarsa yaşasın, sadece yaptıkları büyüye güvenecekler; kendileri fiziksel bir mücadele etmeyecekler. Eğer sorun para ise, bunun büyüsünü yapıp aynı zamanda biz de çabalamalıyız. Ya da eğer sorunumuz sağlıkla ilgiliyse, Tanrılardan yardım isteyip aynı zamanda doktora görünmemiz gerekir. Lütfen, sağlığınız için geç olmadan ameliyat olun.

Problemlerin yarısını biz, yarısını ise yüce Tanrılarımız halledecektir. Ancak evde oturup sağlık sorunlarımızın düzelmesini bekleyemeyiz.

Pis düşmanlarımız, rızkı verenin allah olduğunu söylerler; oysaki insan, çalışıp kendine bakmasa ne ekmek bulabilir ne de yemek. Bizi diğerlerinden ayıran şey budur Biz kul değil, evlatlarız ve Tanrılarımızla hareket ederiz. Siz de çabalayın.

Pis düşmanlarımız, rızkı verenin allah olduğunu söylerler; oysaki insan, çalışıp kendine bakmasa ne ekmek bulabilir ne de yemek. Bizi diğerlerinden ayıran şey budur Biz kul değil, evlatlarız ve Tanrılarımızla hareket ederiz. Siz de çabalayın.
"Tevekkül, hedefe ulaşmak için gerekli olan maddi ve manevi sebeplerin hepsine başvurduktan ve yapacak başka bir şey kalmadıktan sonra Allah'a dayanıp güvenmek ve ondan ötesini Allah'a bırakmak demektir."

Muhtemelen bizden araklaladıkları bir kavram. Biz de aynı şekilde fiziksel ve ruhani olarak elimizden ne geliyorsa yaptıktan sonra dua ettiğimiz Tanrılara güvenmeliyiz. Zaten bu noktada başka yapabileceğimiz bir şey kalmıyor. Yapılacak olanı yapıp gerisini Tanrılara bırakmak ve onların ilahi kararlarına güvenmek en iyisidir.

Yeni damar oluşturmak... hmmm. Bana ileri seviye biyokinezi gibi geldi. Bunun için yıllarca düzenli çalışmanız gerek. Sorunu şimdi çözmeniz gerekiyorsa ameliyatınızı olun ve gerisini Tanrılara bırakıp rahatlayın. Tanrılar beni ameliyat olmaktan kurtardı ama belki de siz ameliyat olarak kurtulacaksınızdır. Bunu bir düşünün.

"Tevekkül, hedefe ulaşmak için gerekli olan maddi ve manevi sebeplerin hepsine başvurduktan ve yapacak başka bir şey kalmadıktan sonra Allah'a dayanıp güvenmek ve ondan ötesini Allah'a bırakmak demektir."

Muhtemelen bizden araklaladıkları bir kavram. Biz de aynı şekilde fiziksel ve ruhani olarak elimizden ne geliyorsa yaptıktan sonra dua ettiğimiz Tanrılara güvenmeliyiz. Zaten bu noktada başka yapabileceğimiz bir şey kalmıyor. Yapılacak olanı yapıp gerisini Tanrılara bırakmak ve onların ilahi kararlarına güvenmek en iyisidir.

Yeni damar oluşturmak... hmmm. Bana ileri seviye biyokinezi gibi geldi. Bunun için yıllarca düzenli çalışmanız gerek. Sorunu şimdi çözmeniz gerekiyorsa ameliyatınızı olun ve gerisini Tanrılara bırakıp rahatlayın. Tanrılar beni ameliyat olmaktan kurtardı ama belki de siz ameliyat olarak kurtulacaksınızdır. Bunu bir düşünün.
Ameliyat sorunumu kısmen çözüyor da sonuçta bu protez penis. Çok kötü...

Haklısınız kötü bir durum. Yapacak bir şey yok maalesef. Düzeltemeyeceğimiz, önüne geçemeyeceğimiz ve gücümüzün yetmediği şeyleri kabul etmek gerek. Bir ihtimal bile olsa kendimizi geliştirip çaba göstermeliyiz ancak böyle durumlarda kabul edip yola devam edilmesi gerekiyor. Yoksa kendinizi yer yer durursunuz elinize de zarardan başka bir şey geçmez.

Haklısınız kötü bir durum. Yapacak bir şey yok maalesef. Düzeltemeyeceğimiz, önüne geçemeyeceğimiz ve gücümüzün yetmediği şeyleri kabul etmek gerek. Bir ihtimal bile olsa kendimizi geliştirip çaba göstermeliyiz ancak böyle durumlarda kabul edip yola devam edilmesi gerekiyor. Yoksa kendinizi yer yer durursunuz elinize de zarardan başka bir şey geçmez.
SS arkadaşlar uzun da sürse çözebilirsin meditasyon ile diyor.

Diğer cevaplarada ek olarak yazmak isterim ki Lord Guland'a dua edebilir yada onu çağırabilirsiniz.Lord guland benim uzun süredir çalıştığım bir tanrı ve hastalık konusunda çok yetenekli,sitede sadece her hastalığı bulaştırdığı ve yıkım yarattığı yazıyordu fakat başka bir özellik olarak Lord Guland her hastalığı iyileştirme gücü vardır. Eğer bir şeyler yapmak istiyorsanız spiritüel olarak bunu önerebilirim.(Kendi deneyimlerime dayanaraktan kesinlikle hastalık konusunda) Şimdiden geçmiş olsunn

SS arkadaşlar uzun da sürse çözebilirsin meditasyon ile diyor.
Bu hemen çözülmesi gereken bir sorun değil mi? Değilse ve meditasyonla çözmeye çalışsan ve başarılı olamazsan geçen sürede daha fena ve düzelmesi zor bir hal alırsa ya?

Bu hemen çözülmesi gereken bir sorun değil mi? Değilse ve meditasyonla çözmeye çalışsan ve başarılı olamazsan geçen sürede daha fena ve düzelmesi zor bir hal alırsa ya?
İşte problem. Ameliyat olursam da protez penis :D cinsiyet değiştirsem daha kârlı.

Size tavsiyem doktorunuz ne diyorsa onu yapın. Ameliyat olmanız gerekiyorsa olun. Bakın ben 20+ kez ameliyat oldum artık ameliyatları ciddiye alamıyorum ve ameliyat olduğumda Tanrı/çaların koruması da yoktu. Ama çok şükür ameliyatlarda problem yaşanmadı ve hayattayım. Siz şanslınız. Sizi koruyan Tanrı/çalar var. Onlara duanızı edin, ameliyatınıza girin ve ameliyatınızı olup sağlığınıza kavuşma konusunda adım atın.

Umarım sağlığınıza kavuşursunuz. En iyi dileklerimle.

Size tavsiyem doktorunuz ne diyorsa onu yapın. Ameliyat olmanız gerekiyorsa olun. Bakın ben 20+ kez ameliyat oldum artık ameliyatları ciddiye alamıyorum ve ameliyat olduğumda Tanrı/çaların koruması da yoktu. Ama çok şükür ameliyatlarda problem yaşanmadı ve hayattayım. Siz şanslınız. Sizi koruyan Tanrı/çalar var. Onlara duanızı edin, ameliyatınıza girin ve ameliyatınızı olup sağlığınıza kavuşma konusunda adım atın.

Umarım sağlığınıza kavuşursunuz. En iyi dileklerimle.
Hocam diğer penisler gibi olmayacak penisim olay düzgün olması.

Bu mesajınızı henüz yeni okudum. Önceki mesajımda ameliyat tavsiyesi vermiştim ancak asla yanlış bir tavsiyede bulunmak istemem.

Bahsettiğiniz gibi, meditasyon çalışmalarını denemeniz daha faydalı olacaktır. Gerçekten de durumun çok ciddi olduğunu şu an anlıyorum ve özürlerimi sunmak isterim.

Ameliyat organ kaybına neden olacağı için ameliyatı olmanızı artık tavsiye etmiyorum. Önceden de belirttiğim gibi ameliyatları genel olarak ciddiye alamıyorum ve ciddiye alamadığımdan dolayı bu konu başlığı altında size sunduğum ilk tavsiye ameliyattı. Ancak bu tavsiyeyi geri aldığımı bildirmek isterim.

Organlarımız tamamen değerli ve paha biçilemezdir. Bu nedenle daima onları kaybetmeden sağlığımıza kavuşabileceğimiz yolları aramalıyız.

Umarım ameliyatsız bir şekilde tamamen iyileşirsiniz. En iyi dileklerimle. Tanrı/çalar yardımcınız olsun.

Bu mesajınızı henüz yeni okudum. Önceki mesajımda ameliyat tavsiyesi vermiştim ancak asla yanlış bir tavsiyede bulunmak istemem.

Bahsettiğiniz gibi, meditasyon çalışmalarını denemeniz daha faydalı olacaktır. Gerçekten de durumun çok ciddi olduğunu şu an anlıyorum ve özürlerimi sunmak isterim.

Ameliyat organ kaybına neden olacağı için ameliyatı olmanızı artık tavsiye etmiyorum. Önceden de belirttiğim gibi ameliyatları genel olarak ciddiye alamıyorum ve ciddiye alamadığımdan dolayı bu konu başlığı altında size sunduğum ilk tavsiye ameliyattı. Ancak bu tavsiyeyi geri aldığımı bildirmek isterim.

Organlarımız tamamen değerli ve paha biçilemezdir. Bu nedenle daima onları kaybetmeden sağlığımıza kavuşabileceğimiz yolları aramalıyız.

Umarım ameliyatsız bir şekilde tamamen iyileşirsiniz. En iyi dileklerimle. Tanrı/çalar yardımcınız olsun.
Nelerimi vermem nelerimi. İşin garip tarafı 1 tane sigara 1 damla alkol, 1 duman uyuşturucu çekmedim ama venöz 2 kaçak erektil disfonksiyon var. Bipolar, erektil disfonksiyon yanında özgüven eksikliği, değersizliği ve yalnızlığı yanında getiriyor. Çok zor, keşke düzelse.

Nelerimi vermem nelerimi. İşin garip tarafı 1 tane sigara 1 damla alkol, 1 duman uyuşturucu çekmedim ama venöz 2 kaçak erektil disfonksiyon var. Bipolar, erektil disfonksiyon yanında özgüven eksikliği, değersizliği ve yalnızlığı yanında getiriyor. Çok zor, keşke düzelse.
Umarım tamamen iyileşirsiniz. Ben de çok zor anlar yaşadım. Hem sağlık sorunları, hem de ailevi sorunlar vardı. Şu anda da devam eden sorunlar var. Sorunlar hiç bitmiyor ve hayatımızın bir parçası. Hepimiz hayatlarımızın kusursuz ve mükemmel olmasını isterdik ancak maalesef ki hayat bunu istemiyor.

Tek çaremiz, bu sorunları çözebilmek için tüm azmimizle çalışmak ve gerisini Tanrı/çalarımıza bırakmaktır. Sizin için gerçekten de üzüldüm. Her sağlık sorunu ile ilgili mesaj okuduğumda aklıma hem kendi yaşadığım sağlık sorunları ve yaşıyor olduğum sağlık sorunları geliyor. Sizi gerçekten de derinden anlayan birisi olarak üzüntünüzü ve umutsuzluğunuzu en içtenliğimle hissettim. Ancak tek çaremiz savaşmak, elimizde keşke başka yollar olsa.

Bu arada size bir soru sormak istiyorum: Eskiden hiç pasif içiçi olmuş muydunuz? Sigara dumanını solumak bile bizlere zarar verebiliyor çünkü. Sigara içmek kadar kritik.

Umarım tamamen iyileşirsiniz. Ben de çok zor anlar yaşadım. Hem sağlık sorunları, hem de ailevi sorunlar vardı. Şu anda da devam eden sorunlar var. Sorunlar hiç bitmiyor ve hayatımızın bir parçası. Hepimiz hayatlarımızın kusursuz ve mükemmel olmasını isterdik ancak maalesef ki hayat bunu istemiyor.

Tek çaremiz, bu sorunları çözebilmek için tüm azmimizle çalışmak ve gerisini Tanrı/çalarımıza bırakmaktır. Sizin için gerçekten de üzüldüm. Her sağlık sorunu ile ilgili mesaj okuduğumda aklıma hem kendi yaşadığım sağlık sorunları ve yaşıyor olduğum sağlık sorunları geliyor. Sizi gerçekten de derinden anlayan birisi olarak üzüntünüzü ve umutsuzluğunuzu en içtenliğimle hissettim. Ancak tek çaremiz savaşmak, elimizde keşke başka yollar olsa.

Bu arada size bir soru sormak istiyorum: Eskiden hiç pasif içiçi olmuş muydunuz? Sigara dumanını solumak bile bizlere zarar verebiliyor çünkü. Sigara içmek kadar kritik.
Yok hayır, pasif içici de çok değilim. 2-3 günde bir intihar etmek istiyorum.

Yok hayır, pasif içici de çok değilim. 2-3 günde bir intihar etmek istiyorum.
Evrenin kuralları nedeniyle intihar etmek ruhumuzun sağlığı açısından çok zararlı. Diğer hayatımızda karşımıza daha beter sağlık sorunları çıkmasına sebep olabiliyor. Ben de intihar etmeyi çok kez istedim. Ancak bunun bir çözüm olmadığını ve daha çok zarar getireceğini anladığımda intihar hakkında düşünmeyi bıraktım.

Sonrasında, kendimi sağlık sorunlarım ile kabul ettim. Ben bu sağlık sorunlarını yaşıyorsam belki de evrenin bana verdiği bir cezadır dedim ve ben bu cezayı çekmeliyim diye düşündüm. Sağlık sorunlarımı kabul ettiğim günden itibaren onları ciddiye alamamaya başladım. Artık acı çekmeye alıştım ve acı çekmek beni hiç etkilememeye başladı.

Tabii ki, sağlık sorunlarımı kabul etsem de savaşmayı asla bırakmadım. Çünkü bu savaşın tek bir galibi olacağını biliyordum ve o galibin kendim olmasını istedim.

İntihar etmek hepimize cazip bir çözüm olarak gelebilir ancak intihar asla bir çözüm yolu değildir. Hepimiz bir gün bu hayattan göçeceğiz, kimse bu gezegende sonsuza kadar yaşayamayacak. Her şey gelip geçici. Dünyanın en sağlıklı, en zengini olsak da yerimiz kara toprak. Ama bu hayatlarımız için savaşmayı bırakacağımız anlamına gelmez. Hem savaşacağız, hem de hayatlarımızın gelip geçici olduğunu bileceğiz. Böylece acılarımızı dengelemiş olacağız.

Yok hayır, pasif içici de çok değilim. 2-3 günde bir intihar etmek istiyoerum

ntihar düşüncelerine girmeniz sağlıklı bir düşünce değil,fakat çok zor kararlar ve durumlarda kaldığımızda bir çoğumuz bunu düşünürüz. Sizden rica ediyorum bu süreçte sakin kalmalı ve umudunuzu yitirmemelisiniz, bu düşüncenizi sevdiğiniz insanlar ile paylaşın sizinle daha yakın temasta olmaları bu süreçte önemli rol oynuyor. Tabii ki bulunduğunuz durum kolay bir durum değil, bu konuda çok bilgili de değilim fakat birisi organ kaybına neden olacağını yazmış baktığım kadarıyla penis protezi orgazmda ve meni boşalmasında bir sorun teşkil etmiyor.

Evet, yine de yüksek ihtimalle his kaybı oluyor ve sonuçta protez.
Fakat meditasyon ile düzeltmekten bahsetmişsiniz,sizcede bunlar çok ileri teknikler değil mi ? Yani böyle bir şeyin yapılabileceğine dair bir bilgim yok fakat, gelişimin,gelişimin,gelişi gibi bir durumda olmak gerektiğini düşünüyorum. Bu ihtimali yine göz önünde bulunduralım, umuyorum bir gün bu denli tekniklere vakıf olursunuz. Kaldı ki bu tip tekniklere vakıf olduğunuzda,ameliyat olmanızın bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum. Ameliyatı olsanız dahi durumu tekrar düzeltebilirsiniz diye düşünüyorum.

Fakat meditasyon ile düzeltmekten bahsetmişsiniz,sizcede bunlar çok ileri teknikler değil mi ? Yani böyle bir şeyin yapılabileceğine dair bir bilgim yok fakat, gelişimin,gelişimin,gelişi gibi bir durumda olmak gerektiğini düşünüyorum. Bu ihtimali yine göz önünde bulunduralım, umuyorum bir gün bu denli tekniklere vakıf olursunuz. Kaldı ki bu tip tekniklere vakıf olduğunuzda,ameliyat olmanızın bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum. Ameliyatı olsanız dahi durumu tekrar düzeltebilirsiniz diye düşünüyorum.
Ameliyat olursam geri dönüşü yok.

Konu hakkında pek bilgim olmadığı için yorum yapmaktan kaçındım fakat şimdi biraz araştırdım, bu tür oldukça yapay bir çözümün olduğuna inanasım bile gelmiyor.

Ne olursa olsun olabildiğince doğallıktan yanayım, şahsen kendi vücudumda herhangi bir "yabancı" maddeyi kabul etmezdim, çünkü bu hep onunla yaşamanız anlamına geliyor. Buradaki kişiler neden ameliyat olun demiş anlamıyorum. Empati mi yapamıyorlar?

Ruhaniyet ile çözülemeyecek hiçbir şey yoktur ve bu zor gibi gözükse de doğal olan budur, bahsi geçen yapay "çözüm" oldukça komik.

Özgüvensizlikten bahsetmişsiniz bu Ateş elementi ile ilgili bir konu ve erektil disfonksiyonun bununla ilgili olabileceğini düşünüyorum. Bir diğer konu da hastalıkların anlamlar barındırdığını ve rastgele oluşmadıklarını düşünmem. Fakat konu bu değil.

Ateş elementi ile çalışın, Tanrılardan yardım alın. Sizinle 7/24, her an, her saniye olacak, bu plastik dünyanın plastik "çözümlerinden" kaçının ve doğal yol olan ruhaniyeti seçin. Ruhani yollarla ve prana ile iyileşmekten daha doğal bir şey olamaz.

Son olarak, sağlıktan bahsediyor olduğumuz için tüm bu söylediklerimi yalnızca "fikir" olarak bulundurun, sorumluluk size aittir.

Bir diğer konu da Sakral çakranın kendi bedenini sevmekle ve benimsemekle olan bağlantısı.

[Çeviri] Fiziksel Görünüşe Takıntı; Kişilik

Bahsi geçen yapay çözüm ise sorunu çözmek yerine daha kötü yapacak çünkü bu sizin kendi bedeninizi tam olarak sevmenize, benimsemenize engel olacak. Ateş elementi üzerine çalışın, kendinizi sevin, benimseyin, olabildiğince doğal kalın ve yapaylıktan uzak durun. Ne olursa olsun saflıktan ve doğallıktan yana olmalısınız. Herhangi bir yapaylık olmadan saf ve bütün kalın. Umarım söylediklerimin önemini anlayabiliyorsunuzdur.

Bu kafayla cidden yarımız ölecek gibi. Burada kimse doktor değil, kimse sağlıkla ve tıpla ilgili hiçbir bilgisi yok. Varsa da her insanın uzmanlık alanı farklı. Her şeyi ruhaniyette ararsak, vay halimize. Sağlıktan bahsediyoruz; fiziksel bir olaydan bahsediyoruz.

Kalbi yavaş atan ve kalp krizi geçirme riski olan bir adam, o zaman meditasyon yapsın. Büyük ihtimalle sonu ölümle bitecek, kalp pili taktırmazsa.

Para sıkıntısı çeken adam büyü ve ritüel yapsın, kesinlikle gökten para yağıcaktır veya evine kargoyla para gelicektir.

Veya ses tellerinde sorun olan bir kişi, ameliyatla ses tellerini aldırıp bir yıl sonra daha iyi bir ses teline kavuşmak yerine meditasyon yapabilir, ama büyük ihtimalle sonuç hayal kırıklığı olacak.

Kardeşimizin sorununu daha önce hiç görmedim, fakat meditasyon yaparak penisinizin iyileşmesini düşünüyorsanız, buyurun devam edin.

Hem fiziksel hem ruhani olarak iki yoldan ilerlemeniz lazım. Bir yoldan ilerlerseniz, olmaz. Zarar görüceksiniz !
Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz, ben anlamıyorum. Bir tane adam gelsin, ben gözlerime lazer yaptırmak yerine daha iyi görmek için meditasyon yaptım ve düzeldi diyen varsa, gerçekten inanacağım. Kim yaşadı böyle bir şey? Hem ruhaniyetten hem de fiziksel yoldan gitmek, ameliyatı daha güzel bir hale getirecektir. Master Yi gibi meditasyon yapıp sağlık mı yükseltmeye çalışıyorsunuz? Gerçekten yazmayacaktım bunu ama endişeleniyorum diğer insanlar için.

Gerçekten aceleniz yoksa meditasyon yapın bakalım olacak mı. Umarım olur, ama ciddi sorunları olanlar kaçınsın böyle şeylerden. Gidin doktora, ameliyatınızı olun, riske atmayın canınızı.
Kardeşimizin hastalığında ucunda ölüm yok. Gerekirse 20 yıl meditasyon yap, bak gerçekten umarım ki düzelir, bunu tüm kalbimle istiyorum. Ama diğer sağlık sorunları için dikkat edin ve aklınızı başınıza alın lütfen. Umurumda olmasa yazmazdım bile bunu.

🙏

İllaki bunun daha doğal yöntemleri vardır, proteze bende karşıyım, meditasyon dışında daha başka yöntemleri vardır, mesir macunu kuvvet macunu, eski insanlarda bunun tedavi yöntemi vardır, tıp tıp diyoruzda tıpta yüzde yüz güvenli değil, birazda alternatif tıppa danışmak gerek,

Aydinlikyol için ve diğer arkadaşlar için yazıyorum. Hiçbir şekilde doğal yol ile çözüm yok. Başka doktora git diyorsunuz ama çok şey değişmez. Gittiğim doktor profesör ve alanında uzman. Ultrason çeken doktor da çok sağlam doktordu. Kısaca tek çare protez penis, rezillik...

Bu durumda eğer ben SS ile bu işe çözemeyeceksem tanrı olanlar nasıl tanrı oluyor? Hikaye mi hepsi?

Acelem de var bu arada 5 yıldır erektil disfonksiyonum zaten, daha nereye kadar rezillik çekeyim. He protez penis de rezillik ama daha az rezillik.

Aydinlikyol için ve diğer arkadaşlar için yazıyorum. Hiçbir şekilde doğal yol ile çözüm yok. Başka doktora git diyorsunuz ama çok şey değişmez. Gittiğim doktor profesör ve alanında uzman. Ultrason çeken doktor da çok sağlam doktordu. Kısaca tek çare protez penis, rezillik...

Bu durumda eğer ben SS ile bu işe çözemeyeceksem tanrı olanlar nasıl tanrı oluyor? Hikaye mi hepsi?

Acelem de var bu arada 5 yıldır erektil disfonksiyonum zaten, daha nereye kadar rezillik çekeyim. He protez penis de rezillik ama daha az rezillik.
Biyokinezi'nin çok gelişmiş bir yöntem olduğunu okumuştum. Sanırım ruhsal açıdan fazlasıyla gelişmiş olanlar bu yöntemi gerçekleştirebiliyordu.

En rezil olan şey ne biliyor musunuz? Dünyadaki sağlık sisteminin halen daha "tamamen düşük" seviyede olması. Yıl 2025, gerçek organ üreteceklerine yapay protezlerle milleti tedavi etmeye çalışıyorlar. Bahsettiğiniz doktorun profesör olması daha acı.

Demonları davet ederek hiç yardım istediniz mi? Yardımlarının dokunabileceğini düşünüyorum.

Biyokinezi'nin çok gelişmiş bir yöntem olduğunu okumuştum. Sanırım ruhsal açıdan fazlasıyla gelişmiş olanlar bu yöntemi gerçekleştirebiliyordu.

En rezil olan şey ne biliyor musunuz? Dünyadaki sağlık sisteminin halen daha "tamamen düşük" seviyede olması. Yıl 2025, gerçek organ üreteceklerine yapay protezlerle milleti tedavi etmeye çalışıyorlar. Bahsettiğiniz doktorun profesör olması daha acı.

Demonları davet ederek hiç yardım istediniz mi? Yardımlarının dokunabileceğini düşünüyorum.
Evim uygun değil ve gelişmiş değilim.

Burada size tavsiye vermek pek kolay bir şey değil. Ameliyat olmayın, ruhani çözümlere başvurun dersek ve bu sorun hiçbir şekilde çözülmez, hatta ameliyatla bile düzelmeyecek duruma gelirse biz sorumlu oluruz. Ameliyat olun, beklemeyin dersek ve bu sefer ameliyat sırasında kötü şeyler olursa yine biz sorumlu oluruz. Bu, rahatsızlığın seviyesi sebebiyle bizi aşan bir konu.

Adanıp adanmadığınız konusunda herhangi bir fikrim yok. Eğer adanmadıysanız ama yolu yürümekte kararlıysanız meditasyonlarınızı yapın ve emin olduğunuzda adanın. Ardından Şeytan Baba'yı ya da size bu konuda yardım edebilecek veya rehberlik edebilecek bir Tanrıyı davet edin. Tanrısal bir yönlendirmeyle birlikte, ne yapmanız gerektiği yavaşça önünüzde belirecektir.

Psişik olarak muhteşem bir açıklığınız olmasına gerek yok, iletişim iki taraflıdır ve onlar sizi daima duyabilir, siz duyamasanız dahi. O yüzden endişelenmeyin. Yardım isteyin. Zira bu konu oldukça ciddi bir durum ve erkek olmanın temel taşlarından birini etkiliyor. Böyle bir durumda laf kalabalığı veya yarım yamalak yapılan çalışmalar herhangi bir işe yaramayacaktır.

İyileşme sürecinizde kolaylıklar diliyorum ve umarım gelecekte sizi rahatsız eden tüm sorunlardan kurtulmuş olursunuz.

Burada size tavsiye vermek pek kolay bir şey değil. Ameliyat olmayın, ruhani çözümlere başvurun dersek ve bu sorun hiçbir şekilde çözülmez, hatta ameliyatla bile düzelmeyecek duruma gelirse biz sorumlu oluruz. Ameliyat olun, beklemeyin dersek ve bu sefer ameliyat sırasında kötü şeyler olursa yine biz sorumlu oluruz. Bu, rahatsızlığın seviyesi sebebiyle bizi aşan bir konu.

Adanıp adanmadığınız konusunda herhangi bir fikrim yok. Eğer adanmadıysanız ama yolu yürümekte kararlıysanız meditasyonlarınızı yapın ve emin olduğunuzda adanın. Ardından Şeytan Baba'yı ya da size bu konuda yardım edebilecek veya rehberlik edebilecek bir Tanrıyı davet edin. Tanrısal bir yönlendirmeyle birlikte, ne yapmanız gerektiği yavaşça önünüzde belirecektir.

Psişik olarak muhteşem bir açıklığınız olmasına gerek yok, iletişim iki taraflıdır ve onlar sizi daima duyabilir, siz duyamasanız dahi. O yüzden endişelenmeyin. Yardım isteyin. Zira bu konu oldukça ciddi bir durum ve erkek olmanın temel taşlarından birini etkiliyor. Böyle bir durumda laf kalabalığı veya yarım yamalak yapılan çalışmalar herhangi bir işe yaramayacaktır.

İyileşme sürecinizde kolaylıklar diliyorum ve umarım gelecekte sizi rahatsız eden tüm sorunlardan kurtulmuş olursunuz.
Çok yardımlık bir şey yok. Ameliyat başka çare yok

Ruhani çalışmalar, belirli bir seviyenin üzerinde olmadığınız sürece tezahür etmesi zaman alacaktır. Özellikle iyileştirme çalışmaları fazlasıyla zaman ve emek gerektirir:

Yıllar önce, Şeytan Baba benimle iyileştirme hakkında konuştu. Bir sorunum vardı ve O bana zamanında "Yeteri kadar güçlü değilsin." demişti. Yanıma duran ağır bir radyo vardı ve Şeytan örnek olarak "Şu radyoyu sadece bir sayfa kağıt ile yerinden oynatmaya çalış." dedi. Tabii ki de bu durumda kağıt buruşup kırışırdı.

Etkili bir şekilde iyileştirebilmek için, ruhunuz güce sahip olmalıdır. Bu, istikrârlı bir şekilde güç meditasyonu yaparak elde edilir.

Ruhunuz yeteri kadar güçlü olduğunda, daha kolay bir şekilde iyileştirebilirsiniz.

Öncesinde güç meditasyonları ile lityum seviyelerinizi artırarak verimli sonuçlar elde ettiğinizi ifade etmiştiniz. Bunu sürdürmemenizin sebebi nedir? Mevcut süreçte meditasyonlara devam etmek ve iyileştirme çalışmalarına odaklanmak, hiçbir şekilde zararlı olmayacak; aksine, daha bilinçli ve etkili bir seçim yapabilmenize önemli ölçüde katkı sağlayacaktır.

JG Blitzkreig'in önerdiği şeyler ile başlayabilirsiniz:
Bu durum, o zamandan çok önce düzelmiş olacaktır. Valefor'a veya Asclepius'a danışın, onların ritüellerini birçok kez yapabilirsiniz ve yapmalısınız da. Onlardan ruhunuzun hangi bölümünde sorun olduğunu sizin için netleştirmelerini isteyin. Diğerlerinin de belirttiği gibi bu, Mars ve yang enerjisiyle ilgili olabileceği gibi psikolojik de olabilir ve ilişki ya da performans korkuları ile de ilgili olabilir. Bu da iyileştirme çalışmasının türünü değiştirir, belki de Urüz rünler açısından iyi bir genel seçim olabilir. Kenaz da başkalarıyla cinsel bağ kurmaya yardımcı olabilir. Başkalarıyla bağlantı kurmakla ilgili korkular varsa, örneğin yabancılaşma veya sosyal kopukluk hissi varsa, Wunjo daha iyi bir seçimdir.

Dokuz ay boyunca Budist metinlerini okumaya vakit ayırdığınız hâlde, şimdi bu konularla ilgilenmemeniz sizce ne kadar doğru olur?

Valefor’un Gücü Ritüeli
Asklepios’un Gücü Ritüeli

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back