Bright Truth said:
Alena666 said:
...
Ben epifiz bezi meditasyonunu tavsiye ediyorum. Ayrıca 3. Göz üzerine çalışmak ve 6. Çakraya zaman ayırmak kesinlikle kilit noktalardan. Bu dediklerimi yaptığımda, zekamda insanların bile görebileceği değişiklikler yaşadım. Bu meditasyonlar çok çok önemli bence...
...
Esenlikler,
Evet, Altıncı Çakra ve Üçüncü Göz, kavrayışı güçlendiren çakralardır ve öğrenmede önemlilerdir, işin özünü kavramada yardımcı olabilirler ancak zekânın kendisini ve mantık kurma işlemini Boğaz Çakrası yönetir. Yine de tabii ki Epifiz Bezi ile Altıncı Çakra, doğrudan beyin bölgesinde oldukları için tinselden tensele ilkesi nedeniyle organa da yardımcı olacaklardır.
Söylediğim biraz karışık geliyor olabilir ancak İkizler-Yay örneği gibi düşünebilirsiniz. Birbirlerini tamamlıyorlar. Merkür biraz daha işin sol beyin tarafı, Jüpiter ise biraz daha sağ beyin tarafı.
İyi akşamlar.
Esenlikler,
O kadar doğru söyledin ki... Bu bilgi kafamın bir yerindeydi ama hem emin olamıyordum hemde alakasını çözemiyordum.
Kendimde eksik olanı bulmamda yardımcı oldun. Ay çok teşekkür ederim. Her zaman bir şeyleri kavrayıp devamını getiremiyordum, temel ediniyordum. Sorun bende sanıyordum, meğer eksik biliyormuşum.
Bu zeka ile ilgili notlarımdaki Yogik uğultulu nefes ve Lydia'nın boğaz pozlarını açıklıyor... Peki Ansuzun boğaz çakrası ve zekayla ilgisi var mı? Çünkü o da konuşmanın rünü ve bence ikna edicilik sağlam bir zekadan geçer. Onuda not almışım.
Söylemeyi unutmuş olabilirim bu yüzden şimdi söylüyorum. Haritanızda hava eksikliği varsa, hava ya da eter soluyabilirsiniz
🖒.
İyi geceler
.