Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sınavları nasıl daha iyi yapabilirim?

Elite

Well-known member
Esenlikler,

Merkür Karesi yapabilirsiniz başarı için. Sowilo rününü çalışmaya itmesi için kullanabilirsiniz. Mannaz ile Kaun rünlerini daha iyi anlamak/verimli çalışmak adına kullanabilirsiniz. Eğer yüksek öğrenim ile ilgili bir sınavsa Jüpiter Karesi de başarı için yapılabilir.

İyi günler.

Aratosbung said:
Amaç, hafıza ve mantık.

Esenlikler,

O zaman Mannaz rününü kesinlikle kullanmanızı öneririm, çünkü ikisini birden yönetiyor. Yanında Kaun da kullanılabilir. Çalışmaya Ay; İkizler veya Yengeç burcundayken başlayın. Hafıza önceliğinizse Yengeç, mantık önceliğinizse İkizler.

Ancak direkt zihinle ve eğitimle ilgili olduğu için İkizler her türlü iyi gidecektir.

İyi günler.

Aratosbung said:
Esenlikler. 7 ay sonra önemli bir sınavım var. Sınava çalışıyorum ama daha iyi bir sonuç almak istiyorum. Kısaca kazanmam şart. Ne yapabilirim?

Eğer yeterli bir gelişmişliğin varsa çalışma yapabilirsin mannaz rünesiyle(ders odaklanmak ve konuları anlamak vs üzerine) onun dışında merkür materyalistik mantrasını kullanabilirsin ve Leydi Vapuladan yardım alabilirsin

UYARI!!!
Büyüler olmayan birşeyi yaratamaz yani siz ders çalışmazsanız öğrenme konu anlama yapmazsanız o zaman büyülerde bi fayda etmez umarım ne anlatmak istediğimi anlamışsınızdır

İyi günler

Bright Truth said:
Aratosbung said:
Amaç, hafıza ve mantık.

Esenlikler,

O zaman Mannaz rününü kesinlikle kullanmanızı öneririm, çünkü ikisini birden yönetiyor. Yanında Kaun da kullanılabilir. Çalışmaya Ay; İkizler veya Yengeç burcundayken başlayın. Hafıza önceliğinizse Yengeç, mantık önceliğinizse İkizler.

Ancak direkt zihinle ve eğitimle ilgili olduğu için İkizler her türlü iyi gidecektir.

İyi günler.
Esenlikler Bright, yarın yeni bir jüpiter karesine başlayacağım lakin ay küçülmede bu yüzden bir şeyi eksiltme yönünde bir olumlama mı yapmalıyım? Örneğin jupiter kilo almayı yönetiyor şöyle bir olumlama iş yapar mı: Jüpiter karesinin enerjisi sağlıklı ve pozitif bir şekilde kalıcı olarak fazla yağlarımdan kurtulmamı sağlıyor.

Aratosbung said:
Mannaz ne kadar titreteyim?

Esenlikler,

Mannaz'ın sayısı 20. Rahat olduğunuz ölçüde 20 ve katları kadar titretebilirsiniz; ancak unutmayın, ne kadar az titreşim yaparsanız etkisi de o kadar geç gelecektir. Hem rahat olabileceğiniz, hem de kısmen yüksek bir tekrar bulmalısınız.

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Merkür Karesi yapabilirsiniz başarı için. Sowilo rününü çalışmaya itmesi için kullanabilirsiniz. Mannaz ile Kaun rünlerini daha iyi anlamak/verimli çalışmak adına kullanabilirsiniz. Eğer yüksek öğrenim ile ilgili bir sınavsa Jüpiter Karesi de başarı için yapılabilir.

İyi günler.

Kara büyü yapacağım,tiwaz ve Thurisaz titretiyorum,bunları titrettiğim zaman yapacağım kişinin bedeninde kırmızı bir şekilde dinleri hayal etmem etkisini arttırır heralde?Araba çarpıp sakat kalmasını sağlayacağım,bunu da kırmızı enerji ile imgeleyeceğim ancak kırmızıyı kimin üstünde imgelemeliyim?Arabanın mı yoksa kişinin bedeninde mi?

Hype0 said:
Esenlikler Bright, yarın yeni bir jüpiter karesine başlayacağım lakin ay küçülmede bu yüzden bir şeyi eksiltme yönünde bir olumlama mı yapmalıyım? Örneğin jupiter kilo almayı yönetiyor şöyle bir olumlama iş yapar mı: Jüpiter karesinin enerjisi sağlıklı ve pozitif bir şekilde kalıcı olarak fazla yağlarımdan kurtulmamı sağlıyor.

Esenlikler,

Karelerdeki Ay'ın etkisi büyüler kadar değil. Ay, genel olarak Dünya'nın spiritüel işlemlerini yönetse de enerjiyi diğer gezegenlerden çektiğimiz için karelerde fazlarına dair dikkat etmeniz gereken bir şey yok. Sadece boşlukta olup olmadığına dikkat edin.

Jüpiter ise "kilo almayı" yönetiyor, vermeyi değil. Bunun için Güneş Karesi yapabilirsiniz. Mars da benzer şekilde yardımcı olacaktır ancak asıl karın bölgesindeki çakrayı yöneten ve metabolizmayla doğrudan bağlantılı olan "yaşam gücünü" yöneten gök cismi Güneş'tir.

İyi akşamlar.

Wotan's Druid said:
Kara büyü yapacağım,tiwaz ve Thurisaz titretiyorum,bunları titrettiğim zaman yapacağım kişinin bedeninde kırmızı bir şekilde dinleri hayal etmem etkisini arttırır heralde?Araba çarpıp sakat kalmasını sağlayacağım,bunu da kırmızı enerji ile imgeleyeceğim ancak kırmızıyı kimin üstünde imgelemeliyim?Arabanın mı yoksa kişinin bedeninde mi?

Esenlikler,

Direkt "araba çarpması" gibi olumlamalar yerine "sakat kalması" gibi olumlamalar kullanabilirsiniz. Çünkü birinin sakat kalması için bir sürü yol vardır; sadece araba çarpmasına odaklarsanız enerjinin işi zorlaşabilir.

İyi akşamlar.

Aratosbung said:
Esenlikler. 7 ay sonra önemli bir sınavım var. Sınava çalışıyorum ama daha iyi bir sonuç almak istiyorum. Kısaca kazanmam şart. Ne yapabilirim?

Lord Furcas ile ilişki kurmaya başla. O harikalar yaratabilir . Lord Furcas siyah/turuncu mumları , mür tütsüyü ve püro/sigarayı sever . En az haftada bir kez bunlardan birini ona ada .

Bright Truth said:
Wotan's Druid said:

Esenlikler,

Direkt "araba çarpması" gibi olumlamalar yerine "sakat kalması" gibi olumlamalar kullanabilirsiniz. Çünkü birinin sakat kalması için bir sürü yol vardır; sadece araba çarpmasına odaklarsanız enerjinin işi zorlaşabilir.

İyi akşamlar.

Peki ya rünlerin ve kırmızın imgelenmesi ? Teşekkür ederim

Aratosbung said:
Hype0 said:
Bright Truth said:
Esenlikler,

İyi günler.

Hype0, ben biraz Tengriciliği de seviyorum ama tatmin etmiyor, profilindeki Şanırağı görünce söylemek istedim. Tengricilikle olan ilişkimiz devam etse ne olur sence? Tengri'nin süreklilik sağlayan enerji olması mantıklı gelmişti. Fakat Tengri(Satan) uzaylı, bu açıdan da biraz ters.

Öncelikle Türkler yazıya ihtiyaç duymadıkları için Türk dinini ve panteonunu sözlü bir şekilde aktarmışlar. Malesef zaman içinde değişimlere ve bozulmalara yol açmış bu nedenle şimdiki Tengricilik has Tengricilik değil. O yüzden Tengricilik ile olan ilişkimiz şu an devam etse kendi içindeki karmaşa dini yönden bize anlamsız ve mantıksız gelir.

Şu anki bilinen Tengricilikteki Tengri pantesit bir tanrı(msı). Düşüncem o ki asıl Türk inancına ve Satan ile arasındaki bağı kavramada yetersiz kalıyor. Düşman tarafından saptırıldığı ve değiştirildiği de bariz. Şahsi inancım şudur ki: Tengri zamanla yıpratılmış ve anlamı bir tanrıdan çıkıp enerjiye dönmüş. Türk Mitolojisinde Spirituel Satanizm diye bir yazı yazacağım birkaç hafta alabilir baya bir okuma yapıyorum, orada çoğu şeye değineceğim.

Bright Truth said:
Wotan's Druid said:

Esenlikler,

İyi akşamlar.

Enerji yırtma büyüsünde aurayı parçalıyorken nasıl bir imgeleme yapmamı önerirsin?

Benim düşündüğüm:Etrafındaki beyaz enerjiyi yutacak bir kara delik yarat ve bütün beyaz enerjiyi burada topla,topladıkça yavaş yavaş aurasının(ve ruhunun) gri ve siyah olduğunu imgele.Topladığın beyaz enerjiyi de rastgele bir mescite fırlat(yapacağım kişi bir yahudi,enerjisi de pislik olur bundan dolayı mescite fırlatmayı düşünüyorum başka bir fikri olan varsa söyleyebilir.)

Birde herhangi bir işle uğraşırken durduk yer çakralarını hissediyor musun?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back