Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Söhret

tavukpilav

New member
Esenlikler ,nasil sohret ve ün kazanabilirim unlu olmak istiyorum ilgi cekici bunu nasil bir tarifle gerceklestirebilirim taninmak sevilmek istiyorum yardimiziin icin simdiden cok tessekur ederim sevgiyle esen kalin🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Fehu ve Sowilo rünlerini, ayrıca altın rengini kullanabilirsiniz.

Fakat işin hangi alanda ünlü olmak istediğiniz, sosyal becerileriniz ve daha birçok yönü bulunmaktadır. Bu konularda kendinizi geliştiriniz.

Fehu ve Sowilo koşularını, ayrıca altın rengini kullanabilirsiniz.

Ancak hangi alanda ünlü olmak istiyorsanız, sosyal yetenekleriz ve daha birçok yönü bulunmaktadır. Bu sayede kendinizi geliştirirsiniz.
Cok Tessekur ederim bildiğimiz gibi siradan bir manken yada oyuncu sosyal medya fenomeni gibi unlu olmak istiyorum

Esenlikler ,nasil sohret ve ün kazanabilirim unlu olmak istiyorum ilgi cekici bunu nasil bir tarifle gerceklestirebilirim taninmak sevilmek istiyorum yardimiziin icin simdiden cok tessekur ederim sevgiyle esen kalin🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Esenlikler,

Kısa birkaç ekleme daha yapmak istiyorum. Detay bilgilere ve asteroidlere girmeyeceğim çünkü İnternette kaynaklar sınırlı ve burada gizlilik içerisinde yorum yapılamaz. Doğum saatinizi biliyorsanız aşağıdaki işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Astrolojiden örnek verecek olursam, astrokartografi haritanızı çıkarıp MC çizginizin nerelerden geçtiğine bakabilirsiniz. MC çizginiz hangi ülkeler üzerinden geçiyorsa oralarda başarılı olabilirsiniz. Eğer haritanızda gerçekten ünlü olacağınızı gösteren noktalar varsa, gittiğiniz yer kolay yoldan ünlü olmanızı sağlayacaktır.

Tabii ki bizler haritalarımıza boyun eğmek zorunda değiliz, büyü ve tanrılardan gelecek yardımla amacımıza ulaşabiliriz. Kendiniz olun yeter.

Astrokartografi haritası için :

Astrokartografi haritası detaylı okunduğunda çok işe yarayabilir, geçmiş yaşamlarımızdan soyumuza kadar birçok şeyi okuyabiliriz. İlgilenen olursa kesinlikle araştırmasını öneriyorum...

İyi günler dilerim.

Esenlikler,

Kısa birkaç ekleme daha yapmak istiyorum. Detay bilgilere ve asteroidlere girmeyeceğim çünkü İnternette kaynaklar sınırlı ve burada gizlilik içerisinde yorum yapılamaz. Doğum saatinizi biliyorsanız aşağıdaki işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Astrolojiden örnek verecek olursam, astrokartografi haritanızı çıkarıp MC çizginizin nerelerden geçtiğine bakabilirsiniz. MC çizginiz hangi ülkeler üzerinden geçiyorsa oralarda başarılı olabilirsiniz. Eğer haritanızda gerçekten ünlü olacağınızı gösteren noktalar varsa, gittiğiniz yer kolay yoldan ünlü olmanızı sağlayacaktır.

Tabii ki bizler haritalarımıza boyun eğmek zorunda değiliz, büyü ve tanrılardan gelecek yardımla amacımıza ulaşabiliriz. Kendiniz olun yeter.

Astrokartografi haritası detaylı okunduğunda çok işe yarayabilir, geçmiş yaşamlarımızdan soyumuza kadar birçok şeyi okuyabiliriz. İlgilenen olursa kesinlikle araştırmasını öneriyorum...

İyi günler dilerim.
Cok tessekur ederm benim mc koc burcu cikti ve dogdugum yerin ustunde bir suru cizgiler gecti rusyadan arjantine arjantinden fijiye kadar bu oralarla bir bagim oldugunu mu gosterir

Cok tessekur ederm benim mc koc burcu cikti ve dogdugum yerin ustunde bir suru cizgiler gecti rusyadan arjantine arjantinden fijiye kadar bu oralarla bir bagim oldugunu mu gosterir

Rica ederim ancak bunları burada paylaşmanız doğru değil, bir dahakine daha dikkatli olun.

Aynen öyle. Astro. com doğduğunuz yeri göstermiyorsa, konum okunu Manuel olarak doğduğunuz şehre götürmelisiniz. Belli ki bir sıkıntı çıkmamış, bu durumda MC çizgileriniz nereden geçiyorsa o ülkeleri inceleyin. Ayrıca koç burcunda olduğu için, daha girişimci ve iddialı olmanız gerektiğini söyleyebilirim. Nasıl ünlü olabilirsiniz bilmiyorum ancak MC koç burcunda iken liderlik, girişimcilik, sporla ilgili konularla öne çıkabilirsiniz. 2. ve 9.evinizin de incelenmesi gerekiyor. Satürn çizginiz hangi ülkelerden geçiyorsa o ülkelerden uzak durmanızı öneririm, size zorluk getireceklerdir. Böyle böyle bir sürü şey söylenebilir.

Tabii ileride bir astrologla anlaşıp ondan danışmanlık almanız daha doğru olur. Alacağınız zaman Varuna asteroidinizi inceletmenizi de öneririm. Biz gizlilik nedeniyle böyle işlere kalkışmıyoruz...

İyi günler dilerim.

Rica ederim ancak bunları burada paylaşmanız doğru değil, bir dahakine daha dikkatli olun.

Aynen öyle. Astro. com doğduğunuz yer göstermiyorsa, konum okunu Manuel olarak doğduğunuz şehre götürmelisiniz. Belli ki bir sıkıntı çıkmamış, bu durumda MC çizgileriniz Nereden geçiyorsa o ülkeleri inceleyin. Ayrıca burcunda olduğu için, daha girişimci ve iddialı olmanızın koçluk örneği. Nasıl ünlü olduğunuzu bilmiyorsanız ancak MC koç burcunda liderlik, girişimcilik, sporla ilgili konularla öne çıkabilirsiniz. 2. ve 9.evinizin de incelenmesi gerekiyor. Satürn çizginiz hangi uzunluklarda geçerse o uzunlukta uzak durmanızı sağlar, boyutsal zorluklar doğurur. Böyle bir sürü şey.

Elbette ileride bir astrologla anlaşıp ondan ayrılmalar daha doğru olur. Alacağınız zaman Varuna asteroitinizi inceletmenizi de güncellemelisiniz. Biz gizlilik nedeniyle böyle işlere kalkışmıyoruz...

İyi günler dilerim.
Cok cok tessekur ederim sevgiyle esen kalin💘💘🙏🏼🙏🏼 bi daha daha dikkatli olucam.

Esenlikler,

İyi günler dilerim.
Astrokartografi gerçek değil büyük bir aldatmacadır. Ünlü olmak istiyorsan yapabileceğin rünik çalışmalar dışında 2 seçeneğin var:

1) Güneşin 10.evde tepe noktasındadır. Bu kişiye ün ve tanınmışlık verir. Bildiğin bütün ünlülere bak güneşleri 10.evdedir.

2) Her ülkenin kendi haritası vardır. O harita, o ülkenin sınırları içerisinde yaşayanları etkiler. Eğer iyi açıların varsa önemli şeyler elde edebilirsin. Örneğin Türkiye cumhurbaşkanları çoğunlukla su burcudur.

Astrokartografi dümendir diyorum çünkü sen venüs çizgine gidince aşkı bulmayacaksın ya da mc ye gidince ünü. Sadece gittiğin ülkede ülkenin haritasından alacağın etki önemli. Örneğin Türkiye'nin yükseleni yengeç, harita yöneticisi ay yengeç burcunda. Ay rahmi yönetir, dolayısıyla Türkiye bir rahim imparatorluğudur. Kadınlar doğuracakları çocuklar üzerinden kendilerini var eder. Eğer ay ya da su burcu etkili bir yabancı Türkiye ye gelip aşık olup evlenirse bu Venüs çizgisinden değil ülkenin haritasından dolayıdır.

Astrokartografi gerçek değil büyük bir aldatmacadır. Ünlü olmak istiyorsan yapabileceğin rünik çalışmalar dışında 2 seçeneğin var:

1) Güneşin 10.evde tepe noktasındadır. Bu kişiye ün ve tanınmışlık verir. Bildiğin bütün ünlülere bak güneşleri 10.evdedir.

2) Her ülkenin kendi haritası vardır. O harita, o ülkenin sınırları içerisinde yaşayanları etkiler. Eğer iyi açıların varsa önemli şeyler elde edebilirsin. Örneğin Türkiye cumhurbaşkanları çoğunlukla su burcudur.

Astrokartografi dümendir diyorum çünkü sen venüs çizgine gidince aşkı bulmayacaksın ya da mc ye gidince ünü. Sadece gittiğin ülkede ülkenin haritasından alacağın etki önemli. Örneğin Türkiye'nin yükseleni yengeç, harita yöneticisi ay yengeç burcunda. Ay rahmi yönetir, dolayısıyla Türkiye bir rahim imparatorluğudur. Kadınlar doğuracakları çocuklar üzerinden kendilerini var eder. Eğer ay ya da su burcu etkili bir yabancı Türkiye ye gelip aşık olup evlenirse bu Venüs çizgisinden değil ülkenin haritasından dolayıdır.
Güneş 10.ev geç yaşta şöhret verir emek ister doğrudur şöhret verir fakat emek ister fakat nerdeyse tüm ünlülerde güneş 11 ev var araştırın johny deep Angeline Jolie Marilyn Monroe daha daha niceleri güneş 11 de daha fazla un verir

10.ev güneşi kariyer getirir kariyerde üst düzey mevki getirur fakat topluluk önünde parlak kişilerin 11. Ev dedir güneşi daha çok araştırmanızı öneririm evet güneş 10.evde tanınmak için iyidir fakat baktığım dünyaya imza atmış ünlülerden 20 yakın kişinin 9-11 tanesinin güneşi 11.vede 4-5 kişinin gunesi 10.evdeydi + güneş 2. Ev de gördüm zengin oluyorlar gennelde

Değildir Neptün cizgisine gitmiş bir astrolog tanıdığım olarak tam hayal rüya gibi geçirdiği yerler olmuştur tabbi ki ülkelerle uyum çok önemli sinastri gibi . Örneğin Plüton cizgimizin geçtiği ülkeler bize korkunç gelir kendimden biliyorum çoğu kişi de de gördüm onayladjm

Bundan bağımsız olarak Neptün 10.ev Venüs 10.ev de un getirebilir Neptün deniz ötesi okyanus ötesi olan 12. Evle baglantili deniz ötesi okyanus ötesi ülkelerde popülerite verebilir .
MC noktasiyla temas eden Venüs de popülerlik güzelliğiyle parasıyla sahip olduklariyla tanilan bir kişi de verebiliyor

Esenlikler,

1- Ün konusunda haklısınız, 10. Eve bakılır ancak fark ettiyseniz ben orada sadece 10. Ev üzerinden konuşmak istemedim. Haritanın tamamına bakılması gerektiğini ve 2. Evle 9. Evdende bilgi alabileceğimizi belirttim. Astrokartografi haritasında yabancı ülkeler olduğu için 9. Eve de bakılması gerekiyordu. Durumu sadece tek ev üzerinden yorumlayamazsınız. Konum isimlerini vermeme sebebim arkadaşımızın yeni olması ve haritasındaki özel bilgileri aktarabilecek biri olmasıydı.

2-Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Ülkelerin tabii ki kendi haritaları vardır ancak astrokartografi ile çelişen durumlar olduğunu bilmiyordum. Buna dair bir kanıtınız var mı? Yoksa düşünceleriniz sadece size ait mi?

Bireysel harita yorumladığım zamanlarda, astrokartografiyi çok kullandım. Özellikle de soyumu şak diye bildi. Soyumu bildiği için, geçmiş yaşamımda yaşadığımı düşündüğüm yerleri de bildi. Sonrasında aynısını tanımadığım bir kişilere yaptım ve onlar da doğru olduğunu söylediler. Sizin bana "bu aldatmaca" demeniz pek umurumda olmadı o yüzden. Yüksek Rahibelerin ya da yetkili kişilerin bu konu hakkında yazısı varsa okumak isterim. Araştıracağım.

İyi günler dilerim.

Esenlikler,

1- Ün konusunda haklısınız, 10. Eve bakılır ancak fark ettiyseniz ben orada sadece 10. Ev üzerinden konuşmak istemedim. Haritanın tamamına bakılması gerektiğini ve 2. Evle 9. Evdende bilgi alabileceğimizi belirttim. Astrokartografi haritasında yabancı ülkeler olduğu için 9. Eve de bakılması gerekiyordu. Durumu sadece tek ev üzerinden yorumlayamazsınız. Konum isimlerini vermeme sebebim arkadaşımızın yeni olması ve haritasındaki özel bilgileri aktarabilecek biri olmasıydı.

2-Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Ülkelerin tabii ki kendi haritaları vardır ancak astrokartografi ile çelişen durumlar olduğunu bilmiyordum. Buna dair bir kanıtınız var mı? Yoksa düşünceleriniz sadece size ait mi?

Bireysel harita yorumladığım zamanlarda, astrokartografiyi çok kullandım. Özellikle de soyumu şak diye bildi. Soyumu bildiği için, geçmiş yaşamımda yaşadığımı düşündüğüm yerleri de bildi. Sonrasında aynısını tanımadığım bir kişilere yaptım ve onlar da doğru olduğunu söylediler. Sizin bana "bu aldatmaca" demeniz pek umurumda olmadı o yüzden. Yüksek Rahibelerin ya da yetkili kişilerin bu konu hakkında yazısı varsa okumak isterim. Araştıracağım.

İyi günler dilerim.
Ün konusu sadece 10.evle alakadar değildir 11. Ev güneşi de çok güçlü bi gostergedir lütfen inceleyin

Astrokartografi gerçek değil büyük bir aldatmacadır. Ünlü olmak isteyenin rünik çalışmaları dışında 2 seçeneğin var:

1) Güneşin 10.evde tepe noktasıdır. Bu kişinin ün ve kararlılık verir. Bildiğin bütün ünlülere bak güneşleri 10.evdedir.

2) Her ülkenin kendi haritası vardır. O harita, o ülke sınırları içerisinde yaşayanların etkileri. Eğer iyi açıların varsa önemli şeyler elde edebilirsin. Mesela Türkiye cumhurbaşkanları en çok su burcudur.

Astrokartografi dümendir diyorum çünkü sen venüs çizgine geçişce aşkı bulmayacaksın ya da mc ye lisansce ünü. Sadece gittiğin ülkelerdeki ülkelerden elde edilen etki önemli. Mesela Türkiye'nin yükseleni yengeç, harita yöneticisi ay yengeç burcunda. Ay rahmi yönetir, dolayısıyla Türkiye'nin bir rahim imparatorluğudur. Kadınların doğuracakları çocuklar üzerinden kendi aralarında var olurlar. Eğer ay ya da su burcu etkili bir yabancı Türkiye'ye gelip aşık olup evlenirse bu Venüs çizgisinden değil ülkenin

Esenlikler,

1- Ün konusunda haklısınız, 10. Eve bakılır ancak fark ettiyseniz ben orada sadece 10. Ev üzerinden görüşmek istemedim. Haritanın tamamının bakılması ve 2. Evle 9. Evdede bilgi alabileceğimizi belirttim. Astrokartografi haritalarında yabancı ülkelerde olduğu için 9. Eve de bakılması gerekiyordu. Durumu sadece tek ev üzerinden yorumlayamazsınız. Konum isimlerini vermeme sebebim arkadaşımızın yeni olması ve haritalarındaki özel bilgileri aktarabilecek biri olmasıydı.

2-Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Ülkelerin doğal ki kendi haritaları vardır ancak astrokartografi ile çelişkili durumların sağlanacağını göstermektedir. Buna dair bir kanıtınız var mı? Yoksa olanlarz sadece size ait mi?

Bireysel haritaları yorumladığım zamanlarda, astrokartografiyi çok inceliyoruz. Özellikle de soyumu şak diye bildi. Soyumu bilmek için, geçmiş yaşamımda yaşadığım bilinen yerler. Daha sonra aynısını tanıdığım bir kişi yaptım ve onların da doğru olduğunu söylediler. Sizin bana "bu almamak" demeniz pek umurumda olmuyor o yüzden. Yüksek Rahibelerin ya da yetkili sahibi bu konu hakkında yazmanız gerekiyorsa okumanızı isterim. Araştıracağım.

Esenlikler,

İyi günler dilerim.
Soyunuzu nasil öğrendiniz merak ettim 💘🙏🏼

Ün konusu sadece 10.evle alakadar değildir 11. Ev güneşi de çok güçlü bi gostergedir lütfen inceleyin

Genel olarak bütün inceleme olmalı bir haritada, "o, bu, şu" diyemeyiz. Bu yüzden bir uzmandan danışmanlık alınmasını önerdim.

Astroloji gerçekten derin bir alan, hiçbir konuda sadece bir eve bakılır denilemez. Evlilikle ilgili konuları sadece 7. evin içermemesi gibi.

Bu konunun tartışılmasını yersiz buluyorum maalesef, herkes kendi fikrini söyledi. Böyle bir durumda her taraf araştırma yapmalıdır, birbirimizden olabildiğince bilgi almalıyız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back