Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ruhun kanatları

Sorgucu

Member
Kanat çıktıktan sonra bu ruhani/astral olarak mı var oluyor sadece yani normal bir insan bu kanatları kol bacak olarak göremez mi ? Bunlarla uçulur mu çıktıktan geliştikten sonra, bunlar olmadan da bir şekilde uçmak mümkün mü ? Astral bedeni bölmek bilinci bölmek gibi bedenide aynı anda iki farklı yerde bulundurmak mümkün mü ?

Esenlikler,

1- Yanlış hatırlamıyorsam bu kanatların varlığı hakkında tartışmalar vardı. Cidden bir işe yaramasından ziyade, ruhsal bir şekil gibiydi diye hatırlıyorum. Tabii ki kesin konuşmak istemem. Ancak zaten bu çalışma başka bir üyeden gelmiş durumda. Yüksek Rahiplerin paylaşmadığını düşünürsek, işlevselden ziyade bir nevi biçim değiştirme ile alakalı olabilir. Bazı tanrılarda da kanatlar bulunmakta. Ancak yine de belirtmek gerekir ki, bunlar tamamen ruhsal, fiziksel olarak bir insanın kanat çıkarması mümkün değil.

Daha doğrusu, biyokinezinin çok ileri seviyelerinde bir şekilde çıksa bile insanlar olarak bizde bulunmayan bir organ olduğu için muhtemelen kişinin kendisine ve ruhuna zarar olarak dönebilir. Spiritüel Satanizm, doğanın yoludur.

Uçmak (levitasyon) ise hava elementiyle ilişkilidir. Yerden bir miktar havalanmak, ileri gelişmişlik düzeylerinde mümkündür ancak yine de filmlerdeki gibi gökte durulamaz.

2- Hayır. Beden, fiziksel bir varlık olarak tektir ve bölünemez, farklı yerlerde bulunamaz.

İyi geceler.

Tüm ruhların kanatları var sadece belli demonların değil bunu yüksek rahip söylüyor meditasyonu anlatan kişi başka bir kardeşimiz sadece oda şeytan ve diğer Tanrılardan izin ve tavsiye alarak yapmış. Ruhun kanatları bizi ilerletir güçlendirir orasını biliyoruz ama belkide uçura da bilir neden olmasın ? Yerden bir miktar havaya kalkmak mümkün havada durmak olmaz dediniz bu Tanrılar için de mi geçerli ? Ben hep Tanrılar uçar kaçar ellerinden de isterse alev atar diye biliyordum hepsi yanlış mı ? Tanrıların kaza sonucu bir yeri kesilse kopsa bio kinezi ile yeniden oluşturabilir mi ? Acı hissedermiler ? Birde saçma olucak biraz ama özür dilerim tuvalet ihtiyacları var diye biliyorum ama Tanrı olunca bile böyle vaktimizi çalan bir şeyle her gün geçirecek miyiz hiç mi bir şey değişmeyecek belki vücudun mükemmelliğe ulaşınca sindirim sisteminde gelişir ihtiyaç duymazsın başka yolllarla atarsın açtığını diye düşünmüştüm bazı hayvanların yaptığı gibi deri yoluyla falan da olur bak başka bişey de olur yanlış mıyım ? İstersek solungaç yaratabilir miyiz denizde uzun yüzmek yada yaşamak için buda mi doğaya aykırı olur ?

Kahin said:
Tüm ruhların kanatları var sadece belli demonların değil bunu yüksek rahip söylüyor meditasyonu anlatan kişi başka bir kardeşimiz sadece oda şeytan ve diğer Tanrılardan izin ve tavsiye alarak yapmış. Ruhun kanatları bizi ilerletir güçlendirir orasını biliyoruz ama belkide uçura da bilir neden olmasın ? Yerden bir miktar havaya kalkmak mümkün havada durmak olmaz dediniz bu Tanrılar için de mi geçerli ? Ben hep Tanrılar uçar kaçar ellerinden de isterse alev atar diye biliyordum hepsi yanlış mı ? Tanrıların kaza sonucu bir yeri kesilse kopsa bio kinezi ile yeniden oluşturabilir mi ? Acı hissedermiler ? Birde saçma olucak biraz ama özür dilerim tuvalet ihtiyacları var diye biliyorum ama Tanrı olunca bile böyle vaktimizi çalan bir şeyle her gün geçirecek miyiz hiç mi bir şey değişmeyecek belki vücudun mükemmelliğe ulaşınca sindirim sisteminde gelişir ihtiyaç duymazsın başka yolllarla atarsın açtığını diye düşünmüştüm bazı hayvanların yaptığı gibi deri yoluyla falan da olur bak başka bişey de olur yanlış mıyım ? İstersek solungaç yaratabilir miyiz denizde uzun yüzmek yada yaşamak için buda mi doğaya aykırı olur ?

Esenlikler,

1- Bunu dediği gönderiyi atabilir misiniz, çünkü araştırdığımda bulamadım, gözümden kaçmış olmalı.

2- Fiziksel yapımız yüzünden uçamayız. Hava elementinde ustalaşıp uçabilmek mümkün olsa da yerden onlarca metre yükselmek gibi şeyler çok büyük enerjiler isteyecektir, çünkü belirli bir çekim kuvveti de var. Belki çok gelişmiş tanrılar yapabilir ancak onların bile öyle uzun süreler gökte süzülebileceklerini sanmıyorum.

Yine de tanrıların teknolojisi oldukça üstün. Çok gelişmiş dış iskeletler var, insan vücudunun kapasitesini sonuna kadar kullanmalarına yarıyor. "Uçmak" bu olaya ne kadar dahil bilmesem de bizim şu anki vücudumuzla yapabileceklerimizden daha ilerisine yardımcı oluyor bu teknoloji.

3- Evet, bu tarz organları çıkarabileceklerini düşünüyorum ancak zaten bu tarz bir şey başlarına gelmez, çünkü onların auraları çok gelişmiş düzeydedir.

4- Bu sorunun cevabını bilmiyorum.

5- Şu anki vücudumuz üst âlemlerle etkileşime geçebilmek için sahip olabileceğimiz en iyi vücut. Şeytan Baba, Yüksek Rahip Hoodedcobra666'ya bunu belirtmiştir.

İnsan vücudunun her ne kadar kapasitesi olsa da ruhunun ve beyninin yok. En basitinden su altında yüzmek için dalgıçların kullandığı tüpler var. Belki evrende bu tarz suda yüzebilen ya da uçabilen türler de vardır ancak gelişimlerinin limitli olduğundan eminim, çünkü bizimki gibi ruhaniyete elverişli bir bedene sahip değiller.

İyi günler.

Tüm bunlar için teşekkür ederim satanizm olmasaydı hala saf saf dolaşıyor olurdum

https://spirituelsatanizm.org/ruhun-kanatlari-meditasyonu/ önce rahibin açıklaması var sonra adam meditasyonu paylaşıyor. Bilgiler için teşekkür ederim. Tanrıları ve spritüelzmi daha farklı tanıyordum.

Kahin said:
https://spirituelsatanizm.org/ruhun-kanatlari-meditasyonu/ önce rahibin açıklaması var sonra adam meditasyonu paylaşıyor. Bilgiler için teşekkür ederim. Tanrıları ve spritüelzmi daha farklı tanıyordum.

Esenlikler,

Teşekkür ederim. Bu yazıyı çok uzun zaman önce okumuştum, dolayısıyla içinde yazanlar aklımdan çıkmış.

İyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back