Merhaba sitede yeniyim ve internette gezinirken buldum bu siteyi. Beni ilgilendiren ve cevabini aradigim bir sorunum var. Ruhsal uyanis mi diyelim kundalini uyanisi mi diyelim her ikiside zaten ayni sey normal olmasi gerektigi gibi gitmemesi ve kisi agir sureclerden gecmesi, bu durum ne zamana kafar devam eder? Kisi artik tum umudunu kesmeli mi? Artik bir sonraki hayatinda mi deneyimlemeli ruhsal uyanisi? Cunki bir sekilde yanlis gitmis ve kisi psikolojik olarak travma gecirmis gibi şok etkisi almış. Aslında bu kişi benim ve daha önce hiç bu tür seylerle hic ilgim olmadigi icin, bir sekilde kundalini uyanisini ve huzura ermegi ölmekle es anlamli tuttum ve ölecegimi dusundum yakin zamanda hatta tum hayallerimi tum bana ait seyleri sildim kafamdan kendimi tamamen sifirlamistim. Bir din bir umut yeri arayisindaydim ve bir sekilde saptirildim ölmeyecegimi anlayinca icimde hayal kirikligi olustu ve yasama istegimi kaybettim, ne olursa olsun kafasinda gezmeye basladim ve kalbimi tamamen kapadim ruhum katilasmaya basladi ve hicbir sekilde hayal kuramaz hale geldim gelecegi dusunemez hale geldim yasayan yiruyen bir öluden farkli degilim. Icimde yasama istegi tamamen ölmus gibi. Boyle bir sey mumkun mu mumkun degil mi bilmiyorum bilincli sekilde o hayal kirikligiyla cakralarimi kapattim uyanis sirasinda (tabi bu ne kadar mumkun soyleyemem bilgim yok sadece kafada halletim). Tum bunlar 2019- sonra olmaya basladi ve senelerdir ben bu haldeyim duygularini kaybettmis yasam amacini kaybetmis sekilde bir de korkularimla bas basa kaldim sanki korkular az daha delirtecekti beni panik atak gecirdim 1 sene boyunca. Merak ettigim sey ben eski halime normal halime geri donebilir miyim? Bunun icin yapmam gereken sey ne?