Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ruhani Savaş hakkında soru

Elite

Well-known member
Esenlikler,

Bu size kalmış açıkçası. Hangisi zamanınıza daha uygunsa ve içgüdüleriniz hangisini yapmanızı öğütlüyorsa ona yönelin.

Ayrıca zamanlayıcıya göre hareket etmenize de gerek yok. Eğer zaman ve imkânınız varsa böyle yapmanız daha iyi ancak zamanınız kısıtlıysa da herhangi bir zaman boşluğunda ritüelleri gerçekleştirebilirsiniz. Hiç yapmamaktan çok daha iyidir bu.

Son olarak da bu hesabı bırakmanızı ŞİDDETLE öneriyoruz. Gerçek adınızı ve kişisel bilgilerinizi ASLA paylaşmayın. Burada sadece Spiritüel Satanistler yok, Yahudiler de burayı gözlüyor. Daha hesabınızı yeni açmışken bunu bırakın ve yeni bir hesap açın. Açtığınız hesapta da yeni birisi gibi kendinizi gösterin, bu hesabın sahibi olduğunuzu asla kimseye söylemeyin.

İyi günler.

Murat Erdim said:
Merhaba, birtane sorum olucak Ruhani Savaş ile alakalı neyse uzatmanadan soruma geçiyim
https://www.evilgoy.com/ The War Room da saat 1:00:00 ve 00:00:00’ı gösterince
Nihai RTR, İsrail’i Lanetleme RTR’ı, Tevrat’taki Kan Kurbanlarının Lanetini Ters Çevirme RTR’ı
burdaki şeyleri tek bir seferdemi (1:00:00 ve 00:00:00 arasındaki bir defalık sürede) yapmam lazım yoksa ilkinde Nihai RTR
sonra bidahaki savaş saatinde İsrail’i Lanetleme RTR’ı bidahakinde Tevrat’taki Kan Kurbanlarının Lanetini Ters Çevirme RTR’ı
gibi bir yolmu izlemem lazım.

Şimdiden okuyup vakit ayırdığınız için teşekkürler

Hesabınızı sildirin.Gerçek adınızı kullanmayın,bu oldukça tehlikeli.

Murat Erdim said:
Hesabımı nasıl silebilirim yardım edermisiniz?

Esenlikler,

Yüksek Rahip Hoodedcobra666'ya iletildi. Hesabınız yakında silinecektir. Şimdilik kullanmayı bırakın.

İyi günler.

Kesinlikle sol bey doğruyu söylüyor. Direkt olarak kimliğiniz ifşa etmeyin başınıza bir şey gelip gelmemesi bile işten değil.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back