Mugetsu said:
Esenlikler,
Kişiyi karşında hayal et(ruhunu) ve ona kesin ve net emirler ver . Tıpkı askeriyedeki gibi . Seni rahatsız eden şey tam nedir onu anlatabilirmisin detaylı olmasına gerek yok . Çalışmanı mı engelliyorlar yoksa devamlı psikolojik baskı mı uyguluyorlar . Afirmasyon ile uyumlu olmasını öneririm . Başlamak için özel bi zaman yok canın ne zaman isterse
. Fakat astrolojiden anlayan biri varsa ki bildiğim kadarı ile "brihgt trught" sana yardımcı olabilir . Dediğim gibi özel bi zamanı yok . Istersen bugün başla istersen yarın . Gezegensel kare gibi belirli bir zaman aralığı gerekmez . Benim kendi demeymimim aktarımları bunlar . Diğer bilgili arkadaşlarım eğer yanlışım olursa lütfen söyleyin .
Iyi geceler.
Esenlikler,
Güneş, Akrep'te (dominantlığın, hükmetmenin burcu). 4 Kasım'da hem Güneş, hem Mars, hem de Ay, Akrep'te olacak. Yeni Ay'a çok yakın bir pozisyonda. Bu yüzden etkiyi maksimumlaştırmak için "Bana bağlanıyorlar" değil ama "Bana itaatsizlikleri yok oluyor." tarzı bir afirmasyon daha fazla etki gösterecektir. Bu günü dediğim tarzda bir afirmasyonla, bağlama yapmak isteyen tüm SS kardeşlerimiz için öneriyorum.
Rün olarak da Isa ve Gebo rünlerini öneriyorum. 54x işe yarayabilir iki rün için de. Rünlerin numerolojisine pek uymuyor ancak iki kere 54, 108 eder. Satürn'ün sayısı. Bu kadar iyi astrolojik yerleşimler arasında numerolojinin etkisi çok fark yaratmayacaktır.
İyi günler.