Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Rüyalar

Gold Serpent

New member
Bu rüya yı farklı senaryolar ile tam üç kez gördüm belki daha fazladır hatırlamıyorum.

1. İlk Rüya

Bir evdeydim ve mavi renkli bir böcek vardı. Sivri iğnesiyle beni kovalıyordu. Yusufçuğa benziyordu, oldukça büyüktü; bir insanın eli kadardı

2.Rüya

Yine bir evdeydim ve bu seferki böcek yine aynı boyutlardaydı. Ama tüy gibi ince, zarifti; ama çok güçlüydü. Ondan saklanmak için bir odaya kendimi kapattım, ama böcek kapıya kerkiniyor du, evet, bir böceğe göre baya güçlüydü.

3.Rüya

Burada mevsim kış havası idi ve buz pateni yapıyordum. Gökyüzü muazzamdı, gerçekten yıldızlarla kaplıydı her bir köşesi. Ve aynı böcek yeniden ortaya çıktı, yine beni kovaladı.

Evet, yani ard arda farklı zamanlar da bu rüyaları sürekli görmem beni meraklandır dı bu böcekle ilgili bir yorum yapamadım. Yani hayatımda böcekleri o kadar takan ve korkan biri de değilim bilinç altıma işleyemez yani. Evet, ama tanımlamak gerekirse böceğin görüntüsü de bir o kadar zarif ve estetikti. Rüyalarım hakkında bir yorumunuz varsa, bekliyorum gerçekten farklı görüşlerinizi okumak çok keyifli benim için.

3. rüya çok hoşuma gitti yıldızlarla kaplı bir gece de buz pateni yapmak çok güzel olurdu
Böcek hakkında düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor kelebek ya da sevimli bir şey olsa pozitif düşünücem ama koskocaman bir şeyin kovalaması hmm iyi ki gerçek değil :D
Ben çok korkardım sanırım uçan böcekler korkunç oluyor ama belki tekrar onu görürsen kaçmak yerine yüzleşsen belki bir ipucu çıkabilir ortaya bir anlamı yok gibi duruyor ama 3 defa görmüşsün.
Bende yılanlar hakkında rüya görmüştüm bir keresinde evimde bir yılan çıkmıştı bana saldırmaya çalışıyordu ama sonra başka bir yılan ortaya çıkıp onu yemişti
2. rüyamda ise okyanusun ortasındaydım yukarıda parlak ay vardı meditasyon yaparken böyle bir yer hayal ediyorum genelde belki ondandır boş boş kürek çekerken jormungandry Benzeyen devasa bir yılan ortaya çıkmıştı genelde rüyada olduğumu anladığım için bir yere saklanıp rüyanın bitmesini bekliyorum şuan bunları yazarken çok saçma bir şey geldi aklıma
Rüya yoluyla tüm forumdakilerle buluşmamızı hayal ettim de beraber meditasyon yapıp ritüel yapıyoruz çok güzel olurdu galiba birinin rüyasına girebiliyoruz ama öyle toplu bir rüyada olmak mümkün değil sanırım böcek yorumu hariç her şeyi konuştum üzgünüm ama biraz daha düşüncem bu yorumu bir daha görürsen yakala o böceği :D

3. rüya çok hoşuma gitti yıldızlarla kaplı bir gece de buz pateni yapmak çok güzel olurdu
Böcek hakkında düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor kelebek ya da sevimli bir şey olsa pozitif düşünücem ama koskocaman bir şeyin kovalaması hmm iyi ki gerçek değil :D
Ben çok korkardım sanırım uçan böcekler korkunç oluyor ama belki tekrar onu görürsen kaçmak yerine yüzleşsen belki bir ipucu çıkabilir ortaya bir anlamı yok gibi duruyor ama 3 defa görmüşsün.
Bende yılanlar hakkında rüya görmüştüm bir keresinde evimde bir yılan çıkmıştı bana saldırmaya çalışıyordu ama sonra başka bir yılan ortaya çıkıp onu yemişti
2. rüyamda ise okyanusun ortasındaydım yukarıda parlak ay vardı meditasyon yaparken böyle bir yer hayal ediyorum genelde belki ondandır boş boş kürek çekerken jormungandry Benzeyen devasa bir yılan ortaya çıkmıştı genelde rüyada olduğumu anladığım için bir yere saklanıp rüyanın bitmesini bekliyorum şuan bunları yazarken çok saçma bir şey geldi aklıma
Rüya yoluyla tüm forumdakilerle buluşmamızı hayal ettim de beraber meditasyon yapıp ritüel yapıyoruz çok güzel olurdu galiba birinin rüyasına girebiliyoruz ama öyle toplu bir rüyada olmak mümkün değil sanırım böcek yorumu hariç her şeyi konuştum üzgünüm ama biraz daha düşüncem bu yorumu bir daha görürsen yakala o böceği :D
Yılanın birini yemesi gerçekten bir anlam taşıyor gibi hissediyorum, belki hayatındaki bir zorluğun üstesinden gelmeyi simgeliyor olabilir. Okyanusta meditasyon yaparken devasa bir yılan görmek de, belki bilinçaltındaki derin korkuları ya da büyük pozitif bir değişimi ifade ediyordur. Ama senin gibi rüyada olduğunun farkına varıp, saklanmak ya da rüyanın bitmesini beklemek çok iyi bir strateji😊

Böcek konusunda haklısın, eğer kelebek gibi sevimli bir şey olsaydı belki daha rahat hissederdim, ama dev bir böcek kovalıyorsa tabii ki insan biraz tırsar! Yine de dediğin gibi, belki de yüzleşmek bir şeyleri çözebilir.

Ve rüya yoluyla bir forum toplantısı yapmayı düşünmek yaratıcı ve sanırım mükemmel olurdu.

Kişinin ruh hali ve bilinçaltı bilinmeden rüyalarının yorumlanması mümkün değildir. Bir yorum yapılsa dahi yüzeysel ve basit kalır, gerçeği yansıtmaz. Rüyalarınızı en iyi yorumlayacak kişi sizden başkası değildir.
Bunu biliyorum, fakat aklımda pek birşey canlanmadı o yüzden yazma gereği duydum hatırlattığınız bilgi için teşekkürler Arion Bey.

Bu rüyaların size Tanrılar tarafından gönderildiğini düşünüyor musunuz?

Eğer böyle bir düşünce söz konusuysa, size ne anlatmaya çalıştıklarına bakmalısınız. Tanrılar bize onları anlayacağımız şekilde ulaşırlar ancak anlamlar her daim açık olmayabilir. Böyle durumlarda onları anlamaya çalışmamız gerekir. Bunu yaparken daha önce düşünmediğimiz şeyleri düşünürüz, kendimizle baş başa kalırız ve bu süreçler yeni aydınlanmalara gebe olur.

Anlattığınız rüyaları anlamaya başlamak için bence iyi bir yol, tekrar eden elementlere bakmak, ardından bu elementlerin okült bağlamda ifade ettikleri anlamlara ve ilişkilendirildikleri Tanrılara dair araştırma yapmak. Rüyalardaki tekrar eden böcek teması bana hemen Lord Beelzebul'u ve onun böceklerle ilgili olan yönünü hatırlattı:

O aynı zamanda Entomansi Tanrısıdır. Entomansi, böceklerin davranışlarını yorumlayarak yapılan bir kehanet yöntemidir.

Benzer bir şekilde Lord Raum'un Şenu mühründe de bir böcek vardır, elbette burada böceklerin türü de önemlidir. Rüyanızda tam olarak bu böcekleri görüp görmediğinizi netleştirmeniz gerekiyor. Eğer daha farklı böcekler gördüyseniz, o böcek türlerinin antik medeniyetlerde herhangi bir anlam ifade edip etmediğine bakabilirsiniz.

Rüyalardaki bir diğer tekrar eden tema da, böceğin sizi kovalıyor olması. Böyle bir durumda önemli olan şey böceğin okült veyahut kültürel anlamda ifade ettiği değil, sizin hayatınızda neyi temsil etmek için orada olduğu olabilir. Mesela çok basit düşünmek gerekirse, böcek korkularınızı temsil ediyor ve siz de korkularınızdan kaçtığınız için ruhani gelişiminizi yavaşlatıyor olabilirsiniz.

Başta dediğim gibi, eğer bu rüyalar Tanrılar tarafından gönderildiyse, size rehberlik etmek için olabilir. Rehberlik söz konusuysa, o zaman bu rehberliğe ihtiyaç duyuyor olmalısınız ve ihtiyaç duyduğunuz bir rehberlik olması da, hayatınızda bir şeylerin problemli olduğunu ve o problemleri aşmak için gerekli olan şeyleri öğrenmeniz gerektiğini gösterebilir.

Yine de burada odaklanmanız gereken anlamları aramak değil, anlamları aramak için gereken ilerlemeyi gerçekleştirmektir. Tanrılar bize hayatımız boyunca pek çok anahtar gönderecektir ama anahtarın açacağı kapıyı bulmamız için yapmamız gereken şey yürümektir. Siz yürüyün ve anahtarlarınızı cebinizde tutun, yolculuğunuz sırasında o anahtarları kullanarak açmanız gereken kapıları mutlaka göreceksiniz. Ardından yeni anahtarlar gelecek ama sizin yapmanız gereken şey yürümeye devam etmek olacak.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back