Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

rünlerle çalışma hakkında

deniz12

New member
merhaba. bu konuda yeniyim forumuda elimden geldiğimce okuyorum eğer yazılmışsa cahilliğime verin kusura bakmayın rünlerle harmanlanmış kendi çalışmamızı yapabilirmiyiz örn:
enerji yükselt
Ansuz (9 kez)
Kenaz (9 kez)
Gebo (9 kez)
Wunjo (9 kez)
Isa (9 kez)
Jera (9 kez)
Ehwaz (9 kez)
Sowilo(9 kez)
(buradada kendi belirlediğimiz niyet/istek vb) rünler böylemi çalışır yoksa daha farklı yöntemlerimi var bilgilendirirseniz teşekkür ederim.

Evet, fakat enerjileri uyumlu rünleri kombinleyip çalışmak daha uygundur. Bu kadar fazla rünü kullanmanız etkiyi yok denecek kadar azaltacaktır. Ayrıca kendiniz için olumlu bir büyü yapmak istiyorsanız olumlama "pozitif ve sağlıklı", kalıcılık istiyorsanız "pozitif, sağlıklı ve kalıcı olarak" diye başlayabilirsiniz. Olumlamayı olabildiğinde sade ve spesifik yapmanız en iyi etkiyi almanızı sağlayacaktır.

Evet, fakat enerjileri uyumlu rünleri kombinleyip çalışmak daha uygundur. Bu kadar fazla rünü kullanmanız etkiyi yok denecek kadar azaltacaktır. Ayrıca kendiniz için olumlu bir büyü yapmak istiyorsanız olumlama "pozitif ve sağlıklı", kalıcılık istiyorsanız "pozitif, sağlıklı ve kalıcı olarak" diye başlayabilirsiniz. Olumlamayı olabildiğinde sade ve spesifik yapmanız en iyi etkiyi almanızı sağlayacaktır.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

merhaba. bu konuda yeniyim forumuda elimden geldiğimce okuyorum eğer yazılmışsa cahilliğime verin kusura bakmayın rünlerle harmanlanmış kendi çalışmamızı yapabilirmiyiz örn:
enerji yükselt
Ansuz (9 kez)
Kenaz (9 kez)
Gebo (9 kez)
Wunjo (9 kez)
Isa (9 kez)
Jera (9 kez)
Ehwaz (9 kez)
Sowilo(9 kez)
(buradada kendi belirlediğimiz niyet/istek vb) rünler böylemi çalışır yoksa daha farklı yöntemlerimi var bilgilendirirseniz teşekkür ederim.
Düşündüğünüz çalışmaya büyü deniyor. Doğru yerden ilerliyorsunuz. Size büyü şemasının nasıl çalıştığını ve nasıl büyü yapabileceğinizi göstereceğim. Burada örnek olarak bir sağlık büyüsü tarifi vereceğim.

Zorunluluk olmasa da tercihen öncelikle enerji yükseltiyorsunuz.

Ardından 1 kez AUM mantrasını titretiyorsunuz. AAAAA-UUUU-MMMM şeklinde titretiliyor.

Sonrasında amacımız sağlık olduğu için, sağlık ile alakalı bir rün veya mantra kullanmamız gerekiyor. Ben URUZ rününü seçeceğim.

40 defa URUZ rününü titretiyorsunuz

Ardından yükselttiğiniz enerjiyi niyetinize göre olumlamalısınız. Sağlık için 10 defa: "Pozitif, sağlıklı ve kalıcı olarak, şimdi muazzam derecede sağlıklıyım ve kuvvetliyim" gibi bir afirmasyon tekrarlayabilirsiniz.

Sonrasında yeniden 1 kez AUM titretiyorsunuz ve bu çalışma burada bitiyor. Bitirdikten sonra birkaç dakika boyunca afirmasyonda tekrarladığınız amacınıza odaklanın ve bunun gerçekleştiğini bilin. Ardından büyüyü unutun ve yeniden tekrarlayıncaya kadar büyü üstüne çok düşünmeyin veya büyüyü takıntı haline getirmeyin. Bu çalışmasını engelleyecektir.

----------------------------

Kısaca:

1- Enerji yükseltme

2- 1 kez AUM

3- Herhangi bir rün veya mantra.

4- Afirmasyon, niyet olumlama.

5- 1 kez daha AUM

6- İmgeleme.

---------------------------

Kalıcı etki sağlaması için 40 gün boyunca, her gün aralıksız bir şekilde tekrarlamalısınız. Başarılar.

Rün çeşidini azaltın, Joy of Satan kökenli Tanrı ritüelleri ve diğer özel ritüellerde Rün sayısı bazen 5'e kadar yükselebilir fakat büyü yapmaya yeni başlayanlar 2-3 Rün kullansa uygun olacaktır. Rünleri genelde özel sayılar kadar, ya da birbirlerinin ortak kat sayıları üzerinden titretmek öneriliyor.

Mesela örnek veriyorum, özgüveninizi güçlendirmek için Ansuz ve Sowilo Rünleri ile çalışma hazırlıyorsunuz. Burada Rünlerin alfabede hangi sıraya geldiğine bakın; Ansuz 4, Sowilo 16. Eğer matematik derslerini dinlemediyseniz ChatGPT gibi yapay zekalara "4 ve 16'nın ortak katsayıları ve en küçük ortak katsayısı nedir?" sorusunu sorabilirsiniz. Bunu her Rün için yapabilirsiniz elbette, 3-4 farklı Rün için de yapılabilir. Mesela Ansuz ve Sowilo'yu en az 16 kez titretmeniz en faydalısı olacak; fakat özel bir sayı olduğu için 80 kez titretmeniz daha mantıklı olacaktır. Elbette kendinizi yormamanız da önemli, özellikle ilk başlarda titreşim sayıları zorlayıcı gözükebilir ve olabilir. Genel bir sayı olduğundan 40 da kullanılabilir, yeter ki çalışmalarınızı istikrarlı şekilde sürdürün.

Burada biraz numeroloji bilmek işe yarayacaktır. Mesela Thurisaz, Kenaz ve Isa rünlerinin ortak katsayılarından birisi 66; hatırladığım kadarıyla 66 olumsuz bir sayı ve bahsettiğim Rünleri bir kara büyü çalışmasında 66 kez titretmek çalışmaya fazladan güç verebilir.

Burada benim kafamı da karıştıran bazı şeyler var yalnız, mesela Sowilo güneşle ilgili olmasına karşın 16'nın katlarına baktığımızda 112 çıkıyor; oysa 111 bir güneş sayısı, bu durumda 1 kez fazla titretmek bana garip geliyor. Uygun olan 111 kez titretmek mi 112 mi bilemedim.

Rün çeşidini azaltın, Joy of Satan kökenli Tanrı ritüelleri ve diğer özel ritüellerde Rün sayısı bazen 5'e kadar yükselebilir fakat büyü yapmaya yeni başlayanlar 2-3 Rün kullansa uygun olacaktır. Rünleri genelde özel sayılar kadar, ya da birbirlerinin ortak kat sayıları üzerinden titretmek öneriliyor.

Mesela örnek veriyorum, özgüveninizi güçlendirmek için Ansuz ve Sowilo Rünleri ile çalışma hazırlıyorsunuz. Burada Rünlerin alfabede hangi sıraya geldiğine bakın; Ansuz 4, Sowilo 16. Eğer matematik derslerini dinlemediyseniz ChatGPT gibi yapay zekalara "4 ve 16'nın ortak katsayıları ve en küçük ortak katsayısı nedir?" sorusunu sorabilirsiniz. Bunu her Rün için yapabilirsiniz elbette, 3-4 farklı Rün için de yapılabilir. Mesela Ansuz ve Sowilo'yu en az 16 kez titretmeniz en faydalısı olacak; fakat özel bir sayı olduğu için 80 kez titretmeniz daha mantıklı olacaktır. Elbette kendinizi yormamanız da önemli, özellikle ilk başlarda titreşim sayıları zorlayıcı gözükebilir ve olabilir. Genel bir sayı olduğundan 40 da kullanılabilir, yeter ki çalışmalarınızı istikrarlı şekilde sürdürün.

Burada biraz numeroloji bilmek işe yarayacaktır. Mesela Thurisaz, Kenaz ve Isa rünlerinin ortak katsayılarından birisi 66; hatırladığım kadarıyla 66 olumsuz bir sayı ve bahsettiğim Rünleri bir kara büyü çalışmasında 66 kez titretmek çalışmaya fazladan güç verebilir.

Burada benim kafamı da karıştıran bazı şeyler var yalnız, mesela Sowilo güneşle ilgili olmasına karşın 16'nın katlarına baktığımızda 112 çıkıyor; oysa 111 bir güneş sayısı, bu durumda 1 kez fazla titretmek bana garip geliyor. Uygun olan 111 kez titretmek mi 112 mi bilemedim.

Bu konuda bir açıklama yapmam gerekiyor.

Bu rünler hakkındaki hurafe, eskiden ortaya atılan bir anlatıydı. Kendi sayısının katı şeklinde titretilmesi gerekmiyor. Güç sayıları tercih olmalı.

Toplam 24 harf, hem Yunan, hem de Nors alfabesinde bulunuyor. Bu aslen numerolojik değer taşır. Yani rünlerin sıralamaları ve tekabül ettikleri sayı üzerinden daha büyük bir mistisizm anlaşılmaya çalışılabilir.

En Büyük Şairimiz Homeros'un kitaplarında da toplam 24 bölüm vardır ve bu da bize yine harflerin temsil ettiği enerjilerle ilgili bir ipucu verebilir.

66 konusundaysa, bu da yine Antik Yunanca'daki Epik dönem "αἰέν" sözcüğünün karşılığına denk gelir. Bu da "sonsuzluğa kadar" demektir. Negatif bir anlamı belki olabilir fakat tam anlamıyla negatif olduğunu düşünmüyorum, pozitif anlamları da var gözüküyor. Yine de bilgim olmadığı için net konuşamam. Eğer bir yetkili tarafından söylenmişse, doğru kabul edebilirsiniz.

Bu rünler hakkındaki hurafe, eskiden ortaya atılan bir anlatıydı. Kendi sayısının katı şeklinde titretilmesi gerekmiyor. Güç sayıları tercih olmalı.
Bariz şekilde bazı şeylerin yanlış olduğu ortadaydı, Sowilo örneğinde dediğim gibi; bir çalışmaya bu Rün eklenirse hurafeye göre 112 kez titretmiş oluyoruz ki yanlış-garip hissettiriyor. Normalde SS'ler sanırım bu tarz fazla titreşimli çalışmalara gün içine yayarak yapıyor, 111 titreşimi bir kez yapmaktansa 3 set halinde 37 titreşim şeklinde yapıyorlar. Ben sadece belli bir iki saatimi ayırabildiğimden ötürü bunu yapmam pek kolay değildi ve açıkçası bu "112" kez titretmeli çalışmalardan çok kez yaptım; çok da zaman harcadım. Beni bir nevi mağdur eden bu hurafenin çürütüldüğünü söylediğiniz için teşekkürler.

66 konusundaysa, bu da yine Antik Yunanca'daki Epik dönem "αἰέν" sözcüğünün karşılığına denk gelir. Bu da "sonsuzluğa kadar" demektir. Negatif bir anlamı belki olabilir fakat tam anlamıyla negatif olduğunu düşünmüyorum, pozitif anlamları da var gözüküyor. Yine de bilgim olmadığı için net konuşamam. Eğer bir yetkili tarafından söylenmişse, doğru kabul edebilirsiniz.
Düşman sembolizminde 66'yı bir kaç kez görüyoruz; İsa 66'nın yarısı olan 33 yaşında ölüyor, 'Sözde Kutsal Kitaplarında' 66 kitap var, İbrani alfabesi 66'nın üçte biri olan 22 harften oluşuyor vesaire. Dediğiniz gibi normalde kötü bir şey olmasa da düşman sembolizmi yüzünden yanlış tanımış da olabilirim; aynı şey 777 sayısı için de geçerli, hatta Yüksek Rahibe Maxine bizzat 777-888-999 gibi sayıların ruhun geçmesi gereken bazı seviyeleri temsil ettiğini söylemişti.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back