Nanno
New member
Daha önceden Demon'lar ile daha net iletişim kurmak ve onları algılayabilmek adına. Üst çakra larımı geliştirmek için Rün leri kullanmaya karar verdim normalde "Satanas" titretip ve "Çakra Meditasyon ları" yapıp Çakralarımı güçlendirerek çok güzel enerjiler hissediyordum. Ama daha fazlası gerekiyordu ve bu yüzden Rün leri kullanmaya başladım. Ansuz ve Lögr bildiğiniz gibi bunlar psişik gücü arttırmaya ve güçlendirmek için kullanılabiliyor ben bu ikisini hem Taç Çakram 6. Çakram ve 3. Gözüm için kullandım ve söylemeliyim ki normal meditasyonu yaptığımdaki enerji ye kıyasla bu iki Rün ile çok daha hissedilebilir ve güçlü oldu fakat bunları düzgün bir şekilde günlük bir program olarak kullanmak istiyorum en azından "psişik gücüm" yeterince gelişene kadar bunun için vaktiniz varsa eğer bana bir program yazabilir misiniz SS Kardeşlerim...
Bu arada Rünler in nasıl kullanıldığını biliyorum bir yanlış anlaşılma olmasın sadece bir süre üstünde durabileceğim sabit bir program istiyorum zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.
Bu arada Rünler in nasıl kullanıldığını biliyorum bir yanlış anlaşılma olmasın sadece bir süre üstünde durabileceğim sabit bir program istiyorum zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.